Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Πριν 18 χρόνια γυναίκα γέννησε τα πρώτα εφτάδυμα που επέζησαν - Δείτε πως είναι σήμερα τα 7 αδέρφια που ενηλικιώθηκαν (Video)

Σοκ

13 Αυγούστου 2020 20:12
Πριν 18 χρόνια γυναίκα γέννησε τα πρώτα εφτάδυμα που επέζησαν - Δείτε πως είναι σήμερα τα 7 αδέρφια που ενηλικιώθηκαν (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Πριν 18 χρόνια γυναίκα γέννησε τα πρώτα εφτάδυμα που επέζησαν. Στις 19 Νοεμβρίου του 1997, η McCaughey έφερε στον κόσμο επτά υγιή μωράκια, κάτι που θεωρούνταν αδύνατο να συμβεί. Η οικογένεια των δύο ατόμων, ξαφνικά μετατράπηκε σε οικογένεια των εννέα.

Είχαν πια επτά στόματα να θρέψουν, επτά μυαλά να ακονίσουν και επτά σώματα να ντύσουν. Η πίεση και το βάρος της ευθύνης, ήταν τρομακτικά. Αλλά με τη βοήθεια της οικογένειας, των φίλων και ενός εξαιρετικού υποστηρικτικού συστήματος, η οικογένεια ήταν έτοιμη να παλέψει ενάντια σε όλα τα εμπόδια. Επίσης, ένα ζευγάρι είχε χαρεί πάρα πολύ όταν έμαθαν πως η Κρίστι ήταν έγκυος στο πρώτο τους μωρό. Ενώ φάνηκε σαν μία συνηθισμένη γέννα, σύντομα θα αποδεικνυόταν πως τα πράγματα ήταν πολύ διαφορετικά.

Παρόλο που τα αδερφάκια έχουν γεννηθεί την ίδια μέρα, οι προσωπικότητές τους είναι πολύ διαφορετικές. Ο ένας είναι πεισματάρης, ο άλλος ο κλόουν της τάξης, ενώ η άλλη είναι σοβαρή και βιβλιοφάγος. Όπως και να έχει όλοι συμφωνούν σε κάτι. Στο ότι το καλύτερο πράγμα, είναι η συντροφικότητα της οικογένειας.

Μετά τη γέννησή τους, τα αδέλφια McCaughey ήταν εξώφυλλο στα πιο δημοφιλή περιοδικά. Το θέμα εμφανίζονταν στις ειδήσεις και σε reality show. «Το μόνο που θέλαμε, ήταν να έχουμε μια φυσιολογική ζωή», δήλωσε η Kenny.

Αυτά τα παιδιά, έχουν πλέον κλείσει τα 18. «Σύντομα θα κυνηγούν τη δική τους σταδιοδρομία», είπε ο Bobbie. «Μου φαίνεται σαν χτες που τα πήραμε σαν βρέφη από το νοσοκομείο». Η Kenny, αναπολεί όλες τις στιγμές που έχουν ζήσει όλα αυτά τα χρόνια και φέρνει στο μυαλό της αναμνήσεις.

35χρονος βιντεοσκοπεί τη γυναίκα του να γεννάει στο αυτοκίνητο - Τα παιδιά κοιτούσαν έντρομα

Μετά τη σοκαριστική ιστορία με τη γυναίκα που γέννησε λίγο πριν μπει στο μαιευτήριο, το Athensmagazine.gr θα σας παρουσιάσει μια παρόμοια ιστορία με μια νεαρή γυναίκα που γέννησε στο αμάξι, μπροστά στα υπόλοιπα παιδιά της.

Συγκεκριμένα, η Αλέξις ήταν στο δρόμο για ένα νοσοκομείο του Τέξας για να γεννήσει το έκτο μωρό της. Είχε την αίσθηση, ότι πιθανότατα δεν θα έφτανε στο νοσοκομείο εγκαίρως.

Ο σύζυγός της, Ντομινίκ, κατέγραψε το στιγμιότυπο από το κάθισμα του οδηγού, καθώς τα άλλα παιδιά τους καθόταν στα πίσω καθίσματα. Η γυναίκα άρχισε να ουρλιάζει και να σφυροκοπείται από τον πόνο.

"Τι να κάνω;" ρώτησε μανιωδώς το σύζυγό της. Ο Ντομινίκ την ενθάρρυνε να προσπαθήσει να κρατήσει όσο το δυνατόν περισσότερο, μέχρι να φτάσουν στο νοσοκομείο.

Εν τω μεταξύ, τα παιδιά τους είδαν αυτή την απίστευτη σκηνή να ξεδιπλώνεται μπροστά στα μάτια τους από το πίσω κάθισμα! Η γυναίκα άνοιξε τα πόδια της, φοβούμενη, ότι το μωρό δεν θα μπορούσε να αναπνεύσει. Στη συνέχεια φώναξε στον Ντομινίκ να τραβήξει, ενώ αυτή έδωσε μια ακόμα τεράστια ώθηση.

Και τότε έγινε το θαύμα! Η κόρη της γεννήθηκε στα δικά της γυμνά χέρια! Ένιωσαν όλοι τόσο ανακουφισμένοι όταν άκουσαν τον ήχο της κραυγής του μωρού. Ω Θεέ μου, ω θεέ μου! Μόνο αυτό μπορούσαν να πουν.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share