Παρασκευή, 02 Ιουνίου 2023

Τραυματισμένος σκύλος βρέθηκε εγκαταλειμμένος στο μπάνιο του αεροδρομίου - Το σημείωμα δίπλα του σοκάρει

Απίστευτη ιστορία!

1 Σεπτεμβρίου 2020 11:33
Τραυματισμένος σκύλος βρέθηκε εγκαταλειμμένος στο μπάνιο του αεροδρομίου - Το σημείωμα δίπλα του σοκάρει
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η κατοχή κατοικίδιου αποτελεί σοβαρή ευθύνη. Υπάρχει ένας λόγος για τον οποίο πολλοί γονείς διστάζουν να αφήσουν τα μικρά παιδιά τους να έχουν ένα κατοικίδιο. Πώς μπορεί να αναμένεται να φροντίζουν ένα σκυλί όταν δεν μπορούν να κάνουν καν τα κρεβάτια τους;

Για τους περισσότερους ανθρώπους, το να φροντίζετε ένα κατοικίδιο ζώο είναι ένα σημάδι ότι έχουν γίνει πραγματικά υπεύθυνοι ενήλικες. Όμως, μερικές φορές, ανεξάρτητα από το πόσο χρονών είναι, μπορεί να προκύψουν περιστάσεις που καθιστούν αδύνατη τη φροντίδα ενός κατοικίδιου ζώου.

Αυτό ακριβώς συνέβη πρόσφατα σε έναν ιδιοκτήτη κατοικίδιων ζώων – και αυτό που αναγκάστηκε να κάνει στον σκύλο της είναι να κάνει τις σελίδες των εφημερίδων παντού να το αναφέρουν …

Ένα τριών μηνών chihuahua με το όνομα Chewy βρέθηκε τραυματισμένο και εγκαταλελειμμένο μέσα σε μια τουαλέτα αεροδρομίου του Λας Βέγκας πρόσφατα. Στην αρχή, ο καλός Σαμαρείτης που τον βρήκε και τον πήρε ήταν θυμωμένος που κάποιος μπόρεσε και το έκανε αυτό, αλλά τότε είδε τη σημείωση …

Δείτε με την ευκαιρία κι αυτό: Έριξε λίγη τροφή στο μπολ του σκύλου του - Μόλις δείτε τι έκανε στη συνέχεια, θα "μείνετε"

Τραυματισμένος σκύλος

O Chewy δεν είχε εγκαταλειφθεί εύκολα. Ο ιδιοκτήτης του είχε εγκαταλείψει μια καταχρηστική σχέση και έπρεπε να τον αφήσει πίσω, επειδή δεν είχε αρκετά χρήματα και για να τους δύο για να τον πάρει στο αεροπλάνο. Ήταν σαφές ότι ήταν απελπισμένη.

Τραυματισμένος σκύλος

Ευτυχώς, o Chewy βρέθηκε από κάποιον που ήξερε τι να κάνει: τον πήγε κατευθείαν στο Connor και Millie’s Animal Rescue . Η ιδρυτής Linda Gilliam συγκλονίστηκε όταν άκουσε για την ιστορία της Chewy και ήταν αποφασισμένη να βοηθήσει.

Τραυματισμένος σκύλος

«Η καρδιά μου έπεσε στα γόνατα μου», είπε η Λίντα. «Δεν δίστασα να τον δεχτώ και έδωσα εντολή στην θετή μητέρα να τον πάρει αμέσως στο σπίτι της.» Κάτω από τη φροντίδα των επαγγελματιών, ο Chewy θα μπορούσε να έχει μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή.

Τραυματισμένος σκύλος

Η Λίντα ήλπιζε ότι η ιστορία του Chewy μπορεί να βοηθήσει στη διάδοση της ευαισθητοποίησης σχετικά με όλους τους εκτεταμένους κινδύνους της ενδοοικογενειακής βίας. «Πρόκειται για ένα πολύ παραμελημένο ζήτημα στο σύνολο του», δήλωσε η Λίντα. «Θέλουμε επίσης να προσπαθήσουμε να στείλουμε ένα μήνυμα στη μαμά του Chewy ότι έκανε ένα γενναίο πράγμα και ότι είναι ασφαλής και θα έχει μια υπέροχη ζωή».

Ευτυχώς, ο κτηνίατρος εξέτασε τον Chewy και τελικά μπόρεσε να πάει σπίτι με τους θετούς γονείς του. Ενώ δεν έχει ακόμη υιοθετηθεί, δεν υπάρχει κανένα επιχείρημα ότι η ζωή του έχει ήδη αλλάξει δραματικά προς το καλύτερο.

Τραυματισμένος σκύλος

Εν τω μεταξύ, η ομάδα διάσωσης των ζώων που φροντίζει τον Chewy έχει κατακλυστεί από επιδείξεις υποστήριξης για το μικρό σκυλί. Εκμεταλλεύτηκαν την ευκαιρία να υπενθυμίσουν στους ανθρώπους ότι υπάρχουν αμέτρητα σκυλιά όπως ο Chewy που χρειάζονται επίσης σπίτια.

Ήθελαν επίσης να υπενθυμίσουν στους ανθρώπους ότι, εάν βρεθούν σε κατάσταση ενδοοικογενειακής βίας και αναγκαστούν να λάβουν την ίδια απόφαση με τον ιδιοκτήτη του Chewy, οι περισσότερες τοπικές ομάδες διάσωσης ζώων θα χαρούν να βοηθήσουν. Σε τελική ανάλυση, η δουλειά τους είναι να διασφαλίσουν ότι τόσο το κατοικίδιο όσο και ο ιδιοκτήτης είναι χαρούμενοι και ασφαλείς!

Τραυματισμένος σκύλος

Υπό τη φροντίδα των διασωστών του, ο Chewy συνέχισε να ευδοκιμεί. Και με χιλιάδες ανθρώπους να του προσφέρουν ένα σπίτι για πάντα, είναι θέμα χρόνου μέχρι να ξεκινήσει το επόμενο υπέροχο κεφάλαιο της ζωής του.

Τραυματισμένος σκύλος

Ευτυχώς, αυτή η ευγενική γυναίκα μέσα στο μπάνιο του αεροδρομίου εντόπισε τον Chewy και ήξερε ακριβώς τι έπρεπε να κάνει για να του προσφέρει ασφάλεια. Αυτό το σκυλί και ο ιδιοκτήτης του αξίζουν και οι δύο χαρούμενες καταλήξεις.

ω

Δείτε το βίντεο:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share