Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Η μητέρα της πέθανε 2 μήνες πριν το γάμο της - Μόλις δείτε το δώρο που άφησε πίσω της θα δακρύσετε

Συγκινητικό!

5 Αυγούστου 2020 10:38
Η μητέρα της πέθανε 2 μήνες πριν το γάμο της - Μόλις δείτε το δώρο που άφησε πίσω της θα δακρύσετε

Τον Οκτώβριο του 2013, ο Νοζόμι Τκουνάγκα και η Ατσούσι Οκαμότο, στην Χιροσίμα, παντρεύτηκαν με τον πατέρα της νύφης, να κρατά μια κορνίζα με την φωτογραφία της συζύγου του, Ιζούμι. Ο λόγος θα σας κάνει να δακρύσετε.

Αυτή βέβαια δεν είναι η πρώτη ιστορία γάμου που κάνει το γύρο του διαδικτύου, δείτε εδώ το λόγο που μια νύφη που έχασε τα μαλλιά της αρνήθηκε να βάλει περούκα στο γάμο της.

H Ιζούμι, δεν μπορούσε να παρευρεθεί καθώς είχε χάσει την ζωή της δυο μήνες πριν από καρκίνο.

“Θέλαμε να κάνουμε έναν γάμο για εκείνη”

Το ζευγάρι, ονειρευόταν καιρό το γάμο του. Είχαν αρραβωνιαστεί από τον Απρίλιο, μόλις ο Ατσούσι, άφησε την δουλειά του για να ακολουθήσει την αγαπημένη του στην Χιροσίμα. Το ζευγάρι ζούσε μαζί στο Hyogo, αλλά μόλις η κοπέλα έμαθε για την ασθένεια της μητέρας της, χωρίς δεύτερη σκέψη, μετακόμισε κοντά της για να της συμπαρασταθεί και να περάσει όσο χρόνο μπορούσε μαζί της.

Όταν το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε, η ασθένεια της γυναίκας είχε προχωρήσει πολύ και θέλαν να κάνουν τον γάμο όσο πιο σύντομα γινόταν για να μπορέσει να δει την κόρη της με το νυφικό της!

Όμως ώσπου να κάνουν τις ετοιμασίες, η Ιζούμι, χρειάστηκε πια να νοσηλευτεί!

Εκεί, οι γιατροί ενημέρωσαν την οικογένεια για την σοβαρότητα της κατάστασής, λέγοντάς τους πως δεν υπήρχε χρόνος και μπορεί να μην άντεχε ούτε μερικούς μήνες.

Έτσι αποφάσισαν να εγκαταλείψουν τα σχέδιά τους για γάμο, μέχρι που άκουσαν για έναν γάμο που έγινε στους χώρους του νοσοκομείου! Και τότε αποφάσισαν να κάνουν μια έκπληξη στην άρρωστη γυναίκα.

Την μέρα που είχαν όλα ετοιμαστεί, το προσωπικό πήρε την Ιζούμι, της φόρεσε όμορφα ρούχα και την έβγαλε έξω βόλτα. Την ίδια στιγμή, στο δωμάτιο γινόταν μια πολύ δημιουργική μεταμόρφωση του χώρου!!

Όταν η Ιζούμι επέστρεψε και τράβηξε τις κουρτίνες, είδε την κόρη της νύφη, με ένα πανέμορφο νυφικό και στο πλάι της τον γαμπρό της! Η συγκίνηση ήταν μεγάλη από όλους όσοι ήταν εκεί!

Στην τελετή που έλαβε χώρα, ο Ατσούσι και η μητέρα της νύφης, αντάλλαξαν όρκους και ευχές όπως συνηθίζεται στην Ιαπωνία, ενώ η Νοζόμι, έδωσε στην μητέρα της ένα δώρο. Η μητέρα φόρεσε το βέλο στην κόρη της και είχε την χαρά να διαβάσει και να υπογράψει τους όρκους τους.

Η τελετή κράτησε 10 μόλις λεπτά, αλλά ήταν τα πιο πολύτιμα 10 λεπτά γι’αυτή την οικογένεια που σύντομα θα αποχαιρετούσε το πιο αγαπημένο του μέλος.

Ένα μήνα μετά, η Ιζούμι έφυγε από την ζωή δυο μήνες πριν την ημερομηνία που είχε οριστεί για τον γάμο.

Όμως και για το ζευγάρι υπήρχε μια έκπληξη κατά τη διάρκεια του γάμου τους. Στο μέσο της τελετής, τους ζητήθηκε να παρακολουθήσουν ένα μήνυμα από ένα πρόσωπο που τους αγαπούσε πολύ. Λίγο αφού είχαν ανταλλάξει τους όρκους αιώνιας αγάπης και πίστης, τα φώτα χαμήλωσαν κι ένα μήνυμα άρχισε να παίζει.

Ήταν ένα μήνυμα της Ιζούμι, από την μέρα της τελετής στο νοσοκομείο, που το ζευγάρι δεν ήξερε πως έχει Ατσούσι !

“Ατσούσι και Νοζόμι. Θέλω να σας ευχαριστήσω γι’αυτό που κάνατε σήμερα για εμένα. Δεν περίμενα να σας δω τόσο σύντομα με το νυφικό και το κουστούμι και με κάνατε πραγματικά ευτυχισμένη.”

Ήταν μια έκπληξη που δεν περίμεναν και έφερε δάκρυα στα μάτια τόσο του ζευγαριού, όσο και των καλεσμένων τους.

“Πολλοί άνθρωποι θα σας σταθούν στην διάρκεια της ζωής σας! Δεν θα είστε ποτέ μόνοι σας! Όλοι θα είναι εκεί για να σας σταθούν και να σας βοηθήσουν! Δεν είναι κακό να ζητάτε βοήθεια. Και να είστε ευγνώμονες όταν σας την δίνουν! Να είστε σίγουροι πως το σπίτι σας θα είναι γεμάτο από αγάπη. Η αγάπη και η ευγνωμοσύνη, χτίζει της ευτυχισμένες οικογένειες. Αυτή τη στιγμή νιώθω γεμάτη. Και ευχαριστώ εσάς τους δυο γι’αυτό! Μπορεί να σας δυσκολεύω ακόμα λίγο την ζωή σας αλλά με κάνατε πολύ ευτυχισμένη”

Η Ιζούμι ήξερε πως δεν θα καταφέρει να είναι στον γάμο της κόρης της. Ήξερε πως ο χρόνος της ήταν λίγος και θέλησε με τον δικό της τρόπο να είναι παρούσα στο γάμο του παιδιού της.

Είναι μια ιστορία που γεμίζει τα μάτια με δάκρυα και την ψυχή με αγάπη.

Γιατί η αγάπη της μάνας, είναι πάντα παρούσα. Ακόμα κι αν το σώμα της δεν είναι εκεί.

Δείτε το συγκινητικό βίντεο από την τελετή:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share