Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Σοκ: Φαγητό, φάρμακα και καλλυντικά περιέχουν μέλη νεκρών - 4+1 προϊόντα που φτιάχνονται από μέρη ανθρώπινου σώματος

Σοκαριστικό

23 Ιουλίου 2020 14:46
Σοκ: Φαγητό, φάρμακα και καλλυντικά περιέχουν μέλη νεκρών - 4+1 προϊόντα που φτιάχνονται από μέρη ανθρώπινου σώματος
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πώς θα νιώθετε αν ανακαλύπτατε ότι το φαγητό, τα φάρμακα ή ακόμα και τα καλλυντικά σας περιλαμβάνουν μέρη ανθρώπινου σώματος; Και όμως! Παρακάτω θα δούμε 4+1 προϊόντα που χρησιμοποιούμε και φτιάχνονται από μέρη ανθρώπινου σώματος! Επίσης, πιθανότατα δε θα ξαναφάς αυτά τα προϊόντα από τη στιγμή που βρήκες αρχικά το... θάρρος να το γνωριστείς μαζί τους λίγο καλύτερα.

Φάρμακα

Πριν από μερικούς αιώνες, πολλοί Ευρωπαίοι μετατράπηκαν σε ακούσιους κανιβαλιστές, μετά την κατανάλωση φαρμάκων που είχαν φτιαχτεί με ανθρώπινα οστά, το αίμα και τα λίπη ζωντανών και νεκρών ανθρώπων.

Άτομα χωρίς ιατρικά προβλήματα χρησιμοποιούσαν επίσης τα φάρμακα εξαιτίας της λανθασμένης πεποίθησης ότι η υγιεινή των νεκρών θα μπορούσε να περάσει σε αυτούς.

Φαγητό

Οι επιστήμονες του κρατικού πανεπιστημίου της Πενσυλβανίας εργάζονται ήδη για τη μετατροπή των ακαθαρσιών μας και των ούρων μας σε τρόφιμα. Αυτή η δίαιτα δεν προορίζεται για κανονικούς ανθρώπους, αλλά για αστροναύτες, ειδικά εκείνους που θα ταξιδεύουν σε μακροχρόνια διαστημικά ταξίδια, για παράδειγμα, στον Άρη.

Το αποτέλεσμα είναι μια αναλώσιμη ουσία που περιέχει 52% πρωτεΐνη και 36% λίπη. Η δίαιτα είναι απαλλαγμένη από ασθένειες, επειδή τα μικρόβια λειτουργούν τόσο γρήγορα ώστε τα επικίνδυνα παθογόνα δεν έχουν χρόνο να διαμορφωθούν. Η εφεύρεση δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμη επειδή οι επιστήμονες εργάζονται ακόμα πάνω σε αυτήν.

Βρασμένα αυγά

Ορισμένοι Κινέζοι πιστεύουν ότι τα αυγά που βράζονται στα ούρα των νεαρών αγοριών έχουν φαρμακευτικές ιδιότητες. Τα αυγά ονομάζονται tong zi dan («αυγά παρθένου αγοριού»). Τα αυγά είναι δημοφιλή στο Dongyang στην επαρχία Zhejiang της Κίνας, όπου πωλούνται στο δρόμο. Οι καταναλωτές ισχυρίζονται ότι τα αυγά θεραπεύουν ή αποτρέπουν μυριάδες ασθένειες.

Καλλυντικά

Το 2005, η Guardian αποκάλυψε μια ανώνυμη κινεζική εταιρία καλλυντικών για τη χρήση του δέρματος φυλακισμένων που εκτελέστηκαν στην Κίνα ως συστατικό των προϊόντων ομορφιάς της. Η εταιρεία σχεδίαζε να μεταφέρει τα καλλυντικά στην Ευρώπη όπου θα πωλούνταν σε ανυποψίαστους αγοραστές.

Άρωμα

Πριν από λίγα χρόνια, η μητέρα της Katia Apalategui έχασε τον σύζυγό της. Της έλειπε τόσο πολύ ο σύζυγός της, που συχνά μύριζε τη μαξιλαροθήκη που χρησιμοποίησε πριν από το θάνατό του, για να τον θυμάται. Η Katia Apalategui πήρε μερικές ιδέες και αποφάσισε να κάνει ένα άρωμα που μύριζε ακριβώς σαν ένα νεκρό.

Η Apalategui συνεργάστηκε με τον χημικό Geraldine Savary του Πανεπιστημίου Le Havre στη Γαλλία για να δημιουργήσει μια μέθοδο ανάκτησης της οσμής από τα υπάρχοντα ενός νεκρού και να την χρησιμοποιήσει για να κάνει ένα άρωμα. Η Apalategui έχει ήδη διαθέσει το προϊόν της στην αγορά. Κάθε φιαλίδιο αρώματος είναι κατασκευασμένο κατά παραγγελία και κοστίζει $600.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share