Πέμπτη, 23 Μαρτίου 2023

Έβαλε κρυφή κάμερα για να δει τι κάνει ο πατέρας με το μωρό όταν είναι μόνοι - Δεν πίστευε στα μάτια της

Δεν πάει το μυαλό σας

27 Αυγούστου 2020 11:00
Έβαλε κρυφή κάμερα για να δει τι κάνει ο πατέρας με το μωρό όταν είναι μόνοι - Δεν πίστευε στα μάτια της
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια μητέρα εγκατέστησε μια κάμερα νυχτερινής παρακολούθησης για να κοιτάζει το μωρό της όποτε χρειαστεί κάτι. Όμως, αυτή τη φορά πήγε ο μπαμπάς του μωρού να το δει.

Αυτό που αντίκρισε η μητέρα όσο παρακολουθούσε από το μόνιτορ, την άφησε έκπληκτη. Το ίδιο έπαθαν και κάποιοι άλλοι γονείς, όταν είδαν τι κάνουν τα παιδιά τους τα ξημερώματα.

Ο μπαμπάς του μωρού κάθε φορά που κατέβαζε το ένα χεράκι του μωρού, σηκωνόταν το άλλο! Ο πατέρας με δυσκολία συγκρατεί τα γέλια του.

Είδε το μόνιτορ για να ελέγξει αν το μωρό της είναι καλά - Η κάμερα όμως είχε καταγράψει κάτι ανατριχιαστικό

Μια μητέρα έλεγξε το μόνιτορ για να δει αν το μωρό της είναι καλά. Δεν περίμενε όμως να αντικρίσει αυτό που είχε καταγράψει από την κάμερα.

H Τζέιντ Γέιτς, μια μητέρα από την Αυστραλία, είχε βάλει την κόρη της, Ρούμπι, να κοιμηθεί στην κούνια της. Όταν κοίταξε αργότερα το μόνιτορ για να βεβαιωθεί ότι το μωρό της ήταν καλά, πάγωσε το αίμα της. Στην οθόνη έβλεπε δύο φιγούρες σαν φαντάσματα να αιωρούνται πάνω από το κρεβάτι του μωρού της. Ακόμα ένα ανατριχιαστικό βίντεο που αναστατώνει, όπως και αυτό στο οποίο βλέπουμε τι συμβαίνει σε ένα μωρό στις 2 τα ξημερώματα.

Πρόκειται απλά για έναν παράξενο αντικατοπτρισμό του φωτός ή είναι κάποιο παράξενο μεταφυσικό φαινόμενο; Ένα είναι σίγουρο: το βίντεο έχει τραβήξει την προσοχή του κόσμου και έχει συγκεντρώσει 2,4 εκατομμύρια προβολές.

Ένας μουσικός έπαιζε πιάνο όταν τον πλησίασε ένας άνδρας - Αυτό που κατέγραψε η κάμερα, θα σας εκπλήξει

Αυτό που κατέγραψε μια κάμερα σε ένα δρόμο, όπου ένας μουσικό έπαιζε πιάνο, θα σας αφήσει με το στόμα ανοιχτό. Αξίζει να το δείτε.

Υπάρχει ένα πιάνο σε ένα σταθμό τρένου του Παρισιού. Όποιος θέλει, μπορεί να κάτσει και να παίξει, είτε ξέρει να παίζει, είτε όχι. Μία μέρα όμως, όπως θα δείτε στο βίντεο, όσοι ήταν στο σταθμό Austerlitz έγιναν μάρτυρες ενός εκπληκτικού γεγονότος. Το βίντεο συγκινεί, όπως και αυτή η εξομολόγηση που έκανε σε κάμερα ένα αγόρι.

Ένας άντρας έκατσε και ξεκίνησε να παίζει. Ξαφνικά όμως, μετά από λίγο έρχεται ένας άγνωστος πίσω από τον ώμο του και αρχίζει να πατάει και αυτός πλήκτρα. Το αποτέλεσμα είναι πραγματικά εκπληκτικό!

Αυτοί οι δύο πιανίστες είναι ο Spaniard Gerard Pla Daró και ο Nassim Zaouche, από την Αλγερία. Είναι όμως η πρώτη φορά που συναντάνε ο ένας τον άλλον.

Ο τρόπος που συνδυάζονται είναι μοναδικός και πραγματικά συνεπαίρνει όσους τους κοιτάνε!

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share