Τρίτη, 16 Αυγούστου 2022

Ηλικιωμένος άνδρας πλησιάζει ένα σκύλο και... - Το βίντεο ραγίζει καρδιές

Δε φαντάζεστε τι κάνει!

3 Αυγούστου 2020 13:08
Ηλικιωμένος άνδρας πλησιάζει ένα σκύλο και... - Το βίντεο ραγίζει καρδιές
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Tο γύρο του διαδικτύου κάνει ένα συγκινητικό βίντεο από την Ινδία, το οποίο δείχνει έναν ηλικιωμένο επαίτη να μοιράζεται το λιγοστό φαγητό του με δύο αδέσποτα σκυλάκια.

Το βίντεο ανέβασε στη σελίδα του στο Twitter ο χρήστης Susanta Nanda, ο οποίος εργάζεται στο υπουργείο περιβάλλοντος εκεί γράφοντας “Φτωχός στα χρήματα αλλά πλούσιος στην καρδιά”. Μάλιστα, έχουμε δει ξανά ένα παρόμοιο περιστατικό, όταν ένας ηλικιωμένος έβαλε στην πλάτη του το σκύλο για να μην καεί στο δρόμο.

Δείτε το βίντεο:

Είδαν έναν αδέσποτο σκύλο να κοιμάται αγκαλιά με ένα παιχνίδι - Αυτό που του έκαναν, δεν το φαντάζεστε

Αυτός ο αδέσποτος σκύλος κοιμόταν στον δρόμο αγκαλιά με ένα παλιό παιχνίδι, όταν τον βρήκαν. Μόλις γύρισαν όμως για να τον βρουν, είχε εξαφανιστεί...

Υπάρχουν πραγματικά απίθανοι άνθρωποι στον κόσμο. Οι αφοσιωμένοι εθελοντές που δουλεύουν για την εθελοντική ομάδα “Forgotten Dogs of the 5th Ward Project” αφιέρωσαν πολύτιμο προσωπικό χρόνο και χρήματα για να σώσουν όσο το δυνατόν περισσότερα αδέσποτα σκυλάκια.

Στο Houston υπάρχει μεγάλο πρόβλημα με τα αδέσποτα. Είτε επειδή τα εγκαταλείπουν οι άνθρωποι, είτε επειδή είναι πολύ άγρια, υπάρχει πραγματικό πρόβλημα στην πόλη. Με τα χρόνια οι άνθρωποι της ομάδας έχουν ταΐσει άπειρα ζώα και έχουν σώσει 864 σκύλους.

Αυτοί οι άνθρωποι έχουν καταφέρει να βρουν σε αδέσποτους σκύλους σπίτια με οικογένειες που τους αγαπούν πραγματικά! Δεν τους σκοτώνουν, αλλά τους προσφέρουν φαγητό και κτηνιατρική φροντίδα.

Όταν όμως μία εθελόντρια συνάντησε έναν αδέσποτο σκύλο, είδε κάτι συγκινητικό. Αυτός ο σκύλος, αν και στεναχωρημένος, αντιπροσώπευε ένα πολύ μεγαλύτερο πρόβλημα για τους χιλιάδες σκύλους που χρειάζονται ένα σπίτι. Έβγαλε μια φωτογραφία στα γρήγορα και αμέσως έγινε viral.

Διαβάστε παρακάτω την υπόλοιπη ιστορία. Αυτή η συγκινητική φωτογραφία αντιπροσωπεύει ένα μεγάλο πρόβλημα για τους χιλιάδες αδέσποτους σκύλους του Houston, αλλά και αυτού του νησιού, που έχει τα περισσότερα αδέσποτα σκυλιά.

Οι εθελοντές ήταν έξω προσπαθώντας να βοηθήσουν σκύλους όταν συνάντησαν αυτόν τον σκύλο με το αρκουδάκι αγκαλιά. Οι εθελοντές θα ήθελαν πολύ να είχαν πάρει μαζί τους τον σκύλο, αλλά το φορτηγάκι τους ήταν ήδη γεμάτο με άλλους σκύλους.

Αποφάσισαν να επιστρέψουν το συντομότερο δυνατόν για να δουν αν θα μπορούσαν να τον πιάσουν. Δυστυχώς, ο σκύλος είχε φύγει όταν έφτασαν. Οι εθελοντές βρήκαν τον 89χρονο Κάλβιν ο οποίος τους επιβεβαίωσε ότι ο σκύλος ήταν δικός του, αλλά πάντα κατάφερνε να το σκάσει και να ζει μόνος του στους δρόμους.

Κάλβιν

Με τόσους άγριους σκύλους που κυκλοφορούσαν, ο Κάλβιν προσπαθούσε πάντα να φροντίσει όσο το δυνατόν περισσότερους. Αλλά αυτός ο σκύλος πάντα κατάφερνε να το σκάσει πηδώντας από τον φράχτη.

Οι εθελοντές προσφέρθηκαν να βοηθήσουν τον Κάλβιν με κάποια από τα κτηνιατρικά έξοδα για να στειρώσει τους υπόλοιπους σκύλους και εκείνος τη δέχτηκε με ευχαρίστηση.

Ευτυχώς, όταν ο όμορφος σκύλος βρεθεί είτε θα επιστραφεί στον Κάλβιν, είτε θα βρει ένα καινούριο σπίτι αν ο Κάλβιν δει ότι δεν μπορεί να τα βγάλει πέρα. Χάρη στην βοήθεια των εθελοντών μια μέρα όλοι οι σκύλοι θα καταφέρουν να βρουν ένα καλό σπιτικό. Γιατί σε όλα τα ζώα αξίζει η αγάπη.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share