Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Αυτό το λευκό λιοντάρι ερωτεύτηκε μια τίγρη - Λίγους μήνες μετά...

Απίστευτο!

6 Αυγούστου 2020 10:39
Αυτό το λευκό λιοντάρι ερωτεύτηκε μια τίγρη - Λίγους μήνες μετά...

Αυτά τα δύο πανέμορφα πλάσματα, Ivory και Saraswati, είναι υπερήφανοι γονείς της πρώτης γεννιάς από λευκά Ligers.

Ο Δόκτωρ Bhagvan Antle ήταν ο εγκέφαλος πίσω από την όλη επιχείρηση. Είχε και λευκό λιοντάρι και λευκή τίγρη στο καταφύγιό του. Μετά από προσεκτικό ζευγάρωμα, αυτός και η ομάδα του κατάφεραν να δημιουργήσουν αυτούς τους όμορφους μικρούς κυρίους.

Ο θείος αυτών των μικρών ligers είναι ο Ηρακλής, η μεγαλύτερη γάτα του κόσμου… φαίνεται ξεκάθαρα ότι είναι στο αίμα της οικογένειας να φτιάχνει τα ρεκόρ! Ωστόσο, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που μια ιστορία με πρωταγωνιστή κάποιο αιλουροειδές κάνει το γύρο του διαδικτύου, δείτε εδώ τι συνέβη όταν 9 λιονταρίνες επιτέθηκαν στον αρχηγό τους.

Παρότι θα μπορούσε τα μικρά λευκά να υπάρχουν στη φύση, σίγουρα δεν έχουν υπάρξει σε κανένα άλλο ζωολογικό κήπο ποτέ ξανά. Και δεδομένου της τοποθεσίας του ζωολογικού κήπου, θα ήταν απίθανο να υπήρχαν εκεί φυσικά έτσι και αλλιώς.

Υπάρχουν μόνο 1000 γνωστοί ligers στο κόσμο, αλλά αυτή η οικογένεια είναι η πρώτη από λευκούς ligers στην ιστορία. Ακόμα και οι λευκές τίγρεις και τα λευκά λιοντάρια είναι αρκετά σπάνια από μόνα τους, άρα αυτά τα πλασματάκια είναι απίστευτα σπάνια. Ας μην αναφέρουμε και το πόσο αξιολάτρευτα είναι!

Άνοιξε το παράθυρο για να φωτογραφήσει ένα λιοντάρι - Αυτό που ακολούθησε θα σας κάνει να "παγώσετε"

Τουρίστας ενώ ήταν σε σαφάρι στην Τανζανία, πίστεψε ότι θα μπορούσε να χαϊδέψει ένα λιοντάρι που φαινόταν ήρεμο, χωρίς επιπτώσεις.

Έτσι, άνοιξε το παράθυρο του τζιπ στο οποίο επέβαινε και άπλωσε το χέρι να το χαϊδέψει. Ωστόσο το λιοντάρι αντί άλλης ανταπόκρισης, γρύλισε δείχνοντας του ότι ενοχλείται με την κίνησή του. Τότε, ήταν που το παράθυρο του τζιπ έκλεισε αμέσως, χωρίς δεύτερη κουβέντα.

Αυτό φυσικά και δεν είναι το πρώτο βίντεο με πρωταγωνιστή ένα λιοντάρι που γίνεται viral, δείτε εδώ τι συνέβη όταν μια 39χρονη γυναίκα πήρε αγκαλιά ένα λιοντάρι.

«Μπορείς πολύ εύκολα να χάσεις τη ζωή σου ή να εκδιωχθείς από ένα εθνικό πάρκο κάνοντας κάτι τέτοιο» προειδοποιεί το σχόλιο του καταφύγιου άγρια ζωής Serengeti National Park, στην Τανζανία.

Απαιτείται μια απόσταση τουλάχιστον 25 μέτρων, σημειώνει η εφημερίδα Daily Mail.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share