Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

'Εγκυες βγάζουν μια φωτογραφία και ρίχνουν το διαδίκτυο - Ο λόγος; Θα σας αφήσει άφωνους

Απίστευτο!

13 Αυγούστου 2020 11:05
'Εγκυες βγάζουν μια φωτογραφία και ρίχνουν το διαδίκτυο - Ο λόγος; Θα σας αφήσει άφωνους

Οι γυναίκες της φωτογραφίας έχουν κάτι κοινό και για να μην παιδεύεστε θα σας λύσουμε εμείς την απορία. Κυοφορούν κι οι δύο από ένα μωρό. Ναι, καλά καταλάβατε, είναι και οι δύο έγκυες και η φωτογραφία τους κάνει το γύρο του διαδικτύου. Ωστόσο, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που μια φωτογραφία μιας εγκύου γίνεται viral, δείτε εδώ τη φωτογραφία μια γυναίκας που η κοιλιά της είχε μεγαλώσει υπερβολικά στην 4η εγκυμοσύνη της.

Είτε το πιστεύετε είτε όχι, αυτές οι δύο γυναίκες έχουν μόλις 4 εβδομάδες διαφορά στην πρόοδο της εγκυμοσύνης τους

Στα αριστερά της φωτογραφίας βλέπουμε την Κόντελ, ένα μοντέλο φυσικής κατάστασης και πρώην υποψήφια για τον τίτλο Μις Υφήλιος με την Αυστραλία. Σε αυτή την φωτογραφία που χρονολογείται από τον περασμένο Νοέμβριο, έγινε viral πρόσφατα, ήταν στην 21 εβδομάδα της εγκυμοσύνης της. Παράδοσή του έχει προγραμματιστεί για τα τέλη Μαρτίου. Στα δεξιά της φωτογραφίας βλέπουμε την φίλη της Νάταλι, η οποία ήταν να γεννήσει στις αρχές Μαρτίου το τρίτο της παιδί.

Κάθε γυναίκα μεταφέρει το παιδί της με διαφορετικό τρόπο και αυτό δεν σημαίνει ότι ένας από εμάς έκανε το λιγότερο από την άλλη. Είμαστε και οι δύο με μωρά, καλή υγεία και αξιοποιούμε της απίστευτες εγκυμοσύνες μας»,λέει η Ντούνκαν στο λογαριασμό της στο Instagram .

Με αυτή τη δήλωση σχετικά με τα κοινωνικά δίκτυα, το μοντέλο θέλει να δείξει ότι ο οργανισμός δεν αντιδρά πάντα με τον ίδιο τρόπο με την άφιξη ενός μωρού.

Άφησε το γιο της στον πρώην μόνο για λίγη ώρα - Όταν της έστειλε φωτογραφία το πρόσωπό του μέσα στον εμετό, ήταν ήδη αργά...

Μια 27χρονη μητέρα άφησε το γιο της στον πρώην μόνο για λίγη ώρα. Όταν της έστειλε φωτογραφία το πρόσωπό του μέσα στον εμετό, ήταν ήδη αργά...

Η φωτογραφία τραβήχτηκε μια μέρα πριν ο μικρός Mason πεθάνει. Ήταν μέρος μιας συνομιλίας της μητέρας και του πατριού για το ποιος πρέπει να πάει το παιδί στον γιατρό. Επίσης, μια 21χρονη τράβηξε μια φωτογραφία και δε φανταζόταν ότι μετά από λίγο θα έχανε τα πάντα...

Τώρα ο O’Sullivan, η Lee, και ο 17χρονος Ryan Robert Barry Hodson κατηγορούνται με την ανθρωποκτονία του παιδιού. Ο 17χρονος Hodson, που ζούσε στο ίδιο σπίτι με το μικρό αγοράκι, αρνήθηκε σε πολλές περιπτώσεις να πάει το παιδί στον γιατρό όταν του ζητήθηκε, ισχυριζόμενος ότι δεν είναι δικό του παιδί.

Στο δικαστήριο, η μητέρα δήλωσε ότι βρισκόταν σε καταχρηστική σχέση, αλλά είχε σκοπό να αφήσει το σύντροφό της, που αρνιόταν να την αφήσει να δει το παιδί της.

Η αστυνομία ισχυρίζεται ότι η μητέρα, ο πατριός και ο 17χρονος απέτυχαν να παρέχουν στο μικρό παιδί ιατρική βοήθεια, παρά τα τραύματά του, αν και δεν είναι ακόμα ξεκάθαρο πως προκλήθηκαν. Οι αναφορές της αστυνομίες αποδίδουν το θάνατο του παιδιού σε φλεγμονή εξαιτίας ρήξης του λεπτού εντέρου.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share