Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Ήθελε να βγάλει μια φωτογραφία με έναν κύκνο - Αυτό που ακολούθησε θα σας κάνει να "παγώσετε"

Απίστευτο!

19 Αυγούστου 2020 13:41
Ήθελε να βγάλει μια φωτογραφία με έναν κύκνο - Αυτό που ακολούθησε θα σας κάνει να

Μια τουρίστρια στην Σκιάθο, προσπάθησε να τραβήξει μερικές φωτογραφίες ενός κύκνου. Το πτηνό όμως δεν ήθελε δημοσιότητα. Έτρεξε κατά πάνω της και την «κυνήγησε», μέχρι που η γυναίκα έπεσε στην κάτω. Αυτή όμως δεν είναι η πρώτη φορά που ένα ζώο αποδεικνύεται αντικοινωνικό, δείτε εδώ τι συνέβη όταν μια γυναίκα επιχείρησε να βγάλει φωτογραφία με μια αρκούδα.

Αφού εντόπισαν την οικογένεια κύκνων στην ακτή, ένα πλήθος τουριστών έβγαλαν τα τηλέφωνά τους και άρχισαν να τραβούν φωτογραφίες από απόσταση. Ωστόσο, ένα άτομο πλησίασε περισσότερο προκειμένου να βιντεοσκοπήσει τους κύκνους χωρίς να περιμένει την συνέχεια.

Ο πατέρας κύκνος, δεν πήρε με καλό μάτι την προσπάθεια της γυναίκας, που πλησίαζε όλο και περισσότερο. Έτσι, αποφάσισε να αμυνθεί εξαπολύοντας επίθεση ενάντια στην τουρίστρια.

Ακόμα όμως και τότε, που η γυναίκα δεχόταν επίθεση από τον κύκνο, ο οποίος κατάφερε να την ρίξει στη θάλασσα, εκείνη ακούγεται να ζητά από κάποιον να της βρει το τηλέφωνό της.

Δείτε το ξεκαρδιστικό βίντεο με την στιγμή της επίθεσης από τον κύκνο:

Άνδρας έβγαλε φωτογραφία την έγκυο γυναίκα του - Έπαθε όμως σοκ με αυτό που κρυβόταν από πίσω...

Έβγαλε φωτογραφία την σύζυγό του, που ήταν έγκυος, αλλά ποτέ δεν μπορούσε να φανταστεί ότι θα κατέγραφε αυτό που βρισκόταν από πίσω της.

Μία φωτογραφία μπορεί να κρύβει πολλά περισσότερα απ’ όσα μπορούμε να δούμε και να δούμε κάτι άλλο από αυτό που έχουμε εστιάσει. Ακόμα μια φωτογραφία μπορεί να σώσει και ζωές, αν παρατηρήσουμε κάτι που δεν φαίνεται με την πρώτη ματιά, όπως έκανε αυτός ο πατέρας.

Αυτός ο άντρας έβγαλε φωτογραφία την έγκυο γυναίκα του αλλά είδε κάτι πολύ ευχάριστο…!

Ο πατέρας της τράβηξε αυτή τη φωτογραφία - Καθώς κάνει zoom out... (photo)

Ένας πατέρας αποφάσισε να πάει με την κόρη του μία βόλτα στο τοπικό πάρκο ιππασίας. Εκεί αποφάσισε να τραβήξει μία φωτογραφία την μικρή του μπροστά από ένα εντυπωσιακό άλογο της ράτσας Clyndesdale.

Όταν όμως γίνει το zoom out εκεί κρύβεται η έκπληξη. Για δείτε ποιος άλλος έχει αίμα μοντέλου και θέλησε να ποζάρει μαζί με την μικρή, κάνοντας έτσι την φωτογραφία ξεχωριστή και viral... Επίσης, μία γυναίκα ανέβασε μια φωτογραφία της που έγινε viral.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share