Δευτέρα, 27 Μαΐου 2024

Προσπαθούσε να μείνει έγκυος 3 χρόνια - Ένα απόγευμα γυρνώντας σπίτι της την περίμενε ο άντρας της και...

Αδιανόητο!

7 Σεπτεμβρίου 2020 13:55
Προσπαθούσε να μείνει έγκυος 3 χρόνια - Ένα απόγευμα γυρνώντας σπίτι της την περίμενε ο άντρας της και...

Ένα αδιανόητο περιστατικό έλαβε χώρα στο Πακιστάν με πρωταγωνιστές μια 25χρονη και το σύζυγό της. Η νεαρή δεν είχε καταφέρει να κάνει παιδί εδώ και 3 χρόνια, έτσι ένα απόγευμα γυρνώντας σπίτι την περίμενε ο σύζυγός της έξαλλος. Η συνέχεια σίγουρα θα σας σοκάρει. Αυτή όμως, δεν είναι η πρώτη ιστορία με πρωταγωνίστρια μια έγκυο που κάνει το γύρο του διαδικτύου, δείτε εδώ την τραγική ιστορία όπου ένας άντρας έσφαξε την ετοιμόγεννη κοπέλα του και της πήρε το μωρό.

Πυρπόλησε τη γυναίκα του επειδή δεν είχε καταφέρει να μείνει έγκυος έπειτα από τρία χρόνια γάμου, αλλά και λόγω ότι τον παράκουγε. Το περιστατικό συνέβη αργά την Παρασκευή στο χωριό Μανάκπουρ που βρίσκεται στην αγροτική επαρχία Πουντζάμπ, την πιο πολυπληθή του Πακιστάν και ο δράστης συνελήφθη.

Η Σαμπάνα Μπίμπι, 25 ετών, επέστρεψε σπίτι της αφού επισκέφθηκε την αδελφή της χωρίς να το γνωρίζει ο σύζυγός της. Εξοργισμένος εκείνος και ο πεθερός της την χτύπησαν, της έριξαν βενζίνη και της έβαλαν φωτιά, σύμφωνα με την αστυνομία.

Η νεαρή γυναίκα υπέστη εγκαύματα στο 80% του σώματός της και υπέκυψε στο νοσοκομείο όπου είχε διακομιστεί, σύμφωνα με τις αρχές.

«Συλλάβαμε τον σύζυγο και τον πεθερό της νεαρής γυναίκας και τους απαγγέλθηκαν κατηγορίες για ανθρωποκτονία και τρομοκρατία», μια κοινή κατηγορία στο Πακιστάν, δήλωσε ο Ράι Ζάμιρ-ουλ-Χακ, διοικητής της τοπικής αστυνομίας.

Ο σύζυγός της Σαμπάνα την χτυπούσε συχνά επειδή δεν είχε καταφέρει να μείνει έγκυος έπειτα από τρία χρόνια γάμου, δήλωσε ο αδελφός της Μουχάμαντ Αζάμ, ο οποίος ενημέρωσε τις αρχές.

Στο Πακιστάν οι γάμοι γίνονται συνήθως έπειτα από προξενιό.

Σύμφωνα με το ίδρυμα Aurat, μια ανεξάρτητη μη κυβερνητική οργάνωση προάσπισης των δικαιωμάτων των γυναικών, περισσότερες από 3.000 γυναίκες στο Πακιστάν έχουν δολοφονηθεί από το 2008 σε «εγκλήματα τιμής».

Οι φόνοι αυτοί συνήθως παραμένουν ατιμώρητοι, παρά τη νέα νομοθεσία που προβλέπει αυστηρές ποινές για τα εγκλήματα αυτά.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share