Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου 2021

Μοναχός εμφανίστηκε μέσα στη θάλασσα - Η φωτογραφία σοκάρει

Ανατριχιαστικό

5 Αυγούστου 2020 16:24
Μοναχός εμφανίστηκε μέσα στη θάλασσα - Η φωτογραφία σοκάρει
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Αίσθηση έχει προκαλέσει η φωτογραφία που απεικονίζει έναν μοναχό μέσα στην θάλασσα που δημοσίευσε ο Νίκο Τσαντίρης, Σύμβουλος Θρησκευτικού Τουρισμού & Προσκυνηματικών περιηγήσεων.

Η φωτογραφία μοιάζει να περιέχει μια μορφή ενός μοναχού που έχει σχηματιστεί από τις σκιές τις θάλασσας. Πολλοί υποστηρίζουν ότι πρόκειται για προϊόν φωτομοντάζ ενώ άλλοι όχι. Ενώ, ανατριχιάζει η φωτογραφία που τράξηξε μια κοπέλα μετά την κηδεία της γιαγιάς της.

Μοναχός εμφανίστηκε μέσα στη θάλασσα . Η φωτογραφία σοκάρει

Συγκεκριμένα γράφει ο Νίκος Τσαντίρης:

«Δεν είναι μοντάζ ούτε έχει υποστεί οποιαδήποτε επεξεργασία. Τραβήχτηκε σε μια ακτή του Αγίου Όρους και αυτό που τράβηξε την προσοχή του φωτογράφου ήτανε τα πολλά ψάρια που φαίνονται…
Όμως προσέξτε δεξιά την μεγάλη μαύρη φιγούρα ενός ιερέα που φαίνεται καθισμένος στο βυθό, ξεχωρίζει το καλυμμαύχι του, η γενειάδα του.

Την φωτογραφία την τράβηξε ο προσκυνητής γιατί του έκαναν εντύπωση τα ψάρια που φαίνονται γύρω απο την συστάδα των βράχων στον βυθό.

Πρίν μέρες ενας προσκυνητής γυρνώντας απο το Αγιο όρος στην Θεσσαλονίκη μου τηλεφώνησε και βρεθήκαμε. Μιλήσαμε για πολλά και λίγο πρίν χωριστούμε μου έδειξε φωτογραφίες που πήρε απο το προσκύνημά του στο Αγιο όρος, φωτογραφίες εντυπωσιακές μα μία απο αυτές την ξεχώρισα αμέσως κάτι που ο ίδιος δεν είχε προσέξει.

Η άγνωστη φιγούρα ενός ιερέα στον βυθό της θάλασσας αρκετά ευδιάκριτη και εντυπωσιακή απεικονίζεται στην φωτογραφία, φαίνεται καθαρά το καλυμμαύχι του, η λευκή γενειάδα του, η μύτη του ενώ είναι καθισμένος επάνω στα βράχια του βυθού, σχεδόν ατάραχος και μεγαλοπρεπής σαν μιά στάση ξεκούρασης και ολοζώντανος».

Πηγή: ekklisiaonline.gr

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share