Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

O σύζυγος της πέθανε ξαφνικά και την άφησε με 8 παιδιά - Τότε θυμήθηκε πως ο άντρας της συμπεριφέρονταν παράξενα στο κρεβάτι

Ανατριχιαστική ιστορία

12 Αυγούστου 2020 12:17
O σύζυγος της πέθανε ξαφνικά και την άφησε με 8 παιδιά - Τότε θυμήθηκε πως ο άντρας της συμπεριφέρονταν παράξενα στο κρεβάτι
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

O σύζυγος της πέθανε ξαφνικά και την άφησε με 8 παιδιά. Τότε θυμήθηκε πως ο άντρας της συμπεριφέρονταν παράξενα στο κρεβάτι... Στις 4 Δεκεμβρίου του 2015, μόλις 12 εβδομάδες μετά αφότου καλωσόρισαν το τελευταίο μωρό τους, η ζωή τους άλλαξε μέσα σε μια στιγμή. Η Cloe ξύπνησε και συνειδητοποίησε πως James δεν ανέπνεε.

Η Cloe έδωσε τις πρώτες βοήθειες στο σύζυγό της, εκεί στο κρεβάτι, πριν φτάσει το ασθενοφόρο. “Ήθελα να ουρλιάξω και να κλάψω, αλλά ήξερα ότι έπρεπε να κρατήσω την ψυχραιμία μου,” δήλωσε η Cloe. Ο James πέθανε ξαφνικά στον ύπνο του. Ήταν μόλις 31 ετών.

Μέχρι τότε, ο James ήταν ένα φαινομενικά υγιές άτομο. Η Cloe και ολόκληρη η κοινότητα περίμενε με αγωνία τα αποτελέσματα των εξετάσεων του ιατροδικαστή για να δουν τι προκάλεσε το θάνατό του. Επίσης, σοκάρει η ιστορία σε ένα σχολείο με τα παιδιά να κοροϊδεύουν τους γιους της για τα κοριτσίστικα μαλλιά τους. Όταν όμως τα έκοψαν αποκαλύφθηκε όλη η αλήθεια!

Ο James πέθανε από υπερτασική καρδιοπάθεια. Όταν πήρε εκείνη την περίεργη θέση στο κρεβάτι, ήταν πιθανότατα λόγω του πόνου στο στήθος. Η Cloe λέει ότι οι αναμνήσεις του James με τα παιδιά είναι αυτές που τη βοηθούν να αντιμετωπίσει την κατάσταση. “Αυτός λάτρευε να είναι ένας μπαμπάς περισσότερο από οτιδήποτε άλλο και αυτό με έχει κάνει μια ισχυρή μητέρα για να μπορέσω να το αντιμετωπίσω όλο αυτό μόνη μου”, είπε.

Μαζί με τα παιδιά της, η Cloe φροντίζει να κρατήσει τη μνήμη του James ζωντανή με απλούς και συγκινητικούς τρόπους.

Αυτή η μητέρα τραβούσε με την κάμερα τα παιδιά της στην παραλία, όταν πίσω τους παρατήρησε... έπαθε σοκ (Video)

Την ώρα που η μητέρα κολυμπούσε με τα 4 παιδιά της στην παραλία, πίστευε πως ήταν ακόμη μια ήσυχη ημέρα όπου θα απολάμβανε τον ήλιο και την αμμουδιά στο Okinawa Island της νότιας Ιαπωνίας. Ο μόνος που έλειπε από το ιδανικό σκηνικό ήταν ο σύζυγό της, Hyrum Bronson. Επίσης, ένας άνδρας αρχικά νόμιζε ότι είδε ένα σμήνος από μαύρα πουλιά, αλλά μόλις έκανε ζουμ η κάμερα... πάγωσε.

Ο Bronson είχε πάρει μετάθεση στο Αφγανιστάν για 6 μήνες. Οπότε ένα φίλος προσφέρθηκε να τραβήξει με την κάμερα την οικογένεια για να του στείλουν το στιγμιότυπο.

Τη στιγμή όμως που η μικρή του κόρη, Charity, λέει ότι θα αγαπάει τον μπαμπά της για πάντα, κάτι παράξενο συνέβη στο νερό πίσω τους...

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share