Τρίτη, 04 Οκτωβρίου 2022

Πήγε να βγάλει φωτογραφία την γυναίκα του - Έπαθε σοκ με αυτό που είδε από πίσω της!

Δεν πάει το μυαλό σας

26 Ιουλίου 2020 12:16
Πήγε να βγάλει φωτογραφία την γυναίκα του - Έπαθε σοκ με αυτό που είδε από πίσω της!
Από Δανάη Πάλμου

Ήταν μόνο περίπου 5 μίλια από την ακτή, όταν πήγε να βγάλει μια φωτογραφία ο άντρας την γυναίκα του και παρατήρησε κάτι περίεργο, σε ένα κόλπο στο Μεξικό.

Μπορεί να μην είναι κάτι σαν αυτό που ανακάλυψαν σε μια φωτογραφία ενός άλλου ζευγαριού, αλλά είναι κάτι που σίγουρα δεν θα περιμένατε να δείτε στη θάλασσα.Ένα σκυλάκι ήταν και χαροπάλευε με τα κύματα. Το πλησίασε γρήγορα και το έβαλε πάνω στην βάρκα. Ήταν ένα Τζακ Ράσελ Τεριέ και ευτυχώς είχε σωσίβιο αλλιώς θα είχε πνιγεί. Φαινόταν ότι τα είχε παρατήσει ήταν εξουθενωμένο.

Μόλις βγήκαν στην στεριά πήγαν στις αρχές και παρέδωσαν το σκυλάκι το οποίο είχε χαθεί 1 μέρα πριν και το αφεντικό του το έψαχνε όλη μέρα. Ο οποίος ενημερώθηκε άμεσα και πήγε και ευχαρίστησε το ζευγάρι που έσωσαν τον καλύτερο του φίλο.

Στο τέλος ο ιδιοκτήτης δάκρυσε και είπε «Σας ευχαριστώ και πάλι, είχα παραιτηθεί. Τον έψαχνα όλη μέρα και πίστευα ότι τον είχα χάσει για πάντα. Είναι τα πάντα για μένα, είναι το παιδί μου.»

Τζακ Ράσελ Τεριέ

Μια καταπληκτική ιστορία διάσωσης που ευτυχώς τελείωσε χαρούμενα. Κοινοποιήστε αν θέλετε την διάσωση αυτή! Μια υπέροχη πράξη ενός ζευγαριού.

Μητέρα όταν είδε την κόρη της με έναν άγνωστο άντρα έβγαλε αμέσως την κάμερα - Δείτε τις φωτογραφίες που συγκλόνισαν τον πλανήτη

Μητέρα όταν είδε την κόρη της με έναν άγνωστο άντρα έβγαλε αμέσως την κάμερα! Δείτε τις φωτογραφίες που συγκλόνισαν τον πλανήτη... Ενώ, μία άλλη μητέρα έβαλε κρυφή κάμερα την ώρα που το μωράκι της κοιμόταν. Αυτό που κατέγραψε θα σας κάνει να...

Μια μέρα, στο δρόμο για το σπίτι από το νηπιαγωγείο, η Norah άρχισε να μιλάει για έναν κύριο στο απέναντι πεζοδρόμιο, λέγοντας: «Μου αρέσουν πολύ οι ηλικιωμένοι άνθρωποι γιατί περπατούν αργά σαν και εμένα και έχουν απαλό δέρμα σαν και το δικό μου. Θα πεθάνουν σύντομα, έτσι εγώ θα τους αγαπάω μέχρι να πεθάνουν». Τα λεγόμενά της εξέπληξαν την μαμά της!

Την επόμενη μέρα, γυρίζοντας από το σχολείο, Norah και η μητέρα της σταμάτησαν στο σούπερ μάρκετ για να αγοράσουν μια τούρτα γενεθλίων. Καθώς η Tara έψαχνε τους διαδρόμους, άκουσε την κόρη της να λέει: «Γεια σου γέρο! Είναι τα γενέθλιά μου σήμερα!»

Η κόρη μίας μητέρας μιλάει με έναν κύριο στο σούπερ μαρκετ

Σοκαρισμένη από την λέξη γέρος, η Tara ήταν έτοιμη να ζητήσει συγγνώμη. Αλλά στη συνέχεια είδε ένα μεγάλο χαμόγελο να φωτίζει το πρόσωπο του κυρίου. Εκείνος απάντησε: «Γειά σου μικρή μου κυρία! Και πόσο χρονών γίνεσαι σήμερα;» Ο ηλικιωμένος κύριος, ο Dan, και το κοριτσάκι άρχισαν να συνομιλούν. Η Norah ζήτησε στο τέλος να βγάλουν μια φωτογραφία μαζί σαν δώρο για τα γενέθλιά της και ο κύριος αν και αρχικά παραξενεύτηκε, τελικά εγκάρδια συμφώνησε. Βλέποντας όλα αυτά, η Tara έμεινε έκπληκτη!

Ο Dan βρισκόταν στον ουρανό από τη χαρά του! Η Tara τον ευχαρίστησε, αλλά εκείνος απάντησε: «Όχι, εγώ σας ευχαριστώ. Αυτή ήταν η καλύτερη ημέρα που είχα εδώ και πολύ καιρό. Η Norah με έκανε πολύ ευτυχισμένο».

Η Tara, συγκινημένη από το γεγονός, δημοσίευσε τις φωτογραφίες στο Facebook και έλαβε ένα μήνυμα από κάποιον που γνώριζε τον Dan. Της είπε ότι ο Dan είχε χάσει τη γυναίκα του πριν από λίγους μήνες και ότι αυτή η συνάντηση με τη Norah του έκανε πολύ καλό. Της έδωσε τον αριθμό του Dan, σε περίπτωση που ήθελε να έρθει σε επαφή μαζί του.

Μητέρα όταν είδε την κόρη της με έναν άγνωστο άντρα έβγαλε αμέσως την κάμερα

Η Tara και η Norah πήγαν επίσκεψη στο σπίτι του Dan λίγες μέρες αργότερα. Εκείνος είχε κουρευτεί και ξυριστεί και έδειχνε 10 χρόνια νεότερος. Πέρασαν τρεις ώρες μαζί με την Norah παίζοντας και διαβάζοντας. Καθώς έφευγαν της χάρισε ένα τριαντάφυλλο από τον κήπο του και η μικρή χάρηκε πολύ!

Κατά τη διάρκεια μιας δεύτερης επίσκεψης, ο Dan είπε στην Tara ότι μετά το θάνατο της συζύγου του, ο ίδιος δεν κοιμόταν σωστά. Αλλά από την ημέρα που συνάντησε τη Norah, άλλαξε τη ζωή του. Η Tara ήταν πολύ συγκινημένη.

Σήμερα, οι αγαπημένοι φίλοι βρίσκονται μια φορά την εβδομάδα. Θα περάσουν και τα Χριστούγεννα μαζί, αφού πλέον είναι σαν μια οικογένεια.

Μπορεί να μεσολαβούν 78 χρόνια που χωρίζουν αυτούς τους δύο φίλους, αλλά η σύνδεσή τους είναι ισχυρή. Όλα ξεκίνησαν με μια υπέροχη συνάντηση που έφερε πολλή χαρά σε αυτόν τον ηλικιωμένο άνδρα που έπασχε από μοναξιά, και έδωσε στη Norah ένα πολύτιμο φίλο για τα γενέθλιά της!

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share