Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Αυτός ο μπόμπιρας παρακολουθούσε μια τίγρη στο κλουβί της όταν ξαφνικά...

Αδιανόητο!

3 Αυγούστου 2020 12:08
Αυτός ο μπόμπιρας παρακολουθούσε μια τίγρη στο κλουβί της όταν ξαφνικά...

Σε τραγωδία παραλίγο να καταλήξει μια οικογενειακή εκδρομή σε ένα ζωολογικό κήπο όταν ένας 7χρονος πόζαρε για μια απλή αναμνηστική φωτογραφία δίπλα σε μια τίγρη.

Οι τίγρεις δεν είναι και τα πιο φιλικά ζώα και απ' ότι έχει φανεί και στο παρελθόν δεν έχουν κ τόσο καλή σχέση με τις φωτογραφίες! Έτσι όταν αυτός ο μικρός πλησίασε λίγο παραπάνω για να βγάλει μια φωτογραφία εκείνη όρμηξε να τον κατασπαράξει! Μια εξίσου τρομακτική στιγμή μπορείτε να δείτε εδώ όπου μια 43χρονη πήγε να καθαρίσει το κλουβί μιας τίγρης.

Για καλή του τύχη ανάμεσα τους υπήρχε ένα τζάμι που προστάτευσε τον μικρό, παρ' όλα αυτά το θέαμα δεν παύει να είναι τρομακτικό!

Λιοντάρι και τίγρης κατασπαράζουν ανήμπορο άλογο - Τρόμος σε τσίρκο (Video)

Σε ένα τσίρκο της Κίνας η κατάσταση ξέφυγε τελείως από τον έλεγχο καθώς ένα λιοντάρι και μία τίγρη επιτέθηκαν απέναντι στο απροστάτευτο άλογο με τους θεατές να κοιτούν έντρομοι. Ενώ, ένα θηλυκό λιοντάρι αιχμαλώτισε ένα μικρό ελαφάκι με τη συνέχεια να σοκάρει.

Οι σκηνές που εκτυλίχτηκαν θυμίζουν πραγματικά σκηνές βγαλμένες από τη ζούγκλα και, μάλιστα, με μικρά παιδιά να έχουν την ατυχία να τα δουν όλα αυτά από μερικά μέτρα μακριά

Δείτε το ανατριχιαστικό βίντεο:

Λιοντάρι προσπαθεί να ανοίξει πόρτα αυτοκινήτου - Η συνέχεια; Ανατριχιαστική

Σοκαριστικά πλάνα δείχνουν ένα λιοντάρι να προσπαθεί να ανοίξει με τα δόντια του την πόρτα ενός αυτοκινήτου.
Το βίντεο τραβήχτηκε σε ένα πάρκο σαφάρι στην Νότια Αφρική, από τους επιβάτες του μπροστινού αυτοκινήτου.

Δύο λιοντάρια περπατούσαν στη μέση του δρόμου, όταν το ένα έδειξε ενδιαφέρον για το αμάξι με τους κίτρινους καθρέφτες. Ο οδηγός και οι συνεπιβάτες του αυτοκινήτου φαίνεται πως αρχικά σταμάτησαν για να δουν τι θα κάνει το λιοντάρι.

«Μπορούσες να ακούσεις το χερούλι να ανοίγει και να κλείνει. Ήταν σαν να το είχε κάνει πολλές φορές», αναφέρει η γυναίκα που τράβηξε το βίντεο.

Με την ευκαιρία να σας θυμίσουμε μια ανάλογη ιστορία: Στο κλουβί ενός λιονταριού βρέθηκε μια μπάλα - Όταν μια φύλακας πλησίασε για να την πάρει...

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share