Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Αυτή η κοπέλα πήγε να φουσκώσει τα χείλη της - Όταν δείτε τι της συνέβη, θα τρομοκρατηθείτε

Δεν πάει το μυαλό σας

24 Ιουλίου 2020 12:23
Αυτή η κοπέλα πήγε να φουσκώσει τα χείλη της - Όταν δείτε τι της συνέβη, θα τρομοκρατηθείτε

Μια γυναίκα από την Αυστραλία, η Μικαέλα Στούτσμπερι αποφάσισε ότι ήθελε να υποβληθεί σε θεραπεία, με ενέσεις από υγρό στα χείλη για να τα κάνει να φαίνονται πιο μεγάλα. Διαβάστε τι έπαθε στο Athensmagazine.gr

Ωστόσο, η διαδικασία - η οποία πραγματοποιήθηκε στο Laser Clinics Australia Outlet - πήγε άσχημα όταν το υγρό "εγχύθηκε στις αρτηρίες της". Οι γιατροί έχουν πει ότι ήταν τυχερή που οι συνέπειες της παραποιημένης θεραπείας δεν ήταν πολύ χειρότερες.

Είπε στο Nine News: "Υπήρχε ένα μέρος όπου βγήκαν φουσκάλες και έσπασαν, και άρχισα να καταπίνω το υγρό, με αποτέλεσμα να λιποθυμήσω. Βλέπετε ιστορίες τρόμου στην τηλεόραση, αλλά σκέφτεστε ότι δεν θα σας συνέβαινε ποτέ, έως ότου συμβεί."

Η Μικαέλα ισχυρίζεται επίσης ότι το ατύχημα της κόστισε μια δουλειά, αφού θεωρήθηκε ότι είναι εργαζόμενη με ειδικές ανάγκες. Λόγω της θεραπείας, οι γιατροί της έδωσαν αντιβιοτικά για τη μόλυνση, αλλά ήταν αλλεργική στο φάρμακο που της έδωσαν. Αυτό σήμαινε ότι αναγκάστηκε να πάρει δύο εβδομάδες άδεια, κάτι που τελικά της κόστισε τη δουλειά.

Παρά την ατυχή αυτή συνέπεια, ο καθηγητής Μαρκ Άστον- πρώην Πρόεδρος της Αυστραλιανής Εταιρείας Πλαστικών Χειρουργών - είπε στις τηλεοπτικές κάμερες ότι ήταν πραγματικά τυχερή. Έχουμε δει πολλά τραγικά αποτελέσματα μετά από αποτυχημένες επεμβάσεις, αλλά αυτό που συνέβη σε αυτή τη κοπέλα, θα μπορούσε να είναι μοιραίο.

Είπε: "Κατά τη γνώμη μου, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι αυτό το φτωχό κορίτσι γέμισε με υγρό στις αρτηρίες που τροφοδοτούν το άνω χείλος της. Αυτό στη συνέχεια προκάλεσε θάνατο του ιστού.

«Θα μπορούσε να ανέβει στο πρόσωπό της, κατά μήκος της πλευράς της μύτης και στο μάτι της, και θα μπορούσε να μείνει τυφλή»

6 μηνών μωρό γεννήθηκε με δεύτερο στόμα, χείλη και γλώσσα (Σκληρές εικόνες)

Μωρό έξι μηνών υποβλήθηκε πρόσφατα σε εγχείρηση για να αφαιρέσει το δεύτερο στόμα, το οποίο ήταν πλήρες με χείλη, δόντια και γλώσσα. Επίσης, απίστευτο είναι αυτό που είδε μια μητέρα σε κάμερα, έχοντας αντικρίσει νωρίτερα το μωρό της, που ήταν γεμάτο μώλωπες.

Σύμφωνα με το ιατρικό περιοδικό BMJ, το δεύτερο αυτό στόμα εντοπίστηκε για πρώτη φορά σε υπέρηχο κατά την 28η εβδομάδα της εγκυμοσύνης και οι γιατροί πίστευαν ότι ήταν κύστη ή όγκος. Ωστόσο, όταν το μωρό γεννήθηκε στο Τσάρλεστον της Νότιας Καρολίνας, οι γιατροί διαπίστωσαν ότι η «μάζα» 0,8 ιντσών ήταν στην πραγματικότητα ένα δεύτερο στόμα.

Το κοριτσάκι είναι ένα από τα 35 άτομα που έχουν καταγραφεί με διπροσωπία από το 1900. Σύμφωνα με την έκθεση, οι γιατροί δήλωσαν ότι το δεύτερο στόμα δεν είχε καμία σχέση με το κύριο στόμα. Το μωρό μπορούσε να αναπνέει και να πίνει κανονικά, ωστόσο οι γιατροί διαπίστωσαν ότι το δεύτερο στόμα μερικές φορές παρήγαγε ένα διαυγές υγρό.

Οι γιατροί αποφάσισαν να κάνουν την χειρουργική επέμβαση ώστε το επιπλέον όργανο να αφαιρεθεί για να μπορεί το βρέφος να έχει μια φυσιολογική ζωή. Τελικά, οι γιατροί το αφαίρεσαν (μύες, οστά και βλενογόννο) όταν το κορίτσι ήταν έξι μηνών, χωρίς να μείνει κάποιο μόνιμο πρόβλημα υγείας, εκτός από μια μικρή δυσκολία στην κινητικότητα του άνω χείλους και πρήξιμο.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share