Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Δεν μπορούσαν να καταλάβουν γιατί το μωρό τους ήταν τόσο άρρωστο - Μέχρι που ανακάλυψαν αυτό...

Σοκαριστικό

14 Αυγούστου 2020 07:23
Δεν μπορούσαν να καταλάβουν γιατί το μωρό τους ήταν τόσο άρρωστο - Μέχρι που ανακάλυψαν αυτό...
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Ένα μωρό μιας οικογένειας αρρώσταινε συνεχώς και η κατάσταση του επιδεινώνονταν χωρίς να μπορούν να καταλάβουν το γιατί! Επίσης, μια μητέρα δεν πίστευε στα μάτια της όταν αντίκρισε το μωρό της με σχεδόν καμένο και λιωμένο στόμα χωρίς να γνωρίζει τι του συνέβη.

Ο πατέρας είχε μία υποψία ότι για όλα αυτά μπορεί να έφταιγε το πλαστικό παγούρι που έπινε νερό και τελικά είχε δίκιο! Ο γιος του χρησιμοποιούσε ένα ειδικό πλαστικό κύπελλο για νερό, το οποίο ήταν σχεδιάσμένο έτσι ώστε να μην χύνεται καθόλου νερό. Όμως, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι συγκέντρωνε υγρά σε ένα σημείο όπου και δημιουργούταν μούχλα.

Οι γονείς εξαγριώθηκαν, και έμαθαν ότι δεν ήταν οι μόνοι που είχαν πάθει ζημιά από αυτό. Το πρόβλημα έχει εμφανιστεί και σε άλλους ανθρώπους.

Ήξερε ότι έχει στην κοιλιά της ένα μωρό - Ποιος ήταν όμως αυτός που το φιλούσε;

Αυτή η έγκυος όταν πήγε για υπέρηχο περίμενε να δει το μωρό της - Ποιος ήταν όμως αυτός που το φιλούσε;

Στις 30 εβδομάδες εγκυμοσύνης, η Τζέιντ επισκέφτηκε ένα κέντρο υπερηχογραφήματος στο Χάρλει στο Λονδίνο, για να κάνει ένα 4D υπερηχογράφημα για την κόρη της. Ήταν ένα δώρο από την μητέρα της, Λίντα, όπως αναφέρεται. Ωστόσο, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που μέσα από ένα υπερηχογράφημα εντοπίζεται κάτι τρομακτικό, δείτε εδώ τι είδαν οι γιατροί στο υπερηχογράφημα μιας εγκύου και πάγωσαν.

Παρόλα αυτά, μετά το ραντεβού της, η Τζέιντ παρατήρησε ότι δεν είχε τραβηχτεί μόνο η εικόνα της αγέννητης κόρης της. Αυτό που πιστεύει είναι ότι αυτό που της έδωσαν απεικόνιζε μέσα και τον παππού της που φιλούσε το μωράκι της.

Ο παππούς της, Τζακ, απεβίωσε το 2007 “Είναι πολύ τρομακτικό. Μοιάζει τόσο πολύ σε εκείνον, και μπορείς να τον δεις πιο καθαρά και από την κόρη μου.» Είπε η Τζέιντ .

«Τα χείλη του είναι σουφρωμένα όπως όταν πας να φιλήσεις κάποιον» Μπορείς επίσης να διακρίνεις και τα μάτια, την μύτη και το στόμα τόσο καθαρά”

Ήταν η Λίντα αυτή που αναγνώρισε αμέσως τον Τζακ αφού η κόρη της επεσήμανε το άλλο πρόσωπο μέσα στην εικόνα, όπως αναφέρει το SWNS.

Και παρά το γεγονός ότι στην αρχή η εικόνα αυτή ήταν τρομακτική, η Τζέιντ σιγά σιγά άρχισε να το βλέπει «πραγματικά χαλαρωτικό» γνωρίζοντας ότι ο Τζακ την προσέχει.

“Απλά δεν μπορέσαμε με τίποτα να το πιστέψουμε. Είναι σαν να την ευλογεί μέσα από την μήτρα. Έχω πολύ όμορφες αναμνήσεις από τον παππού μου. Και τώρα είναι λες και κάποιος φροντίζει και την κορούλα μου. Ένα τόσο αγαπημένο μου άτομο. Νιώθω τυχερή!”

Η Τζέιντ τελικά γέννησε ένα πανέμορφο κοριτσάκι 2.7 κιλών και το όνομα αυτής... Λέισι - Μέι.

TAGS
 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share