Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Κουτάβι γεννήθηκε χωρίς λεκάνη και πίσω πόδια - Λίγες ημέρες μετά...

Η συνέχεια ραγίζει καρδιές!

23 Αυγούστου 2020 11:15
Κουτάβι γεννήθηκε χωρίς λεκάνη και πίσω πόδια - Λίγες ημέρες μετά...
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το Athensmagazine.gr, μετά τη συγκινητική ιστορία με την απελπισμένη σκυλίτσα, θα σας παρουσιάσει μια ιστορία που πραγματικά ανατριχιάζει, καθώς ένα κουταβάκι γεννήθηκε χωρίς λεκάνη και πίσω πόδια. Η συνέχεια ραγίζει καρδιές.

Ο λόγος για τον Bonsai. Το κουταβάκι αυτό, είναι ένα αξιαγάπητο μικροσκοπικό αγγλικό μπουλντόγκ που γεννήθηκε με δύο σπάνιες ασθένειες με αποτέλεσμα να έχει μικρή σπονδυλική στήλη, καθόλου λεκάνη και πολύ μικρά ποδαράκια που πρόσφατα ακρωτηριάστηκαν για να μπορέσει το μικρό πλάσμα να θεραπευτεί.

Επιπλέον, ο Bonsai είναι ένα κουτάβι "του νερού" όπως ονομάζεται. Το σωματάκι του έχει ένα σάκο γεμάτο με υγρό το οποίο σε συνδυασμό με την έλλειψη κινητικότητας των πίσω άκρων του τον οδήγησε να πάθει το "σύνδρομο του κολυμβητή", που είναι μόνο ένα από τα σοβαρά προβλήματα του.

Το σύνδρομο του κολυμβητή είναι μια κατάσταση κατά την οποίο το στήθος του νεογέννητου κουταβιού γίνεται επικίνδυνα επίπεδο και τα πόδια δεν λειτουργούν κανονικά και ασκούν πίεση στα εσωτερικά όργανα του. Το συγκεκριμένο σύνδρομο είναι αναστρέψιμο αλλά απαιτείται χρόνος και ειδική θεραπεία.

Ωστόσο, δεν υπάρχει καμία "θεραπεία" ή χειρουργική επέμβαση για να να αποκατασταθούν η λεκάνη και η σπονδυλική στήλη του Bonsai. Μέχρι στιγμής έχουν ακρωτηριαστεί τα δύο άχρηστα ποδαράκια του και τα πάει πολύ καλά στην ανάρρωση του.

Σήμερα το φροντίζουν κάποιοι υπέροχοι άνθρωποι σε μια κλινική ζώων στο Τέξας και προσπαθούν να μαζέψουν λεφτά για να μπορέσουν να παρέχουν την ιατρική φροντίδα που χρειάζεται ο μικρός Bonsa.

Κάμερα καταγράφει ένα κουτάβι να κάθεται στην αγκαλιά του κοριτσιού - Αυτό που έγινε λίγο μετά συγκλονίζει

Λιώσαμε όταν είδαμε ένα κουτάβι να κοιμάται στην αγκαλιά του κοριτσιού. Η κάμερα κατέγραψε την πιο γλυκιά εικόνα.

Τη μεγάλη αγάπη που συνδέει τα μικρά παιδιά με τα σκυλιά απέδειξε για ακόμα μία φορά ένα βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες.

Στα πλάνα που δημοσιεύθηκαν απεικονίζεται ένα κοριτσάκι να νανουρίζει το σκυλί της και το τελευταίο να αποκοιμιέται χαμογελαστό. Ως γνωστόν τα μικρά σκυλιά με τα μωρά έχουν ένα τρομερό δέσιμο, όπως είδαμε και με ένα σκύλο που... σκεπάζει το μωρό την ώρα που κοιμάται.

Οι εικόνες του αξιαγάπητου ντουέτου έχουν γίνει viral προκαλώντας σχόλια αγάπης από τους θεατές. Δείτε το βίντεο:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share