Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Θηλυκό λιοντάρι πιάνει μια μικρή αντιλόπη - Αυτό που κάνει στη συνέχεια...δεν το περίμενε κανείς

Δεν θα το πιστεύετε

17 Αυγούστου 2020 14:08
Θηλυκό λιοντάρι πιάνει μια μικρή αντιλόπη - Αυτό που κάνει στη συνέχεια...δεν το περίμενε κανείς

Αυτό το θηλυκό λιοντάρι βρήκε ένα μωρό, αλλά όχι λιονταράκι. Πρόκειται για μια μικρή αντιλόπη, και αυτό που ακολούθησε θα σας αφήσει με το στόμα ανοιχτό.

Οι παρακάτω αξιοθαύμαστες φωτογραφίες δείχνουν μία λέαινα να φροντίζει ένα μωρό αντιλόπη σαν να ήταν ο δικό της. Γιατί, αν και η αντιλόπη ανήκει στα θηράματά της, αυτή η λυπημένη λέαινα υιοθέτησε το μωρό από τότε που είδε τα μικρά της να σκοτώνονται από ένα αρσενικό λιοντάρι.

Ο φωτογράφος Gordon Donovan κατέγραψε τις εξαιρετικές στιγμές που η λέαινα φροντίζει την αντιλόπη γλείφοντάς την για να την καθαρίσει, όπως και αυτή εδώ κάνει σε ένα ελαφάκι.

Η λέαινα προστάτευσε τη μικρή αντιλόπη ακόμη και από δύο έγκυες λέαινες που πλησίασαν για να ψάξουν για φαγητό στο Εθνικό πάρκο Etosha στη Ναμίμπια.

Ο φωτογράφος κ. Donovan, από τη Νέα Υόρκη, δήλωσε: “Αυτό που είδαμε ήταν ένα παράξενο αλλά εντυπωσιακό θέαμα.”“Αυτό είναι το μυστήριο της φύσης.”

‘Η λέαινα, στη συνέχεια, προστάτεψε το υιοθετημένο μωρό από τα άλλα λιοντάρια. Αυτές είναι οι στιγμές που αναζητώ όταν πηγαίνω στην Αφρική.”

Μάγκας σκύλος παίρνει στο κυνήγι ζευγάρι λιονταριών - Αυτό που γίνεται στο τέλος...

Τρομερό είναι αυτό που γίνεται στο ακόλουθο βίντεο, όπου ένας μάγκας σκύλος παίρνει στο κυνήγι ένα ζευγάρι λιονταριών, δείχνοντας πως δεν έχει να φοβηθεί κανέναν.

Το ζευγάρι των λιονταριών καθόταν ατάραχο στο γρασίδι, όταν ο σκύλος διάλεξε να τους επιτεθεί, φέρνοντας ένα μικρό σοκ αρχικά, καθώς η κίνηση αυτή ήταν κάτι, που δεν περίμεναν τα έτερα ζώα, αν και σε μια άλλη περίπτωση το λιοντάρι κατασπαράζει την ύαινα με ένα μόνο δάγκωμα.

Ο σκύλος τους γάβγιζε μανιωδώς και, τελικά, έκανε το αρσενικό λιοντάρι να κάνει πίσω, παραδεχόμενο εκείνη τη στιγμή την ανωτερότητα του ξαφνικού αντιπάλου, που προέκυψε, για να αποχωρήσει μετά.

Δείτε το βίντεο:

Η απόλυτη επική μάχη μεταξύ λιονταριού και τίγρης - Παλεύουν μέχρι θανάτου και...

Πολλές μάχες είναι φοβερές στο ζωϊκό βασίλειο, με το απόλυτο έπος, που μας καθηλώνει, να είναι ίσως αυτή μεταξύ λιονταριού και τίγρης, με την πάλη τους μέχρι θανάτου να μας κρατά άναυδους.

Σε ένα βίντεο από αληθινή μάχη, που έχει πάνω από 16.6 εκατομμύρια προβολές στο YouTube, ένα λιοντάρι και μια τίγρη έχουν εγκλωβιστεί και αναγκάζονται να παλέψουν για την επιβίωσή τους. Αμφότεροι δε θέλουν αυτή τη μονομαχία και προσπαθούν να ξεφύγουν, αλλά σύντομα κατανοούν πως πρέπει να διεκδικήσουν τη ζωή τους, ενώ απίστευτο είναι αυτό που συμβαίνει σε λιοντάρι, όταν σκοτώνει έναν μπαμπουΐνο.

Η τίγρη στην αρχή μοιάζει να κυριαρχεί, μιας και, όπως αναφέρεται στην περιγραφή, είναι δύο χρόνια νεότερη από το λιοντάρι, αλλά για αυτόν ακριβώς το λόγο κάνει κατασπατάληση της ενέργειας της, με αποτέλεσμα το λιοντάρι στη συνέχεια να πάρει το πάνω χέρι.

Η τίγρη μένει ξαπλωμένη, αλλά το λιοντάρι δεν καταφέρνει να την αποτελειώσει, ίσως επειδή δεν είναι και αυτή η επιδίωξή του, αφού επί της ουσίας πρόκειται για παγίδα, όπου τα δύο ζώα έπεσαν εξαιτίας των ανθρώπων. Κάπως έτσι, αποχωρεί από τη μάχη, αν και αυτή δεν τελειώνει εκεί.

Δείτε το βίντεο:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share