Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Θηλυκό λιοντάρι σκοτώνει μπαμπουίνο - Λίγα λεπτά μετά ανακαλύπτει το...

Απίστευτο!

10 Αυγούστου 2020 10:08
Θηλυκό λιοντάρι σκοτώνει μπαμπουίνο - Λίγα λεπτά μετά ανακαλύπτει το...
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα θηλυκό λιοντάρι σκοτώνει μπαμπουίνο και στη συνέχεια ανακαλύπτει το μωρό του, το οποίο προσπάθησε να ξεφύγει. Ωστόσο, δεν πρόλαβε να απομακρυνθεί, αφού το λιοντάρι το έπιασε. Τι συνέβη μετά; Πρόκειται για μια ιστορία που συγκλονίζει, όπως έγινε με το μωρό βουβάλι που δέχτηκε επίθεση από λιοντάρια.

Συγκεκριμένα, ο φωτογράφος Έβαν και η σύζυγός του Λίσα, υπερασπίζονται με πάθος την σωτηρία των άγριων ζώων στον κόσμο. Ταξίδεψαν στην Αφρική πολλές φορές βγάζοντας φωτογραφίες και γράφοντας για τις περιπέτειες τους.

Σε ένα ταξίδι τους στην Μποτσουάνα, συνάντησαν 30-40 μπαμπουίνους που ήταν μέσα σε θάμνους. Φαίνονταν να είναι τρομαγμένοι και σύντομα εμφανίστηκαν δυο θηλυκά λιοντάρια που όρμησαν επάνω τους. Αμέσως εμφανίστηκαν και άλλα δυο θηλυκά λιοντάρια.

Ένας μπαμπουίνος προσπάθησε να ξεφύγει αλλά πιάστηκε στο στόμα του θηλυκού λιονταριού. Όμως, υπήρχε και ένα μωρό που κρατιόταν από την ετοιμοθάνατη μητέρα του.

Το μωρό προσπάθησε να δραπετεύσει από τον κίνδυνο, σκαρφαλώνοντας σε ένα δένδρο, αλλά δεν είχε την δύναμη να ανεβεί. Το θηλυκό λιοντάρι πήγε κοντά να δει. Η λιονταρίνα άρχισε να παίζει μαζί του.

Ήταν περίεργη αλλά ευγενική με το τρομαγμένο μωρό. Το πήρε στο στόμα της και απομακρύνθηκε. Μετά κάθισε με το μωρό ανάμεσα στα πόδια της.Το μωρό κρατήθηκε από την λιονταρίνα και ενστικτωδώς προσπάθησε να θηλάσει.

Αλλά αυτό δεν ήταν το πιο εκπληκτικό κομμάτι…Την προσοχή της απέσπασαν δυο αρσενικά λιοντάρια που προσπάθησαν να επιτεθούν. Αυτή απάντησε επιθετικά, προστατεύοντας το μικρό! Στη συνέχεια, ο μπαμπάς μπαμπουίνος που παρακολουθούσε από ψηλά, βρήκε την ευκαιρία και πήρε πίσω το μικρό του.

Αυτό το λιοντάρι έβαλε το κεφάλι του σε ένα βαρέλι - Αυτό που έγινε στη συνέχεια θα σας κάνει να "παγώσετε"

Το λιοντάρι της φωτογραφίας, πήγε να φάει και σφήνωσε μέσα σε ένα βαρέλι. Αυτό που συνέβη στη συνέχεια θα σας αφήσει άφωνους!

Έχει έρθει η στιγμή που τρία αδέρφια λιοντάρια, πρέπει να ταϊστούν σε ένα ζωολογικό κήπο. Το γεύμα τους είναι κρέας που έχει τοποθετεί μέσα σε ένα βαρέλι και το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να το βγάλουν έξω.

Ωστόσο, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ένα λιοντάρι γίνεται viral, δείτε εδώ τι συνέβη όταν ένα λιοντάρι συνάντησε ένα κροκόδειλο.

Ένα από τα λιοντάρια, στην προσπάθεια του να πάρει το κρέας, χώνει το κεφάλι του μέσα στο βαρέλι με αποτέλεσμα να σφηνώσει. Το κεφάλι του λιονταριού παγιδεύτηκε στο εσωτερικό του βαρελιού και εκείνο αρχίζει να τρέχει πανικόβλητο πάνω-κάτω, προσπαθώντας να απεγκλωβίσει το κεφάλι του, ενώ τα δύο εξίσου μεγαλόσωμα αδέρφια παλεύουν να το βοηθήσουν να το ξεκολλήσει.

Οι παρευρισκόμενοι παρακολουθούσαν το θέαμα με έκπληξη, ενώ μετά την ώρα του κλεισίματος του ζωολογικού κήπου, ήρθε ένας κτηνίατρος και βάρεσε στο λιοντάρι μια ένεση για να κοιμηθεί, ώστε να "σώσει" το κεφάλι του ζώου. Το λιοντάρι δεν υπέστη κάποιο τραυματισμό ενώ ήταν πολύ χαρούμενο όταν κατάφερε να απελευθερωθεί.

Δείτε το βίντεο:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share