Δευτέρα, 03 Οκτωβρίου 2022

Αυτή η έγκυος 10 ημέρες πριν γεννήσει αποφάσισε να κάνει ηλιοθεραπεία - Μόλις παρατηρήσετε την ξαπλώστρα θα πάθετε σοκ

Μείναμε άφωνοι!

11 Σεπτεμβρίου 2020 13:13
Αυτή η έγκυος 10 ημέρες πριν γεννήσει αποφάσισε να κάνει ηλιοθεραπεία - Μόλις παρατηρήσετε την ξαπλώστρα θα πάθετε σοκ
Από Νάντια Ξυθάλη Τσουκνάκη

Η εγκυμοσύνη μπορεί να είναι μία από τις πιο γλυκές και όμορφες περιόδους μιας γυναίκας παράλληλα όμως είναι και άκρως κουραστική. Πολλά είναι εκείνα που δυσκολεύεσαι ή ακόμη και σου απαγορεύεται να κάνεις για να μην θέσεις σε κίνδυνο τόσο τη δική σου υγεία, όσο και του μωρού. Αυτή η έγκυος όμως βρήκε τρόπο και λύση για να απολαύσει τον ήλιο. Αυτή, δεν είναι η πρώτη φορά που η ιστορία μιας εγκύου κάνει το γύρο του διαδικτύου, δείτε εδώ τι συνέβη όταν ένας γιατρός πήγε να εξετάσει μια έγκυο.

Μόλις 10 μέρες πριν γεννήσει η γυναίκα αυτή, φώναξε τον άντρα της στην αυλή τους. "Προφανώς υπάρχει κάποια εφεύρεση που πρέπει να δω", σχολιάζει ο σύζυγός της, έχοντας τη βιντεοκάμερα να καταγράφει. Μόλις φτάνει, βρίσκει τη γυναίκα του να είναι ξαπλωμένη στη ξαπλώστρα, να ξεκουράζεται όπως έχει καιρό να κάνει μπρούμυτα. Και αυτό επειδή η Κρίστεν έκοψε μια τρύπα στη ξαπλώστρα, στο σημείο που είναι η τεράστια κοιλιά της. "Πανέξυπνο!" αναφωνεί ο άντρας της. "Αυτό πρέπει να το μοιραστούμε!".

Ο σύζυγός της γελάει με την πατέντα της για "ξαπλώστρα εγκυμοσύνης", αλλά στην πραγματικότητα είναι πανέξυπνο και ξεκούραστο.

Δείτε την εφεύρεση αυτής της εγκύου στο βίντεο που ακολουθεί:

Έγκυος περίμενε δίδυμα αλλά η κοιλιά της δεν σταματούσε να μεγαλώνει - Ούτε ο γυναικολόγος της δεν φανταζόταν κάτι τέτοιο...

Μία έγκυος περίμενε δίδυμα αλλά η κοιλιά της δεν σταματούσε να μεγαλώνει. Ούτε ο γυναικολόγος της δεν φανταζόταν κάτι τέτοιο! Επίσης, συγκλονίζει η ιστορία μίας γυναίκας που προσπαθούσε να μείνει έγκυος 3 χρόνια.

H Miranda και ο Josh Crawford από το Charlotte, της Βόρειας Καρολίνας των ΗΠΑ πάντα ήθελαν να αποκτήσουν παιδιά. Δυστυχώς, δεν μπορούσαν εύκολα να το πετύχουν αυτό και έτσι στράφηκαν στη τεχνητή γονιμοποίηση.

Το 2008, οι γιατροί μετέφεραν δύο έμβρυα στη μήτρα της Miranda και μόνο ένα επιβίωσε: ένα αγοράκι γεννήθηκε την επόμενη χρονιά. Ήθελαν να αποκτήσουν και άλλα παιδιά, και έτσι οι γονείς στράφηκαν ξανά στην τεχνητή γονιμοποίηση ένα χρόνο αργότερα. Αυτή τη φορά, ωστόσο, τους περίμενε μια έκπληξη.

Εμφυτεύτηκαν ξανά δύο έμβρυα, και έξι εβδομάδες αργότερα, οι γιατροί ανακοίνωσαν στο ζευγάρι ότι θα αποκτούσαν δίδυμα. Αλλά λίγο καιρό αργότερα, ο υπέρηχος θα αποκάλυπτε κάτι ακόμα: στην οθόνη φαίνονταν να χτυπάνε όχι δύο καρδιές, αλλά τέσσερις!

Όχι μόνο επιβίωσαν και τα δύο έμβρυα, αλλά τα ζυγωτά είχαν χωριστεί, δημιουργώντας δύο ζεύγη ομοζυγωτικών διδύμων! Η Miranda και ο Josh είχαν πάθει σοκ! «Οι μαθηματικές στατιστικές είναι απίθανες,» εξηγεί ο Δρ. Jani Jensen, γιατρός που εξειδικεύεται στην γονιμότητα.

«Η ασθενής είχε περίπου 60% πιθανότητα να μείνει έγκυος, και αναμένουμε όταν εμφυτεύουμε δύο ζυγωτά, ότι μόνο το ένα θα αναπτυχθεί, και τα δίδυμα είναι πιο σπάνια περίπτωση.» Αν και η Miranda είχε κάποιες επιπλοκές κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, όλα κύλησαν ομαλά, και τον Φεβρουάριο του 2010 καλωσόρισε στον κόσμο τον Jackson και τον James και τη Mia και τη Madison.

Η Miranda και ο Josh γρήγορα προσαρμόστηκαν στην επταμελή οικογένειά τους και με συνεργασία κατάφεραν να τα βγάλουν πέρα. «Απλά χαιρόμαστε που και τα τέσσερα μωρά είναι καλά στην υγεία τους,» ανέφερε η Miranda.

Μάθετε περισσότερα για αυτή τη ξεχωριστή οικογένεια στο βίντεο που ακολουθεί:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share