Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Πίστευε πως η κάμερα δεν λειτουργεί και την άφησε ανοιχτή - Όταν γύρισε σπίτι και είδε τι είχε καταγράψει "πάγωσε"

Αδιανόητο!

13 Αυγούστου 2020 12:04
Πίστευε πως η κάμερα δεν λειτουργεί και την άφησε ανοιχτή - Όταν γύρισε σπίτι και είδε τι είχε καταγράψει

Ο άτυχος άνδρας από την Κίνα έκανε το «λάθος» να αφήσει τη κάμερα του υπολογιστή του ανοιχτή. Μάλιστα ο ίδιος πίστευε ότι η κάμερα δε λειτουργεί καθώς ο υπολογιστής είχε πρόβλημα.

Όταν γύρισε σπίτι κατάλαβε ότι η κάμερα έγραφε όση ώρα έλειπε, ωστόσο όταν είδε το υλικό που κατέγραψε έχασε τα λόγια του. Αυτή όμως δεν είναι η πρώτη φορά που κάποιος βρίσκεται αντιμέτωπος με κάτι πραγματικά σοκαριστικό που έχει καταγράψει μια κάμερα, δείτε εδώ τι συνέβη όταν ένας πατέρας κοίταξε την κάμερα στο υπνοδωμάτιο του παιδιού του.

Η γυναίκα του είχε ερωτικό ραντεβού με τον δήμαρχο της πόλης, που ήταν και καλός φίλος του συζύγου του.

Δείτε το μοιραίο βίντεο:

Κάλεσαν μάστορα για έναν έλεγχο ρουτίνας και αυτός πήγε να της... - Αυτό που κατέγραψε η κάμερα θα σας σοκάρει

Κάλεσαν έναν μάστορα για έλεγχο ρουτίνας και αυτός πήγε να της... Αυτό που κατέγραψε η κάμερα θα σας σοκάρει! Επίσης, μπροστά σε μία τραγική αποκάλυψη βρέθηκε μία γυναίκα, η οποία έπειτα από συνεχόμενα προβλήματα υγείας, αποφάσισε να βάλει κρυφή κάμερα στην κουζίνα της και να "κατασκοπεύσει" τον άνδρα της

Στο παρακάτω βίντεο θα δείτε τον καθαρισμό ενός αεραγωγού, μια δουλειά που αναλαμβάνουν συνήθως εταιρίες με εξειδίκευση στον κλιματισμό και την θέρμανση. Η Lisa Guerrero, δημοσιογράφος του Inside Edition, μαζί με κάποιους ειδικούς στους αεραγωγούς, παρακολουθούν τους δύο τεχνικούς που ήρθαν για να δώσουν συμβουλές.

Μετά από έναν τεμπέλικο έλεγχο, ενημερώνει την δημοσιογράφο ότι θα της κοστίσει 700 δολάρια για να καθαρίσει τους αεραγωγούς. Αυτό είναι ιδιαίτερα ανησυχητικό, αν σκεφτεί κανείς ότι οι ειδικοί έχουν παρακολουθήσει κάθε κίνηση του και ξέρουν ότι το σπίτι χρειάζεται ένα απλό καθάρισμα.
Ο δεύτερος τεχνικός κάνει λίγη δουλειά, αλλά μόνο όταν η ιδιοκτήτρια είναι στο δωμάτιο. Όταν φεύγει, τον εγκαταλείπει και η εργασιακή ηθική του. Τι θράσος!

Πώς να αποφύγετε να σας εξαπατήσουν

Τέτοιοι απατεώνες είναι δυστυχώς πολύ συνηθισμένοι, γι’αυτό είναι σημαντικό να είστε προσεκτικοί πριν δώσετε σε οποιονδήποτε τα χρήματα σας για ένα πρόβλημα που μπορεί να μην υπάρχει.

Το Better Business Bureau συμβουλεύει όσους θέλουν να επισκευάσουν το κλιματιστικό τους να παίρνουν μόνο τεχνικούς με πολύ καλές συστάσεις στο διαδίκτυο. Επίσης, να επιμένουν να έχουν τα πάντα γραπτώς πριν ξεκινήσει η δουλειά. Ζητήστε ένα αντίγραφο της άδειας τους και αν αισθάνεστε ότι κάτι πάει στραβά, ζητήστε και δεύτερη γνώμη.

Ακόμη και αν ο τεχνικός έχει τέλεια κριτική και είστε ικανοποιημένοι με την δουλειά του, πείτε του ότι θέλετε να κρατήσετε τα σπασμένα κομμάτια που θα αντικαταστήσει. Αυτό αναγκάζει τον τεχνικό να είναι ειλικρινής, ώστε να μην σας προσφέρει κάτι αρχικά και στην συνέχεια να αλλάξει την προσφορά του. Έχουμε ακούσει πολλές ιστορίες για τεμπέληδες τεχνικούς, αλλά αυτοί το παρακάνουν.

Δείτε πώς τους αντιμετώπισε η Guerrero στο παρακάτω βίντεο:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share