Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

86χρονη γιαγιά παντρεύτηκε - Το νυφικό που φόρεσε στο γάμο της ήταν....

Μια συγκινητική ιστορία

1 Αυγούστου 2020 08:57
86χρονη γιαγιά παντρεύτηκε - Το νυφικό που φόρεσε στο γάμο της ήταν....
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Μια 86χρονη γιαγιά πραγματοποίησε μια νέα αρχή στη ζωή της. Αυτό, διότι παντρεύτηκε για δεύτερη και μάλιστα αυτό το έκανε φορώντας στο γάμο το δικό της μοβ νυφικό.

Ο γαμπρός ήταν ο επίσης 86χρονος. Στην τελετή του γάμου τους παρευρέθηκαν τόσο τα παιδιά, όσο και τα εγγόνια της. Επίσης, συγκλονίζει η ιστορία μιας 83χρονης γιαγιάς, η οποία κρατάει το χέρι του ετοιμοθάνατου άντρα της, κάνεις δεν περίμενε όμως, πως λίγες ημέρες μετά...

Η Μίλι γνωρίζει τον Χάρολντ πάνω από 60 χρόνια. Ο νέος άντρας της ήταν καλεσμένος και στον πρώτο γάμο της. Ωστόσο, η σχέση τους ξεκίνησε μετά από μια συνάντησή τους, έπειτα από δεκαετίες στην εκκλησία. Μάλιστα, όταν ο Χάρολντ αρρώστησε, η Μίλι τον πήγαινε κάθε Κυριακή στην εκκλησία.

«Αυτή είναι η όμορφη γιαγιά μου Μίλι Τέιλορ-Μόρινσον, η οποία παντρεύτηκε το σαββατοκύριακο στα 86 της. Εγινε 86 πριν από μία εβδομάδα και ο νέος της άντρας θα κλείσει τα 86 τον Δεκέμβριο. Η γιαγιά μου ήταν παντρεμένη με τον παππού μου για 41 χρόνια, μέχρι να φύγει από τη ζωή. Σχεδόν 25 χρόνια μετά από αυτό βρήκε και πάλι την αγάπη, με την οικογένειά μας να μην μπορούσε να είναι πιο ευτυχισμένη για εκείνη. Αυτή είναι η πραγματική απόδειξη πως η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός και ο καθένας μπορεί να βρει την αγάπη ξανά», ανέφερε ένα από τα εγγόνια της.

Άνοιξε το λάπτοπ της 81χρονης γιαγιάς του και μέσα σε λίγα λεπτά την έκανε viral

Μια γιαγιά μπορεί να γίνει viral για τους πιο απλούς λόγους και να κάνει το γύρο του διαδικτύου. Αυτό ακριβώς συνέβη και με τη συγκεκριμένη γιαγιά που τη γνώρισε όλος ο κόσμος από μια και μόνο αναζήτηση της στο Google. Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που μια γιαγιά γίνεται viral, δείτε εδώ τι συνέβη όταν μια γιαγιά προσπάθησε να βγάλει μια selfie σε ένα παγόβονο.

Ο εγγονός της, λοιπόν, άνοιξε το laptop της γιαγιάς του και είδε τον τρόπο με τον οποίο εκείνη αναζητά πράγματα στο διαδίκτυο.

"Παρακαλώ μεταφράστε αυτούς τους λατινικούς αριθμούς mcmxviii σας ευχαριστώ" έγραψε η αξιαγάπητη γιαγιά στο search της στη γνωστή μηχανή αναζήτησης και έκανε όλο τον κόσμο να μιλά για εκείνη με τα καλύτερα λόγια.

Απ' ότι φαίνεται, αυτή της την κίνηση τη λάτρεψε και η ίδια η Google, που της απάντησε ανάλογα, αφού η απάντηση από τα βρετανικά headquarters της εταιρείας ήταν πως σε ένα κόσμο με δισεκατομμύρια αναζητήσεις, η αναζήτηση της γιαγιάς τους έκανε να χαμογελάσουν.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share