Τρίτη, 11 Μαΐου 2021

Κατάφερε να χάσει πάνω από 30 κιλά - Ο άντρας της όμως είδε να λείπει και κάτι ακόμα...

Απίστευτο!

10 Αυγούστου 2020 16:58
Κατάφερε να χάσει πάνω από 30 κιλά - Ο άντρας της όμως είδε να λείπει και κάτι ακόμα...
Από Νάντια Ξυθάλη Τσουκνάκη

Η δραματική απώλεια βάρους συνοδεύεται από πολλές αλλαγές – όχι μόνο στα ρούχα ή την αυτοπεποίθηση, αλλά επίσης και στον τρόπο ζωής, τα ενδιαφέροντα και πολλά περισσότερα.

Όπως ανακάλυψε η Crickmore discovered, μπορεί επίσης να επηρεάσει και τις σχέσεις σου, συμπεριλαμβανομένου και του γάμου σου, τρανό παράδειγμα αυτό το ζευγάρι που αποφάσισε λίγο πριν το γάμο του να χάσει 100 κιλά, δείτε εδώ την τραγική συνέχεια.

Αυτό βέβαια δεν την έκανε να νιώθει λιγότερη ελκυστική, αν και την έκανε πιο ανασφαλή σαν άνθρωπο. «Ένιωθα όμορφη. Ο άντρας μου πίστευε ότι ήμουν όμορφη. Αλλά λόγω πίεσης από φίλους και την οικογένεια αποφάσισα να κάνω κάτι γι’αυτό.»

Ψάχνοντας την κατάλληλη δίαιτα βρήκε μία στην οποία έπρεπε να τρως κάθε τρεις ώρες. Παρά τις αμφιβολίες της για την αποτελεσματικότητά της, αποφάσισε να το προσπαθήσει.

Σύντομα η δίαιτα άρχισε να έχει αποτελέσματα και άρχισε να χάνει βάρος αφού είχε ξεκίνησε να γυμνάζεται παράλληλα. Αρχικά, λόγω ανασφάλειας ήθελε να πηγαίνει και ο άντρας της μαζί της για περπάτημα στο πάρκο.

«Ήθελα να κάνω τζόκινγκ, αλλά λόγω του βάρους μου δεν μπορούσα. Έπρεπε να ξεκινήσω με περπάτημα. Περπατούσα κάθε μέρα, με ήλιο και βροχή. Στο τέλος όμως τα κατάφερα και έκανα τζόκινγκ και ένιωθα έτοιμη να πάω στο γυμναστήριο!»

Τελικά είχε χάσει 30 κιλά και ήταν άλλος άνθρωπος.

30 κιλά - πριν και μετά


Αλλά τότε ξεκίνησαν τα προβλήματα. Ενώ είχε ενθουσιαστεί με τον νέο τρόπο ζωής της, ο γιος της και ο άντρας της δεν συμμερίζονταν τα συναισθήματά της.

Για να καταφέρει να κόψει τις παλιές συνήθειες, λέει πως σταμάτησε να μαγειρεύει και τους είπε να κανονίζουν μόνοι τους το τι τρώνε.

Και δυστυχώς, ο άντρας της δεν συμβάδιζε με τις καινούργιες της προτεραιότητες.

“Ο καινούργιος μου εαυτός ένιωθε τέλεια. Ήμουν δραστήρια και ήθελα να ζήσω τη ζωή στο έπακρο. Ήθελα να πηγαίνω στο βουνό, για κάμπινγκ, να ταξιδεύω, να γνωρίζω καινούργιους ανθρώπους. Σταμάτησα ακόμα και την τηλεόραση

έχασε 30 κιλά

Παρόλο που ο γάμος τους τέλειωσε, η ίδια λέει πως δεν μετανιώνει την απόφασή της να αλλάξει τη ζωή της.

Πλέον έχει πάρει πτυχίο στην αθλητική διατροφή και ελπίζει να γίνει προπονήτρια, έτσι ώστε να μπορεί να βοηθάει άλλους να καταφέρουν αυτό που κατάφερε και εκείνη.

“Θέλω να βοηθήσω ανθρώπους. Με κάνει να νιώθω καλά.”

TAGS
 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share