Δευτέρα, 12 Απριλίου 2021

Πατέρας τρομαγμένος από την κατάσταση υγείας της κόρης του τους εγκατέλειψε - 21 χρόνια αργότερα...

Απίστευτο!

9 Αυγούστου 2020 16:39
Πατέρας τρομαγμένος από την κατάσταση υγείας της κόρης του τους εγκατέλειψε - 21 χρόνια αργότερα...
Από Νάντια Ξυθάλη Τσουκνάκη

Όλα ξεκίνησαν 21 χρόνια πριν όταν η Ιρίνα παρατήρησε βαθιές ρυτίδες στο πρόσωπο της νεογέννητης κόρης της, Κάτιας. Το πρόσωπο του μωρού άλλαζε με τις μέρες ή καλύτερα με τις ώρες. Οι γιατροί διέγνωσαν πως είχε προγηρία και πως δεν θα ζούσε για περισσότερο από ένα χρόνο.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που συναντάμε κάποιον που πάσχει από αυτή την ιδιαίτερη ασθένεια, δείτε εδώ την 41χρονη γυναίκα που μοιάζει με 90χρονη.

Ο άντρας της, τρομαγμένος από την κατάσταση της κόρης του, εγκατέλειψε μάνα και κόρη και εξαφανίστηκε.
Η Ιρίνα αποφάσισε να συνεχίσει τη ζωή της και να δώσει στο παιδί της την καλύτερη παιδική ηλικία που μπορούσε. Ζούσαν κάθε μέρα σαν να ήταν η τελευταία της!

Αλλά παρά τα όσα έλεγαν οι γιατροί, συνέχιζε να μεγαλώνει όπως κάθε άλλο υγιές παιδί. Όσο μεγάλωνε όμως, έπρεπε να υπομένει τα πειράγματα και τις προσβολές των παιδιών της ηλικίας της. Κάθε φορά που την πείραζαν ξέσπαγε σε κλάματα.

Αλλά όταν πήγε τελικά σχολείο κατάλαβε το πόσο διαφορετική ήταν από τα άλλα παιδιά.

Κοριτσάκι ασθένεια


«Όταν με κοιτούσε κάποιος τρόμαζε. Αναρωτιόμουν εάν είχα κάνει κάτι κακό για να αξίζω κάτι τέτοιο. Αλλά δεν έβρισκα απαντήσεις. Μετά σκέφτηκα πως αφού δεν μπορούσα να κερδίσω τους ανθρώπους με το πρόσωπό μου, θα τους κέρδιζα με τη γνώση, την εξυπνάδα, τη γοητεία και την ευγένεια. Πιστεύω πως το σημαντικότερο πράγμα σε ένα άτομο είναι η ψυχή.»

Και αυτό ακριβώς έκανε. Και το εκπληκτικό είναι πως οι άλλοι ανταποκρίθηκαν. Η Κάτια έγινε η πιο δημοφιλής στο σχολείο της και όποιος την πείραζε είχε να κάνει με τους φίλους της.

“Αποδέχτηκα τον εαυτό μου και έμαθα να με αγαπώ. Σκεφτείτε το – υπάρχουν μόνο άλλοι 20 σαν και εμένα στον κόσμο. Αυτό είναι αρκετά ενδιαφέρον από μόνο του!”

Προγηρία 21χρονη

Αυτό που εκπέμπει εκπλήσσει τους πάντες και έχει αναπτύξει αρκετή αυτοπεποίθηση. Τα σχέδιά της για τη ζωή; Να είναι χαρούμενη φυσικά!

Πολλές κοπέλες της ηλικίας της φοβούνται να βγουν έξω χωρίς μακιγιάζ, αλλά η Κάτια δεν το σκέφτεται καθόλου.

… Η Κάτια γνώρισε τον άντρα της, Ντένις, με ένα απροσδόκητο τρόπο: την πήρε τηλέφωνο κατά λάθος. Μίλησαν, συμφώνησαν να συναντηθούν και σύντομα ξεκίνησε το ειδύλλιο τους. Όταν αποφάσισαν να παντρευτούν, ήταν η πιο χαρούμενη νύφη που έχετε δει!

Νύφη ασθένεια

Σύντομα η Κάτια είχε μείνει έγκυος και περίμεναν το πρώτο τους παιδί! Πολλοί την κατέκριναν μόνο και μόνο που σκέφτηκε να κάνει ένα παιδί, αλλά 9 μήνες αργότερα έφερε ένα υγιέστατο αγοράκι στον κόσμο!

«Νιώθω τόσο ωραία. Μόνο η αυτοπεποίθηση με βοήθησε να ξεπεράσω όλες τις δυσκολίες που έπρεπε να αντιμετωπίσω, Και τώρα, απέκτησα με τον άντρα μου ένα πανέμορφο γιο – δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερα η ζωή μου.»

Η ιστορία της μας υπενθυμίζει πως τίποτα και κανείς, ακόμα και η χειρότερη ιατρική διάγνωση, δεν μπορεί να πάρει από κάποιον το ιερό δικαίωμα – το δικαίωμα στην ευτυχία.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share