Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Άφησε δίπλα στη γάτα του ένα πάκο χαρτονομίσματα - Όταν επιχείρησε να τα πάρει...

Αδιανόητο!

29 Ιουλίου 2020 15:17
Άφησε δίπλα στη γάτα του ένα πάκο χαρτονομίσματα - Όταν επιχείρησε να τα πάρει...

Έχετε δει την τσιγκούνα γάτα; Κι όμως υπάρχει και δεν φαντάζεστε τι δεν αφήνει κανέναν να της πάρει.. Συγκεκριμένα, η γάτα της φωτογραφίας, είναι... φιλοχρήματη. Όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο, το γατάκι αγκαλιάζει χαρτονομίσματα και βγάζει νύχια σε όποιον προσπαθήσει να της τα πάρει. Αυτή όμως δεν είναι η πρώτη φορά που μια γάτα γίνεται viral, δείτε εδώ τι συνέβη όταν ένας σκύλος τρόμαξε 4 γατάκια.

Ένας άνδρας μετρούσε κάποια χαρτονομίσματα και κέρματα όταν εκείνη του τα άρπαξε και κυριολεκτικά τα αγκάλιασε.

Ο πραγματικός κάτοχος των χρημάτων προσπαθούσε να της πάρει τα χαρτονομίσματα. Κι όσο προσπαθούσε τόσο εκείνη αντιδρούσε και έσφιγγε περισσότερο τα χρήματα.

Δείτε το ξεκαρδιστικό βίντεο:

Αυτή η σκυλίτσα άρχισε να μυρίζει ένα μικρό γατάκι - Η συνέχεια θα σας αφήσει άφωνους

Πολλοί υποστηρίζουν ότι ο σκύλος και η γάτα είναι αιώνιοι εχθροί, αλλά αυτό το βίντεο θα σας αλλάξει σίγουρα γνώμη.

Προσπαθήστε να συγκρατηθείτε όσο βλέπετε αυτό το βίντεο. Αυτός ο κτηνίατρος ταΐζει ένα μωρό γατάκι, αλλά έχει και έναν τετράποδο βοηθό, μια σκυλίτσα ράτσας πιτ μπουλ. Δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε βέβαια έναν σκύλο να βοηθάει ένα μικρό γατάκι, αφού και αυτός εδώ έκανε το ίδιο.

Αυτή η σκυλίτσα έχει έντονο το μητρικό ένστικτο, και ας μην είναι δικό της μωρό, ή καν δεν ανήκει στο δικό της είδος. Μετά το γεύμα, είναι ώρα για μπάνιο, και η σκυλίτσα αναλαμβάνει το δικό της ρόλο. Τα δύο αξιαγάπητα ζωάκια βρέθηκαν για μεγάλη τους τύχη σε κλινική ζώων στο Γκάρλαντ του Τέξας, και το σίγουρο είναι ότι το γατάκι βρίσκεται σε καλά χέρια!

Πήγαινε βόλτα τον σκύλο της με το αμάξι όταν...Δεν σταματούσε να βγάζει κραυγές

Πήγαινε βόλτα τον σκύλο της με το αυτοκίνητο, όταν συνέβη κάτι που τον έκανε να κραυγάζει...Μόλις καταλάβετε τον λόγο, θα κλάψετε από τα γέλια.

Όλοι ξέρουμε ότι στους σκύλους αρέσει η μουσική, και οι αντιδράσεις τους πολλές φορές είναι αναπάντεχες. Αλλά είναι εντυπωσιακό να βλέπεις της αντίδραση τους σε ένα συγκεκριμένο είδος μουσικής. Για την Λόλα, τον ποιμενικό, το μόνο που χρειάζεται για να περάσει καλά είναι το αγαπημένο της τραγούδι.

Στις 22 Φεβρουαρίου η Λόλα και η ιδιοκτήτρια της, Άννι Αούλ, ταξίδευαν από το Montgomery της Alabama στο Miami της Florida. Υπάρχει ταξίδι με το αυτοκίνητο χωρίς τραγούδια;

Στην αρχή του βίντεο η Λόλα φαίνεται να ξεκουράζεται ενώ η Αούλ ξεκινά το τραγούδι. Πρόκειται για το “We Are the Champions” των Queen. Ενώ η Αούλ τραγουδά, ξαφνικά η Λόλα σηκώνεται και ξεκινά κι εκείνη να τραγουδά!

Ο ίδιος ο Freddie Mercury θα ήταν περήφανος γι’αυτή την σκυλίτσα. Αλλά δεν τραγουδά μόνο το ρεφρέν – συνεχίζει και παρακάτω και μαζί της τραγουδά και η Αούλ. Το πιο εντυπωσιακό κομμάτι είναι ότι η Λόλα φαίνεται να τα δίνει όλα με την φωνή της στο ρεφρέν – λες και ξέρει ότι είναι το καλύτερο σημείο του τραγουδιού!

TAGS
 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share