Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου 2021

Κάλεσαν μάστορα για έναν έλεγχο ρουτίνας και αυτός πήγε να της... - Αυτό που κατέγραψε η κάμερα θα σας σοκάρει

Σοκ

11 Αυγούστου 2020 13:19
Κάλεσαν μάστορα για έναν έλεγχο ρουτίνας και αυτός πήγε να της... - Αυτό που κατέγραψε η κάμερα θα σας σοκάρει
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Κάλεσαν έναν μάστορα για έλεγχο ρουτίνας και αυτός πήγε να της... Αυτό που κατέγραψε η κάμερα θα σας σοκάρει! Επίσης, μπροστά σε μία τραγική αποκάλυψη βρέθηκε μία γυναίκα, η οποία έπειτα από συνεχόμενα προβλήματα υγείας, αποφάσισε να βάλει κρυφή κάμερα στην κουζίνα της και να "κατασκοπεύσει" τον άνδρα της

Στο παρακάτω βίντεο θα δείτε τον καθαρισμό ενός αεραγωγού, μια δουλειά που αναλαμβάνουν συνήθως εταιρίες με εξειδίκευση στον κλιματισμό και την θέρμανση. Η Lisa Guerrero, δημοσιογράφος του Inside Edition, μαζί με κάποιους ειδικούς στους αεραγωγούς, παρακολουθούν τους δύο τεχνικούς που ήρθαν για να δώσουν συμβουλές.

Μετά από έναν τεμπέλικο έλεγχο, ενημερώνει την δημοσιογράφο ότι θα της κοστίσει 700 δολάρια για να καθαρίσει τους αεραγωγούς. Αυτό είναι ιδιαίτερα ανησυχητικό, αν σκεφτεί κανείς ότι οι ειδικοί έχουν παρακολουθήσει κάθε κίνηση του και ξέρουν ότι το σπίτι χρειάζεται ένα απλό καθάρισμα.
Ο δεύτερος τεχνικός κάνει λίγη δουλειά, αλλά μόνο όταν η ιδιοκτήτρια είναι στο δωμάτιο. Όταν φεύγει, τον εγκαταλείπει και η εργασιακή ηθική του. Τι θράσος!

Πώς να αποφύγετε να σας εξαπατήσουν

Τέτοιοι απατεώνες είναι δυστυχώς πολύ συνηθισμένοι, γι’αυτό είναι σημαντικό να είστε προσεκτικοί πριν δώσετε σε οποιονδήποτε τα χρήματα σας για ένα πρόβλημα που μπορεί να μην υπάρχει.

Το Better Business Bureau συμβουλεύει όσους θέλουν να επισκευάσουν το κλιματιστικό τους να παίρνουν μόνο τεχνικούς με πολύ καλές συστάσεις στο διαδίκτυο. Επίσης, να επιμένουν να έχουν τα πάντα γραπτώς πριν ξεκινήσει η δουλειά. Ζητήστε ένα αντίγραφο της άδειας τους και αν αισθάνεστε ότι κάτι πάει στραβά, ζητήστε και δεύτερη γνώμη.

Ακόμη και αν ο τεχνικός έχει τέλεια κριτική και είστε ικανοποιημένοι με την δουλειά του, πείτε του ότι θέλετε να κρατήσετε τα σπασμένα κομμάτια που θα αντικαταστήσει. Αυτό αναγκάζει τον τεχνικό να είναι ειλικρινής, ώστε να μην σας προσφέρει κάτι αρχικά και στην συνέχεια να αλλάξει την προσφορά του. Έχουμε ακούσει πολλές ιστορίες για τεμπέληδες τεχνικούς, αλλά αυτοί το παρακάνουν.

Δείτε πώς τους αντιμετώπισε η Guerrero στο παρακάτω βίντεο:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share