Τετάρτη, 28 Ιουλίου 2021

21χρονη διαμαρτύρεται στον κομμωτή της ότι το κρανίο της "καίει" - 8 μήνες μετά...

Αδιανόητο!

5 Αυγούστου 2020 12:35
21χρονη διαμαρτύρεται στον κομμωτή της ότι το κρανίο της
Από Νάντια Ξυθάλη Τσουκνάκη

Καμία γυναίκα δεν εύχεται να συμβεί ούτε στο χειρότερο εχθρό της αυτό που συνέβη στην 21χρονη από το Ηνωμένο Βασίλειο από ένα και μόνο προϊόν μαλλιών.

Όπως σε πολλές γυναίκες, στην Πητ άρεσε να έχει τα μαλλιά της καλοφτιαγμένα και περιποιημένα και έτσι συχνά δοκίμαζε νέα χρώματα αλλά και στυλ και πειραματιζόταν καθημερινά.

H Πητ αποφάσισε να κάνει τα μαλλιά της μελαχρινά με μερικές ανταύγειες για τα 21α γενέθλιά της. Έτσι, έκλεισε ένα ραντεβού σε ένα κομμωτήριο κοντά στο σπίτι της. Ήταν μια διεθνής αλυσίδα που είχε καλές κριτικές και σχόλια, αλλά εκείνη την ημέρα η Πητ δεν στάθηκε τυχερή. Από την άλλη πλευρά βέβαια, είναι πολλές οι θαρραλέες που αποφασίζουν να περιποιηθούν μόνες τους τα μαλλιά τους, δείτε εδώ τι συνέβη όταν μια γυναίκα προσπάθησε να κουρευτεί μόνη της.

21χρονη μαλλιά

Όταν η κοπέλα της περνούσε το χρώμα, ένιωσε το κεφάλι της να καίει. Το είπε στην κοπέλα αλλά εκείνη δεν σταμάτησε. Της είπε ότι όλα ήταν εντάξει. Τελικά η κοπέλα άρχισε να ξεπλένει το χρώμα από τα μαλλιά της Πητ, αλλά αυτή ένιωθε ότι είχε μουδιάσει το κεφάλι της, και πονούσε ακόμη κι όταν της έκαναν πιστολάκι.

Η Πητ συνέχισε να διαμαρτύρεται και ο εφιάλτης μόλις είχε ξεκινήσει για αυτήν. Τι πραγματικά συνέβαινε με την 21χρονη; Ύστερα από μία κακότεχνη διαδικασία, ένα χημικό έγκαυμα στο τριχωτό της κεφαλής της άφησε μόνιμη φαλάκρα.

21χρονη μαλλιά

Ξεκίνησε με μια σοβαρή αίσθηση καψίματος στο κεφάλι. Η Πητ παραπονέθηκε, αλλά η κομμώτρια τη διαβεβαίωσε ότι όλα ήταν «μια χαρά». Τις επόμενες εβδομάδες είχε συνεχή πόνο στο τριχωτό της κεφαλής της και έντονους πονοκεφάλους. Το έγκαυμα δεν άρχισε να επουλώνεται.

Τελικά αναγκάστηκε να ζητήσει ιατρική βοήθεια, όταν πλέον άρχισαν να πέφτουν τα μαλλιά της. Αυτό της άφησε άτριχο ένα μέρος του κεφαλιού της. Οι ουλές από την χειρουργική επέμβαση δεν επιτρέπουν την αύξηση των μαλλιών στα τραυματισμένα σημεία.

Τρία χρόνια αργότερα το φαλακρό “μπάλωμα” στο κεφάλι της Πητ φαίνεται ακόμα, και όταν πάει κάπου και φυσάει ο αέρας, δακρύζει με την εικόνα της.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share