Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Στην κάμερα φαίνεται ένα ερωτευμένο ζευγάρι - Λίγες ώρες μετά η κοπέλα...

Απίστευτο!

21 Αυγούστου 2020 15:35
Στην κάμερα φαίνεται ένα ερωτευμένο ζευγάρι - Λίγες ώρες μετά η κοπέλα...

Οι κάμερες ασφαλείας καθημερινά καταγράφουν τα πιο περίεργα πράγματα. Από ένα μωρό που ξυπνάει στον ύπνο του μέχρι ληστείες και δολοφονίες. Κάτι παρόμοιο συνέβη και στην προκειμένη καθώς η κάμερα ήταν αυτή που βοήθησε στην εξιχνίαση μιας "περίεργης" δολοφονίας. Ωστόσο, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που μια κάμερα καταγράφει κάτι... ανεξήγητο, δείτε εδώ τι συνέβη όταν ένα ζευγάρι έβαλε μια κάμερα στο δωμάτιο που κοιμούνται οι κόρες τους.

Νεκρή βρέθηκε η διάσημη χορεύτρια στο μπάνιο μιας υπερπολυτελούς έπαυλης ενός δισεκατομμυριούχου κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες.

Ο Λι Σεούνγκ και η 27χρονη κοπέλα, γνωρίστηκαν σε ένα club ανταλλαγής ερωτικών συντρόφων και αποφάσισαν να συνεχίσουν στην κατοικία του. Κάπου εκεί όμως χάνονται και τα ίχνη της Κριστίνα.

Σύμφωνα με το υλικό που έχει καταγράψει κάμερα ασφαλείας, οι δυο τους φαίνονται να μπαίνουν μαζί στο διαμέρισμα, όπου ο Νοτιοκορεάτης διοργάνωνε ένα μεγάλο ερωτικό όργιο.

H τελευταία μαρτυρία, εκείνη του Λι, αναφέρει πως η Κριστίνα πήγε για μπάνιο και στην συνέχεια έπεσε για ύπνο. Το πρωί που ξύπνησε την βρήκε νεκρή στην μπανιέρα.

Αυτή την στιγμή όλα είναι «ανοικτά» σχετικά με την αιτία θανάτου της Κριστίνα, καθώς οι Αρχές δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο ατυχήματος αλλά ούτε και εκείνο της δολοφονίας ή και της υπερβολικής χρήσης ναρκωτικών. Ο επιχειρηματίας βρίσκεται υπό κράτηση και οι έρευνες συνεχίζονται.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share