Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Αυτό το σκυλάκι κρατά στο λαιμό του το σχοινί και η γάτα βρίσκεται στο κουτί - Αυτό που συμβαίνει στη συνέχεια...

Απίστευτο!

31 Αυγούστου 2020 15:39
Αυτό το σκυλάκι κρατά στο λαιμό του το σχοινί και η γάτα βρίσκεται στο κουτί - Αυτό που συμβαίνει στη συνέχεια...
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Φοβερό είναι αυτό που συμβαίνει, όταν ένα σκυλάκι κρατά στο λαιμό του ένα σχοινί, το οποίο κρατά ένα κουτί, όπου είναι τοποθετημένη μια γάτα, σε ένα πείραμα που θέλησε να κάνει ένας άνδρας.

Ο άνδρας που διαθέτει αυτά τα δύο πανέμορφα νεαρά ζώα θέλησε να πειραματιστεί με το... έλκηθρο που έφτιαξε για το ενός έτους γατάκι του και, εν συνεχεία, άρχισε να τρέχει με αυτό που κρατούσε για το σκύλο του, ενώ φοβερό είναι αυτό που έκανε σκύλος, ο οποίος προσπαθούσε να τραβήξει φίλο του από το δρόμο.

Σε εκείνο το σημείο, ο σκύλος άρχισε να τρέχει επίσης και να τραβά το χειροποίητο έλκηθρο, με τη γάτα να κάθεται... ατάραχη και να απολαμβάνει τη βόλτα της μες στο σπίτι.

Δείτε το βίντεο:

Ο φίλος της την κακοποιούσε σωματικά - Μόλις μεγάλωσε ο σκύλος της, έκανε το αδιανόητο

Η ιστορία της παρακάτω κοπέλας, που είχε πέσει θύμα ενδοοικογενειακής βίας, θα σας συγκλονίσει. Κανείς δεν περίμενε τι θα έκανε με τον σκύλο της, όταν μεγάλωσε.

Σύμφωνα με την οργάνωση κατά της της Ενδοοικογενειακής Βίας της Αμερικής, μια γυναίκα κακοποιείται κάθε 9 δευτερόλεπτα. Πολλά από αυτά τα θύματα έχουν κατοικίδια, που απειλούνται ή κακοποιούνται και αυτά από τον θύτη τους.

Η Αμάντα έχει γνωρίσει τον πόνο και τα ψυχολογικά τραύματα που σχετίζονται με την ενδοοικογενειακή βία από πρώτο χέρι. Πριν μερικά χρόνια, βίωνε μια καταχρηστική σχέση με τον φίλο της, που είχε τον έλεγχό της και την κακοποιούσε σωματικά. Κατά τη διάρκεια της σχέσης – που ξεκίνησε όσο εκείνη ήταν έφηβη- η Αμάντα αναγκάστηκε να απομακρυνθεί από τους αγαπημένους της. Στη συνέχεια ήρθε η κακοποίηση, που την άφησε μελιανιασμένη και αιμόφυρτη. Λέει ότι ο «προσωπικός τους σάκος πυγμαχίας».

Πριν 3 χρόνια, η Αμάντα εθελοντικά βοήθησε για την φροντίδα εγκαταλελειμμένων κουταβιών χάσκυ. Συνδέθηκε άμεσα με ένα κουτάβι, και συγκεκριμένα με ένα με το όνομα Κάιρο. Αφού το υιοθέτησε, το κουτάβι έγινε το μοναδικό πράγμα που έκανε την Αμάντα να χαμογελάει και να την κάνει να νιώθει ασφαλής, όσο παρέμενε παγιδευμένη στην εφιαλτική σχέση της.

Μια μοιραία μέρα, ο φίλος της Αμάντα είχε άλλη μια βίαιη έκρηξη οργής – αλλά αυτή τη φορά ξέσπασε το Κάιρο. Περιμένετε να δείτε τι έκανε στη συνέχεια η Αμάντα…

Για χρόνια, η Αμάντα Τροπ ήταν εγκλωβισμένη σε μια καταχρηστική και βίαιη σχέση. Όπως πολλά θύματα ενδοοικογενειακής βίας, η Αμάντα ήταν πολύ φοβισμένη για να φύγει.

Πριν 3 χρόνια η Αμάντα υιοθέτησε ένα εγκαταλελειμμένο κουτάβι χάσκυ, και αμέσως δέθηκαν. Ο Κάιρο έγινε το καταφύγιο της Αμάντα, όποτε ο φίλος της την κακοποιούσε.

Αλλά μια μέρα, ο φίλος της Αμάντα έβγαλε την οργή του στον Κάιρο. Ήταν η πρώτη φορά που ο σκύλος, και όχι η Αμάντα, υπέφερε στα χέρια του φίλου της. Αυτή ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε.

Η Αμάντα και ο Κάιρο έφυγαν μαζί. Έχοντας τον Κάιρο στο πλευρό της, η Αμάντα βρήκε τη δύναμη να αφήσει τον φίλο της οριστικά. Οι δυο τους άρχισαν να πηγαίνουν για περιπέτειες κατά μήκος της βορειοδυτικής ακτής των ΗΠΑ.

Σύντομα, η Αμάντα συνειδητοποίησε ότι βγάζοντας φωτογραφίες από τα ταξίδια τους – και συγκεκριμένα του Κάιρο- ανέδειξε το πάθος της για την φωτογραφία.

Οι περιπέτειες τους έγιναν η λύτρωση της Αμάντα. Όσο για τον Κάιρο, μεγάλωσε και έγινε ένα πανέμορφο χάσκυ και το κύριο αντικείμενο φωτογράφησης της ιδιοκτήτριάς του.

“Μέχρι σήμερα, όταν κοιτάζω τα μεγάλα του γαλάζια μάτια, ξέρω ότι γνωρίζει ότι τον έσωσα και εκείνος έσωσε εμένα,” γράφει η Αμάντα στο Buzzfeed.

Η Αμάντα τώρα χρησιμοποιεί τα κοινωνικά δίκτυα για να ενημερώνει τους αγαπημένους της και τους θαυμαστές της για τα ταξίδια της.

Η ιστορία της, που προκαλεί έμπνευση για άλλους, διαδίδει το μήνυμα της ελπίδας σε όσους υποφέρουν από ενδοοικογενειακή βία.

“Δεν είναι εύκολο να ξαναζώ τις αναμνήσεις του παρελθόντος, αλλά ο στόχος μου είναι να εμπνεύσω άλλους που είναι σε παρόμοιες καταστάσεις, όπως τη δική μου,” γράφει η Αμάντα. “Θα βρείτε ξανά τον εαυτό σας. Βρήκα τον δικό μου τετράποδο ιππότη – ποιος ξέρει που είναι ο δικός σας και σας περιμένει;”

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share