Τρίτη, 28 Σεπτεμβρίου 2021

Οι γιατροί της ζήτησαν να τερματίσει την εγκυμοσύνη γιατί το μωρό της θα είχε «πρησμένο» κεφάλι και θα πέθαινε. Εκείνη δεν τους άκουσε και σήμερα η κορούλα της είναι 4 ετών!

Απίστευτη ιστορία!

23 Ιουλίου 2020 08:44
Οι γιατροί της ζήτησαν να τερματίσει την εγκυμοσύνη γιατί το μωρό της θα είχε «πρησμένο» κεφάλι και θα πέθαινε. Εκείνη δεν τους άκουσε και σήμερα η κορούλα της είναι 4 ετών!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το 2011, η Ruth and ο Paul Rankin έφεραν στον κόσμο την κόρη τους, τη Lydia. Οι γιατροί έμειναν έκπληκτοι από το κεφάλι του μωρού κι έτσι προετοίμασαν τη Ruth και τον Paul για το χειρότερο: το θάνατο.

Όταν η Ruth ήταν 20 εβδομάδων έγκυος, οι γιατροί είπαν ότι η Lydia θα γεννηθεί με μια σπάνια διαταραχή του εγκεφάλου και ενθάρρυναν τη μητέρα να τερματίσει την εγκυμοσύνη της.

“Το υπερηχογράφημα στις 20 εβδομάδες, μας έδειξε ποια ήταν ακριβώς η κατάσταση. Ήταν φρικτό,” είπε η Ruth στο The Mirror.

Με την ευκαιρία δείτε κι αυτό: Μωρό γεννήθηκε ενώ ήταν ακόμη μέσα στον αμνιακό σάκο - Απίστευτες εικόνες

Μωρό Άλιεν


Το ζευγάρι αρνήθηκε να τερματίσει την εγκυμοσύνη. Η Lydia γεννήθηκε με πρησμένο κεφάλι. Το μέγεθός του θύμιζε κεφάλι ενήλικα και ζύγιζε 5 κιλά.


Τεράστιο κεφάλι

Η Lydia γεννήθηκε με υδροκέφαλο, μια κατάσταση στην οποία περίσσεια εγκεφαλονωτιαίου υγρού αθροίζεται στις κοιλίες του εγκεφάλου και μπορεί να αυξήσει την πίεση μέσα στο κεφάλι.

Αν και οι γιατροί είπαν επανειλημμένα στη Ruth ότι δεν άξιζε καν τον κόπο να γεννήσει αφού η κόρη της θα πέθαινε, το κοριτσάκι αψηφά τις πιθανότητες μέρα με τη μέρα.


Μωρό μητέρα

Η Lydia Rankin γεννήθηκε με ένα πρησμένο κεφάλι που ζύγιζε πάνω από 5 κιλά. Οι γιατροί προετοίμασαν τους γονείς της, Ruth και Paul, να πουν αντίο στο κοριτσάκι τους!

Το κοριτσάκι πάσχει από ολοπροσεγκεφαλία, μια πάθηση που οι δύο μετωπιαίοι λοβοί του εγκεφάλου αδυνατούν να λειτουργήσουν. Η Lydia έχει επίσης υδροκεφαλία, η οποία είναι υπαίτια για τη συσσώρευση υγρού στο κεφάλι.


Μωρό με μεγάλο κεφάλι

“Μας έχουν ήδη πει τρεις φορές ότι θα πεθάνει, αλλά αυτή είναι πολύ δυνατή. Μας εμπνέει όλους μας και η δύναμή της να μας κρατά ζωντανούς, ” είπε η Ruth. “Είναι το θαύμα μας.

Η Ruth είχε δίκιο, η Lydia είναι ένα θαύμα. Της είχαν πει ότι θα ζούσε μόνο λίγους μήνες, αλλά το κοριτσάκι είναι σήμερα 4 ετών.

“Οι γιατροί είπαν ότι δεν θα ζήσει μετά από ένα-δυο μήνες, αλλά αυτή είναι τώρα τεσσάρων χρονών”, είπε η Ruth.

“Ο Paul είναι το στήριγμά μου και αντιμετωπίζουμε μαζί την κάθε αναποδιά. Από την πρώτη μέρα, μου είπε, «Ruth, ξέρω ότι θα είναι μαζί μας για πολύ καιρό.”


Οι γιατροί της ζήτησαν να τερματίσει την εγκυμοσύνη γιατί το μωρό της θα είχε «πρησμένο» κεφάλι και θα πέθαινε

Δεν ήταν εύκολο αυτό που πέρασε. Η Lydia έπρεπε να κάνει 40 χειρουργικές επεμβάσεις και λόγω της κατάστασης, δεν μπορεί να καθίσει, να σταθεί ή να περπατήσει.

Η κάθε μέρα με το κοριτσάκι τους, είναι μια ευλογία.

“Κάθε μέρα σκεφτόμαστε ότι μπορεί να μην καταφέρουμε να την καμαρώσουμε σαν μεγάλη κοπέλα, αλλά ζούμε για το τώρα και χαιρόμαστε με όσα έχουμε,” είπε η μητέρα.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share