Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Παράξενα μυστηριώδη φωτάκια κίτρινα, κόκκινα και μπλε στον ουρανό της Κίνας - «Πάγωσαν» οι κάτοικοι (Video)

Σοκ

30 Ιουλίου 2020 16:55
Παράξενα μυστηριώδη φωτάκια κίτρινα, κόκκινα και μπλε στον ουρανό της Κίνας - «Πάγωσαν» οι κάτοικοι (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Οι κάτοικοι της κινέζικης πόλης Ζενζέν, έμειναν με το στόμα ανοιχτό καθώς κοίταζαν τον νυχτερινό ουρανό. Ανάμεσα από σύννεφα φαινόντουσαν να υπάρχουν πολλά μικρά φωτάκια τα οποία σε καμία περίπτωση δεν ήταν φώτα από αστέρια ή κάποιο αεροπλάνο. Άλλαζαν από πορτοκαλί σε κίτρινο, κόκκινο και μπλε χρώμα ενώ παρέμεναν σταθερά.

Οι περισσότεροι τρομαγμένοι μίλησαν για ΑΤΙΑ ενώ κάποιοι άλλοι θεώρησαν ότι η πόλη τους δέχεται επίθεση από κάποια ξένη δύναμη. Το βίντεο με τα φωτάκια που λάμπουν επάνω από τους ουρανοξύστες ανέβηκε στο διαδίκτυο και είχε εκατομμύρια προβολές. Ενώ, μια 53χρονη ισχυρίζεται ότι βιντεοσκόπησε με την κάμερα φαντάσματα κατά τη διάρκεια κυνηγιού φαντασμάτων σε νεκροταφείο

Μάλιστα ακούγεται και κάποιος να λέει: «Υπάρχει ένα UFO στον ουρανό ακριβώς από πάνω μας. Αυτό είναι απίστευτο.» ενώ κάποιος άλλος σχολίασε για τα πορτοκαλί, κίτρινα, κόκκινα και μπλε φωτάκια: «Οπωσδήποτε κάτι κρύβεται πίσω από τα σύννεφα».

Πάντως θέση πήραν και οι επιστήμονες για το φαινόμενο αυτό και η εξήγηση τους μάλλον απογοήτευσε τους συνωμοσιολόγους. «Πρόκειται για ένα φαινόμενο που ονομάζεται ζεστές νυχτερινές κολώνες και συμβαίνει όταν το φυσικό ή τεχνητό φως αντανακλά τους επίπεδους κρυστάλλους πάγου στον αέρα. Για να γίνει αυτό απαιτείται ύπαρξη σύννεφων μεγάλου υψομέτρου και απουσία σύννεφων χαμηλού και μεσαίου υψομέτρου. Χρειάζεται επίσης υψηλή υγρασία στον αέρα, υψηλή ατμοσφαιρική ορατότητα, χαμηλό άνεμο, καθώς και κρύσταλλα πάγου.» έγραψε ένας μετεωρολόγος.

Αυτή η φωτογραφία θα σας κάνει να πιστέψετε στα φαντάσματα - Παρατηρήστε τι κρύβεται από πίσω

Αν δεν πιστεύετε στα φαντάσματα αυτή η φωτογραφία παρακάτω θα σας κάνει να αλλάξετε γνώμη. Μόλις την παρατηρήσετε καλύτερα θα τρομοκρατηθείτε.

Τοποθετήστε την κάμερα σας με έναν αισθητήρα κίνησης για να ξέρετε τι συμβαίνει στην περιοχή σας. Μπορεί επίσης να ανακαλύψετε πιθανούς διαρρήκτες.

Στην παρακάτω φωτογραφία θα δούμε τι κατέγραψαν οι κάμερες κάποιων ανθρώπων το βράδυ, ενώ εδώ θα δείτε τι κατέγραψαν μέσα σε ένα στοιχειωμένο τούνελ. Πιστεύετε στα φαντάσματα; Πιστεύετε ότι είναι αληθινή η φωτογραφία ή επεξεργασμένη ;

TAGS
 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share