Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Όταν γέννησε το μωρό της όλα φαίνονταν φυσιολογικά - 6 μήνες μετά συνειδητοποίησε ότι...

Απίστευτο!

23 Αυγούστου 2020 17:24
Όταν γέννησε το μωρό της όλα φαίνονταν φυσιολογικά - 6 μήνες μετά συνειδητοποίησε ότι...

Μια μητέρα γέννησε ένα όμορφο μωρό όμως... μετά από 6 μήνες κατάλαβε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Όταν ο Ίγκορ γεννήθηκε στην Ουκρανία το 1982, ζύγιζε όσο ένα κανονικό μωρό. Όταν άρχισε να μεγαλώνει όμως υπήρξαν κάποιες… επιπλοκές που ανησύχησαν πολύ τη μητέρα του. Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που μια ιστορία με πρωταγωνιστή ένα μωρό που κάνει το γύρο του διαδικτύου, δείτε εδώ τι συνέβη όταν μια νοσοκόμα βρήκε στην είσοδο του μαιευτηρίου ένα μωρό.

Όταν έφτασε τους 6 μήνες είχε το μέγεθος ενός παιδιού ενός έτους και στον 1 χρόνο ενός 3χρονου! Όπως καταλαβαίνετε, η μητέρα του, άρχισε να ανησυχεί. Επισκέφθηκε με τον Ίγκορ διάφορους γιατρούς και εν τέλει διαγνώστηκε με όγκο στην υπόφυση του εγκεφάλου του. Αυτή ήταν η αιτία που το σώμα του απελευθέρωνε τεράστιες ποσότητες αυξητικής ορμόνης.

Η προεφηβική αυτή κατάσταση ονομάζεται ακρομεγαλία-γιγαντισμός και ευθυνεται για το… ασυνήθιστο μέγεθος του Ίγκορ. Οι γιατροί τόσο στην Ουκρανία όσο και στη Ρωσία δεν είχαν καμία διαθέσιμη θεραπεία για τον νεαρό, οπότε η οικογένεια μετακόμισε στης Μινεσότα για να λάβει ιατρική φροντίδα.

Όταν ο Ίγκορ ήταν 6 χρονών είχε ύψος 1.82 μέτρα, οπότε οι γιατροί στην Αμερική αποφάσισαν να προχωρήσουν σε επέμβαση για την αφαίρεση του όγκου από το κεφάλι του. Δυστυχώς όμως, ακόμη και μετά την επέμβαση, το σώμα του συνέχισε να παράγει τη συγκεκριμένη ορμόνη (με τρελούς ρυθμούς) μέχρι τα 20 του χρόνια.

Το Μάιο του 2010 είχε ύψος πάνω από 2 μέτρα και απέσπασε τον τίτλο του πιο ψηλού ανθρώπου στην Αμερική! Τα τελευταία 6 χρόνια έχει κάνει 18 επεμβάσεις και τα ιατρικά του προβλήματα δε συμβάλλουν στο να μπορέσει να βρει μια φυσιολική εργασία. Είχε περάσει σε σχολή νομικής, αλλά δυστυχώς οι σπουδές του αυτή τη στιγμή έχουν «μπει στην κατάψυξη» εξαιτίας των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει με τα τόσα ιατρικά έξοδα.

TAGS
 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share