Κυριακή, 09 Μαΐου 2021

Άφησαν αυτό το μωρό στην είσοδο του μαιευτηρίου - Μόλις η νοσοκόμα σήκωσε την κουβερτούλα του...

Απίστευτο!

22 Αυγούστου 2020 20:13
Άφησαν αυτό το μωρό στην είσοδο του μαιευτηρίου - Μόλις η νοσοκόμα σήκωσε την κουβερτούλα του...
Από Νάντια Ξυθάλη Τσουκνάκη

Πολλοί άνθρωποι μπορεί να μην σκέφτονται καν την ιδέα να εγκαταλείψουν το μωρό τους στο νοσοκομείο. Ωστόσο, η μητέρα του Άνταμ σοκαρίστηκε τόσο πολύ με την κατάσταση του νεογέννητου γιου της που αποφάσισε να τον αφήσει στο νοσοκομείο. Όταν η νοσοκόμα που τον βρήκε σήκωσε την κουβέρτα του, έπαθε το σοκ της ζωής της!

Αυτή δεν είναι η πρώτη ιστορία με πρωταγωνιστή ένα μωρό που κάνει το γύρο του κόσμου, δείτε εδώ τι συνέβη όταν ένα μωρό με προβλήματα όρασης είδε για πρώτη φορά τον πατέρα του.

Παρά τον τρόμο της, ήξερε αμέσως τι να κάνει. Δυστυχώς, δεν ήταν η πρώτη φορά που εγκατέλειπαν ένα μωρό στο πεζοδρόμιο μπροστά από το νοσοκομείο. Μετέφερε το μωρό στα επείγοντα το συντομότερο δυνατό για να το εξετάσουν. Ωστόσο, οι γιατροί διαπίστωσαν ότι συνέβαινε κάτι ιδιαίτερο που δεν ήταν ορατό με γυμνό μάτι...

Αυτό το μωρό δεν έμοιαζε με κανένα συνηθισμένο μωρό. Γεννήθηκε χωρίς καθόλου άκρα. Έπασχε από το σύνδρομο Hanhart, μια σπάνια πάθηση που επηρεάζει περίπου ένα στα 20,000 μωρά. Η κατάσταση χαρακτηρίζεται συνήθως από δυσμορφίες γνάθου και γλώσσας καθώς και από εν μέρει έλλειψης δακτύλων στα χέρια και τα πόδια. Όμως, αυτή η περίπτωση ήταν απίστευτη καθώς η κατάσταση ήταν τόσο τρομερή που το μωρό δεν είχε ούτε χέρια ούτε πόδια.

μωρό

Το άμοιρο παιδί το έστειλαν σε ορφανοτροφείο και το έδωσαν για υιοθεσία. Θα είχε μια ευκαιρία στη ζωή ένα μωρό χωρίς χέρια και πόδια; Δεν φαινόταν αυτήν τη στιγμή. Ακόμα και αν κάποιος ήθελε να το υιοθετήσει, θα έπρεπε να του παρέχει εξειδικευμένη προσοχή και ιατρική φροντίδα όλο το εικοσιτετράωρο. Αυτό θα σήμαινε περισσότερη ευθύνη από το συνηθισμένο. Για κάποιο χρονικό διάστημα, φαινόταν ότι το άτυχο μωρό θα περνούσε το υπόλοιπο της ζωής του στο κρεβάτι, κρυμμένο από την κοινωνία.

Η μοίρα, ωστόσο, του επιφύλασσε κάτι διαφορετικό. Χιλιάδες μίλια μακριά από τη Βραζιλία, στη Γιούτα, η Τζανέλ έκανε τα ψώνια της όταν είδε ένα άρθρο για το αγόρι. Απλά δεν μπορούσε να σταματήσει να το σκέφτεται. Η θλιβερή ιστορία του την άγγιξε τόσο πολύ που έπεισε τον σύζυγό της, τον Ron Adams, να προσπαθήσουν να υιοθετήσουν το αγόρι. Η Τζανέλ και ο σύζυγός της τελικά ταξίδεψαν στη Βραζιλία για να υιοθετήσουν το αγόρι, αλλά δεν θα ήταν και τόσο εύκολο.

Η ολοκλήρωση της υιοθεσίας δεν ήταν εύκολη υπόθεση για τη Τζανέλ και τον σύζυγό της. Έπαιρνε χρόνο και περιλάμβανε πολλή γραφειοκρατία. Ωστόσο, το ζευγάρι επέμεινε και στο τέλος τους επέτρεψαν να πάρουν το μικρό αγόρι σπίτι τους. Το αγόρι χωρίς πόδια και χέρια είχε πλέον οικογένεια και ένα σπίτι με 13 αδέλφια. Του έδωσαν επίσης ένα νέο όνομα: Γκάμπε. Τον υποδέχτηκαν με ανοιχτές αγκάλες κατά την άφιξή του στις ΗΠΑ. Ήταν απίστευτο!

TAGS
 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share