Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Το μωρό της γεννήθηκε πρόωρα και το έβαλαν σε θερμοκοιτίδα - Όταν όμως η μαμά είδε αυτό στην πλάτη του έπαθε σοκ

Ανατριχιαστικό

9 Σεπτεμβρίου 2020 10:36
Το μωρό της γεννήθηκε πρόωρα και το έβαλαν σε θερμοκοιτίδα - Όταν όμως η μαμά είδε αυτό στην πλάτη του έπαθε σοκ
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Το μωρό της γεννήθηκε πρόωρα και το έβαλαν σε θερμοκοιτίδα. Όταν όμως η μαμά είδε αυτό στην πλάτη του έπαθε σοκ! Ο Benjamin, γεννήθηκε δύο μήνες νωρίτερα και αφού πέρασαν μια εβδομάδα στο νοσοκομείο παρακολουθώντας το γιο τους, οι Chris και Michelle επέστρεψαν στο σπίτι για έναν καλό ύπνο.

Όταν επισκέφτηκαν τον Benjamin στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Νεογνών (NICU) την επόμενη μέρα, παρατήρησαν κάτι περίεργο να κρέμεται στην πλάτη του. Μια μικρή μπλε μπέρτα με ένα φωτεινό κόκκινο «Β». Μόλις η Michelle είδε τη μπέρτα, ξέσπασε σε δάκρυα! Επίσης, δείτε εδώ την ιστορία ενός μωρού, χωρίς ιατρικό προηγούμενο.

Σε μια συνέντευξή της, η Michelle μίλησε για την ετικέτα που συνόδευε την μπέρτα. «Στο μικρό μας σούπερ ήρωα, με αγάπη Stephanie T.»

Μετά από λίγο ψάξιμο, το ζευγάρι ανακάλυψε ότι η «Stephanie T» ήταν στην πραγματικότητα η Stephanie Treherne, μια νοσοκόμα της NICU που ποτέ δεν είχαν συναντήσει!

Η Michelle είπε πως είχε εντυπωσιαστεί που μια ξένη έκανε κάτι τσο απίστευτο για τον γιο τους! «Ήμασταν έκπληκτοι που μία από τις νοσοκόμες που δεν έχουμε δει καν, άφησε κάτι τέτοιο».

Αλλά όταν τα CVT News μίλησαν με την νοσοκόμα Treherne, εκείνη είχε μια απλή εξήγηση για το λόγο που άφησε τη μπέρτα στον Benjamin. «Αντιπροσωπεύει το πώς ακριβώς βλέπουμε τα μωρά, αυτά τα μωρά είναι εξαιρετικά δυνατά, που αγωνίζονται τόσο πολύ, είναι απλώς μικροί υπερήρωες».

Ο Benjamin και πολλά άλλα πρόωρα μωρά στο θάλαμο της εντατικής φροντίδας, λαμβάνουν αυτό το μικρό δώρο από τη Stephanie και φέρνουν χαρά σε όλους τους γονείς.

«Ήταν πολύ γλυκιά. Όταν της ρωτήσαμε γιατί το έφερε, είπε απλώς ότι ήθελε να κάνει κάτι καλό για τα μωρά».

Οι γιατροί έπαθαν σοκ όταν είδαν τα μαύρα χέρια του μωρού - Η διάγνωση τους έκανε να ανατριχιάσουν

Το χέρι αυτού του μωρού άρχισε να αλλάζει, κάτι που τρομοκράτησε τους γονείς του. Μόλις τον εξέτασαν οι γιατροί, τους αποκάλυψαν την σοκαριστική αλήθεια.

Oι Τζος Ρόμπερτ και Κέιτιλιν Γκαλέα από την Αυστραλία είχαν ενθουσιαστεί που θα γινόντουσαν γονείς. Ο γιος τους, Άρτσι, ήταν το αστέρι της οικογένειας και έτσι αγχώθηκαν πολύ όταν αρρώστησε. Δεν ήθελαν όμως να αντιδράσουν με πανικό και αυτό αποδείχτηκε το μεγάλο τους λάθος.

Ακόμα και ο γιατρός νόμιζε στην αρχή πως πρόκειται για απλη μόλυνση. Μετά, ωστόσο, τα χείλη του Άρτσι άρχισαν να γίνονται γκρι και να αλλάζουν, όπως συνέβη και σε αυτό εδώ το μωρό. Η Κέιτιλιν και ο Τζος τον πήγαν στο νοσοκομείο αυτή τη φορά όσο πιο γρήγορα μπορούσαν. Δεν ήξεραν αν θα προλάβουν.

Ευτυχώς, τα κατάφεραν. Και όντως, υπήρχε λόγος να ανησυχούν. Ο Άρτσι είχε επίσης εξανθήματα σε όλο του το στήθoς και μετά από εξετάσεις, οι γιατροί είδαν πως έπασχε από μηνιγγίτιδα. Ο ιός επηρεάζει όλο το σώμα αλλά κυρίως τα άκρα, που γίνονται μοβ, όπως ακριβώς έγινε και στον Άρτσι.

Ενώ ήταν μόλις 5 μηνών, το μικρό αγόρι έπρεπε να μείνει στο νοσοκομείο για αρκετούς μήνες. Μετά από μετάγγιση αίματος, έμεινε στην μηχανική υποστήριξη.

Η οικογένειά του δημιούργησε μία σελίδα GoFundMe, όπου εκατοντάδες άνθρωποι δώρισαν χρήματα στην οικογένεια για να βοηθήσουν με τα ιατρικά έξοδα. Χάρη στην γενναιοδωρία του κόσμου, κατάφεραν να μαζέψουν παραπάνω από το διπλάσιο ποσό του στόχου τους.

Μετά από μεγάλη μάχη, ο Άρτσι ήταν πλέον εκτός κινδύνου και μπορούσε πια να φύγει. Στο σπίτι, αναρρώνει σιγά σιγά και γίνεται όλο και καλύτερα.

«Μηνιγγιτιδόκοκκε. Χτύπησες τον γιο μου χτες και τον ισοπέδωσες. Έχεις βρει τον δάσκαλό σου και ο γιος μου θα βγει νικητής με ένα πλατύ χαμόγελο,’ έγραψε ο Τζος στο Facebook και ο γενναίος γιος του απέδειξε πως είχε δίκιο. Έχει ακόμα πολύ δρόμο μπροστά του, αλλά ο Άρτσι τα πάει πολύ καλά.

Ευχόμαστε στην οικογένεια να βρουν όλη την δύναμη και υποστήριξη που χρειάζονται και ο γιος τους να γίνει εντελώς καλά!

TAGS
 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share