Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Ζύγιζε 160 κιλά και το όνειρό της ήταν να αδυνατίσει - Μόλις δείτε πως έγινε, θα πάθετε πλάκα

Δεν θα την αναγνωρίσετε

30 Αυγούστου 2020 20:25
Ζύγιζε 160 κιλά και το όνειρό της ήταν να αδυνατίσει - Μόλις δείτε πως έγινε, θα πάθετε πλάκα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Όλοι περνάνε κάποιο σημείο στη ζωή τους που συνειδητοποιούν ότι αν δεν αλλάξουν οι ίδιοι, δε θα αλλάξει τίποτα στη ζωή τους. Έτσι, και αυτή η κοπέλα αποφάσισε να χάσει τα παραπανίσια κιλά.

Για την Κάιλα Χάρλει, αυτό συνέβη όταν της αρνήθηκαν να μπει σε τρενάκι, επειδή ξεπερνούσε κάποιο όριο και ζύγιζε 161 κιλά. Τότε αποφάσισε ότι ήρθε η ώρα να χάσει βάρος.

Δύο χρόνια αργότερα, έχασε 87 κιλά και μοιράζεται την εντυπωσιακή ιστορία της για την απώλεια κιλών στο κοινωνικό δίκτυο Imgur. Ακόμα μια εντυπωσιακή αλλαγή που αξίζει πολλά μπράβο, όπως και αυτή εδώ μιας άλλης γυναίκας, που δεν άφησε τον εαυτό της να φτάσει τα 100 κιλά.

Παρά την δραστική αλλαγή στο σώμα της, δέχεται ακόμα ερωτήσεις για την μεγάλη απώλεια κιλών και τι συνέβη στο περιττό και το χαλαρό δέρμα.

«Αυτό είναι, είναι άσχημο, αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα όταν χάνεις πολλά κιλά,» γράφει η Κάιλα . «Χαλαρό δέρμα. Βρίσκεται κυρίως γύρω από την κοιλιά μου, αλλά έχω και στο στήθος και τα χέρια. Μου προκαλεί προβλήματα δερματικά προβλήματα. Μου αλλάζει τον τρόπο που μπορώ να γυμνάζομαι και αλλάζει το κέντρο βάρος μου. Δε μου αρέσει που πρέπει να το καλύπτω με ρούχα, ενώ θα έπρεπε να ντύνομαι όπως θέλω, υπάρχουν συγκεκριμένα πράγματα που μπορώ και δεν μπορώ να φοράω.»

«Έχει αντίκτυπο στην αυτοπεποίθησή μου και τον τρόπο που αντιλαμβάνομαι τον εαυτό μου. Το σχέδιό μου είναι να το αφαιρέσω μόλις νιώσω ότι έχω σφίξει αρκετά σε άλλα σημεία και να το μειώσω όσο μπορώ με φυσικό τρόπο.»

Η Κάιλα τόνισε ότι τα πάντα απαιτούν περισσότερο χρόνο τώρα, λέγοντας: «Το χαλαρό δέρμα αλλάζει αυτό που θα έπρεπε να είναι ένα 15λεπτο ντους σε 30λεπτο, επειδή χρειάζεται ειδική περιποίηση και στέγνωμα, διαφορετικά προκαλούνται λοιμώξεις και άλλα προβλήματα.»

«Καμία γυμναστική δε μπορεί να το μειώσει τελείως, ίσως μειωθεί σε ένα χρόνο ή παραπάνω με περισσότερη γυμναστική με βάρη, αλλά δε θα εξαφανιστεί ποτέ χωρίς χειρουργική επέμβαση.»

Αν και το περιττό δέρμα είναι ενοχλητικό, η Κάιλα νιώθει περήφανη για το που έχει φτάσει σήμερα, και αυτός είναι ο λόγος που μοιράστηκε τις φωτογραφίες του νέου της αδυνατισμένου σώματος.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share