Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Πέντε εξαγριωμένα λιοντάρια επιτίθενται σε ένα ρινόκερο - Οι εικόνες κόβουν την ανάσα

Σοκαριστικό!

3 Αυγούστου 2020 12:58
Πέντε εξαγριωμένα λιοντάρια επιτίθενται σε ένα ρινόκερο - Οι εικόνες κόβουν την ανάσα

Είναι γνωστό ότι η μητέρα φύση δίνει απίστευτες δυνάμεις και ιδιαιτερότητες στα πλάσματα του ζωικού βασιλείου. Το λιοντάρι δεν θεωρείται τυχαία ο Βασιλιάς των ζώων παρότι υπάρχουν περισσότερα μεγαλόσωμα και πιο δυνατά ζώα στο ζωικό βασίλειο. Δείτε εδώ τη σοκαριστική σκηνή όπου ένα αρσενικό λιοντάρι κατασπαράζει ένα θηλυκό.

Ένα από αυτά τα απίστευτης δύναμης αλλά και ταυτόχρονα ταχύτητας, αν και μεγαλόσωμα ζώα είναι και ο ρινόκερος.

Σίγουρα δεν ξέρατε ότι το τεράστιο αυτό πλάσμα είναι φυτοφάγο! Εκτός όμως από τις διατροφικές του προτιμήσεις γνωρίζουμε επίσης ότι είναι μοναχικός και δύστροπος και δεν επιτίθεται παρά μόνο όταν διαταραχθεί η ησυχία του.

Στον πλανήτη μας υπάρχουν δύο είδη ο Αφρικανικός ή μαύρος και ο Ασιατικός ο οποίος ζει στις Ινδίες στην Σουμάτρα και στην Ιάβα. Παραδόξως ο Αφρικανικός είναι και ο μικρότερος σε μέγεθος αφού φτάνει σε μήκος 3-3,75 μέτρα, ύψος 1,5 μέτρα και βάρος 2 τόνους.

Δυστυχώς ο άνθρωπος ευθύνεται για την εξάλειψη του Βόρειου λευκού ρινόκερου του Σούνταν, ο οποίος ήταν και τελευταίος γνωστός αρσενικός βόρειος λευκός ρινόκερος και πέθανε στην Κένυα στις 19 Μαρτίου 2018 .

Στην συγκεκριμένη περίπτωση ο ρινόκερος του βίντεο είναι ο ο Αφρικανικός ή μαύρος και παρότι θεωρείται μικρότερος από τα άλλα είδη αυτός που θα δείτε είναι ένας πραγματικά τεράστιος ρινόκερος ο οποίος όμως είχε την ατυχία να περικυκλωθεί από ατρόμητα λιοντάρια τα οποία σίγουρα πρέπει να πεινούσαν τρομερά για να τολμήσουν να τα βάλουν με αυτόν τον γίγαντα!

Το βίντεο είναι συγκλονιστικό και σας εφιστούμε την προσοχή αφού περιέχει μερικές φρικτές εικόνες

Μανιασμένος ελέφαντας όρμηξε σε λιοντάρια που κατασπάραζαν βουβάλι! (Video)

Το γεύμα της προσπάθησε να κάνει μια αγέλη από λιοντάρια, καθώς όρμησε σε βουβάλι. Όμως το «τσιμπούσι» δεν πήγε και τόσο καλά, γιατί ένας μανιασμένος ελέφαντας εμφανίστηκε σαν σωτήρας και τα έδιωξε. Επίσης, δείτε την επική τιτανομαχία ανάμεσα σε ένα λιοντάρι και ένα γορίλα.

Δείτε το βίντεο:

Κυνηγοί σκότωσαν λιοντάρι όταν όμως έβγαζαν φωτογραφίες... έτρεχαν να σωθούν (Video)

Για μία κυνηγό και τον οδηγό της, τα πράγματα πήραν μία παράξενη τροπή. Δεν είχαν ιδέα πως το λιοντάρι που σκότωσαν είχε και βοήθεια. Προσπαθούσαν να βγάλουν φωτογραφίες από το «κατόρθωμά» τους, όταν βλέπουν κάτι να τους πλησιάζει από πίσω. Επίσης, δείτε ένα σοκαριστικό βίντεο που δείχνει θηλυκά λιοντάρια να χώνουν τα δόντια τους στο δέρμα του λιονταριού και να ξεσκίζουν το τρίχωμά του.

Ανατριχιαστική στιγμή:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share