Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Το 92% δεν μπορεί να βρει τη λύση σε αυτό το κουίζ - Εσύ μπορείς;

Είναι μια πολύ απλή κίνηση

24 Ιουλίου 2020 16:19
Το 92% δεν μπορεί να βρει τη λύση σε αυτό το κουίζ - Εσύ μπορείς;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Θα σας δώσουμε ακολούθως ένα κουίζ, όπου το 92% δεν μπορεί να βρει την εξίσωση με τα σπίρτα, αλλά θέλουμε να δούμε αν μπορείτε εσείς να το κάνετε, ενώ σε μια έτερη σπαζοκεφαλιά καλείστε να βρείτε αυτό που δεν μπορεί το 99%.

Είναι μια απλή κίνηση. Δείτε καλά την εικόνα που ακολουθεί επιλέξτε το σωστό σπίρτο που πρέπει να μετακινήσουμε και δώστε την απάντηση σας.

Αν δεν μπορείτε με τίποτα να βρείτε την λύση δείτε την εικόνα που ακολουθεί για να σας αποκαλυφθεί η σωστή λύση. Δώστε το και στους φίλους σας, για να τους... μπερδέψετε επίσης με αυτή την φοβερή σπαζοκεφαλιά, που σας παρουσιάσαμε.

Το 90% δεν μπορεί να καταλάβει τι κρύβεται μέσα σε αυτή την φωτογραφία... Εσείς;

Μερικοί άνθρωποι είναι ευλογημένοι με την ικανότητα να βλέπουν πράγματα σε φωτογραφίες που οι άλλοι δεν μπορούν. Η εικόνα αυτή κρύβει ένα μικρό μυστικό. Μπορείτε να το βρείτε; Ενώ, αν μπορέσεις να λύσεις αυτό το κουίζ τότε είσαι ιδιοφυΐα ή ... σχιζοφρενής!

Υποτίθεται ότι μόνο το 10% των ανθρώπων μπορεί να ανακαλύψει το μυστικό της εικόνας αυτής αμέσως...

Δείτε την εικόνα:

To 90% των ανθρώπων δεν μπορούν να βρουν τη λύση! Εσύ μπορείς;

Το γύρο των social media κάνει ένα μαθηματικό τεστ με το 90% να μην μπορεί μόνο να το λύσει καθώς χρειάζεται και αρκετή παρατηρητικότητα για να λυθεί.

Με μια πρώτη ματιά φαίνεται απλό αλλά δεν είναι. Μπορείτε να βρείτε την λύση; Επίσης, κάντε και το τεστ παρατηρητικότητας με τα χρυσόψαρα.

Δείτε την απάντηση παρακάτω

Απάντηση:

Μάλλον δεν προσέξατε ότι στην τρίτη σειρά υπάρχει διπλή σκούπα, ότι στην τελευταία η μάγισσα δεν κρατάει ούτε σκούπα, ούτε ραβδί και ότι υπάρχει διπλό ραβδί με αστέρι. Άρα η μάγισσα ισούται με 5, το ραβδί με 7 και η σκούπα με 3. Και επειδή ο πολλαπλασιασμός προηγείται της πρόσθεσης, το αποτέλεσμα είναι 73.

TAGS
 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share