Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

35χρονος βιντεοσκοπεί τη γυναίκα του να γεννάει στο αυτοκίνητο - Τα παιδιά κοιτούσαν έντρομα

Απίστευτη εικόνα!

1 Αυγούστου 2020 09:18
35χρονος βιντεοσκοπεί τη γυναίκα του να γεννάει στο αυτοκίνητο - Τα παιδιά κοιτούσαν έντρομα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μετά τη σοκαριστική ιστορία με τη γυναίκα που γέννησε λίγο πριν μπει στο μαιευτήριο, το Athensmagazine.gr θα σας παρουσιάσει μια παρόμοια ιστορία με μια νεαρή γυναίκα που γέννησε στο αμάξι, μπροστά στα υπόλοιπα παιδιά της.

Συγκεκριμένα, η Αλέξις ήταν στο δρόμο για ένα νοσοκομείο του Τέξας για να γεννήσει το έκτο μωρό της. Είχε την αίσθηση, ότι πιθανότατα δεν θα έφτανε στο νοσοκομείο εγκαίρως.

Ο σύζυγός της, Ντομινίκ, κατέγραψε το στιγμιότυπο από το κάθισμα του οδηγού, καθώς τα άλλα παιδιά τους καθόταν στα πίσω καθίσματα. Η γυναίκα άρχισε να ουρλιάζει και να σφυροκοπείται από τον πόνο.

"Τι να κάνω;" ρώτησε μανιωδώς το σύζυγό της. Ο Ντομινίκ την ενθάρρυνε να προσπαθήσει να κρατήσει όσο το δυνατόν περισσότερο, μέχρι να φτάσουν στο νοσοκομείο.

Εν τω μεταξύ, τα παιδιά τους είδαν αυτή την απίστευτη σκηνή να ξεδιπλώνεται μπροστά στα μάτια τους από το πίσω κάθισμα! Η γυναίκα άνοιξε τα πόδια της, φοβούμενη, ότι το μωρό δεν θα μπορούσε να αναπνεύσει. Στη συνέχεια φώναξε στον Ντομινίκ να τραβήξει, ενώ αυτή έδωσε μια ακόμα τεράστια ώθηση.

Και τότε έγινε το θαύμα! Η κόρη της γεννήθηκε στα δικά της γυμνά χέρια! Ένιωσαν όλοι τόσο ανακουφισμένοι όταν άκουσαν τον ήχο της κραυγής του μωρού. Ω Θεέ μου, ω θεέ μου! Μόνο αυτό μπορούσαν να πουν.

Απίστευτο: Αυτή η γυναίκα συνειδητοποίησε ότι είναι έγκυος 9 μέρες πριν τη γέννα

Τρομερό κι όμως συνέβη σε αυτή την 28χρονη μητέρα που έμαθε ότι περιμένει μωρό 9 μόνο μέρες πριν την γέννα!

Η Λόρεν Τσακ γέννησε το πρώτο παιδί της, εννέα ημέρες αφότου αντιλήφθηκε πως ήταν έγκυος. Η μητέρα από το Τενεσί γέννησε το γιο της στις αρχές του τρέχοντος μηνός (σ.σ. Δεκεμβρίου). Η ίδια έμαθε πως ήταν έγκυος από επίσκεψή της σε γιατρό.

Η ίδια δεν είχε συνειδητοποιήσει ότι έχει συμπτώματα εγκυμοσύνης. Κατάλαβε πως κάτι συνέβαινε, όταν η μητέρα της επισήμανε πως «είναι στην τσίτα». Μετά από επιμονής της μητέρας της, έκλεισε ραντεβού στο γιατρό. Από εκείνο πληροφορήθηκε πως βρίσκεται στο τρίτο τρίμηνο της κύησής της.

Η 28χρονη μητέρα ανέφερε χαρακτηριστικά «Είχα βρεθεί ξανά στη θέση παλιότερα που πηγαίναμε για υπέρηχο και δεν είχαμε χτύπο καρδιάς. Δεν είχαμε καν χρόνο να αγχωθούμε. Νομίζω πως ο Θεός το σχεδίαζε να γίνει όπως έγινε». Ο μικρός Γουάιατ, που απέκτησε, με το σύζυγό της, Κιθ, γεννήθηκε στις 2 Δεκεμβρίου. Όσον αφορά το βάρος, ζύγιζε 2.5 κιλά.

Η Λόρεν δεν κατάλαβε ότι είναι έγκυος, επειδή ο κύκλος της ήταν ασταθής από τότε που διαγνώστηκε με σύνδρομο πολυκυστικών ωοθηκών. Δηλαδή, από την εφηβική ηλικία της. Επίσης, σημείωσε πως δεν είδε διαφορά στα ρούχα της κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της. Επομένως, δεν μπορούσε να φανταστεί πως ήταν έγκυος.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share