Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Μωρό γεννήθηκε ενώ ήταν ακόμη μέσα στον αμνιακό σάκο - Απίστευτες εικόνες

Ανατριχιαστικό!

23 Ιουλίου 2020 08:29
Μωρό γεννήθηκε ενώ ήταν ακόμη μέσα στον αμνιακό σάκο - Απίστευτες εικόνες
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Παρακολουθήστε την απίστευτα σπάνια στιγμή ενός μωρού που γεννιέται μέσα στον αμνιακό σάκο … κάτι που συμβαίνει μόνο σε ένα στα 80.000 μωρά.

Το μωρό γεννήθηκε στην Ισπανία μέσα στον αμνιακό σάκο. Κανονικά ο αμνιακός σάκος σπάζει με την πίεση κατά την διάρκεια του τοκετού. Γεννήθηκε αμέσως μετά από το δίδυμο αδερφάκι του, το οποίο είχε γεννηθεί κανονικά!

Το εκπληκτικό βίντεο δείχνει το νεογέννητο που βρίσκεται πάνω σε ένα τραπέζι νοσοκομείου, κουλουριασμένο μέσα στον σάκο που είναι καλά τεντωμένος γύρω από το σώμα του. Αυτό κινείται κάπου κάπου μέσα στο σάκο, ενώ φαίνεται ο γαλάζιος του ομφάλιος λώρος – μέσω του οποίου το μωρό παίρνει το οξυγόνο. Οι κινήσεις του αυξάνονται και το αγόρι είναι έτοιμο να ξεφύγει από τον σάκο και να πάει κοντά στον μικρό αδελφό ή αδελφή του.

Κανονικά,ο αμνιακός σάκος σπάει κατά τη διάρκεια της έντονης διαδικασίας του τοκετού ή τρυπιέται με ένα νυστέρι κατά τη διάρκεια μιας καισαρικής. Οι γιατροί και οι νοσοκόμες συγκεντρώθηκαν γύρω από το τραπέζι για να έχουν την ευκαιρία να δουν κάτι που σπάνια βλέπουν. Όταν ο αμνιακός σάκος σπάζει είναι αυτό που περιγράφεται σαν το ‘σπάσιμο του νερού’!

Νωρίτερα φέτος άλλο ένα μωρό, επίσης, από την Ισπανία, γεννήθηκε μέσα στον αμνιακό σάκο.

Σε εκείνη την περίπτωση ο γιατρός χρησιμοποίησε ένα χειρουργικό ψαλίδι για να κόψει μια μικρή τρύπα στο σάκο, κάνοντας το μωρό να βγει έξω αμέσως μετά. Το βίντεο, επίσης,είχε απήχηση σε πάνω από 26 εκατομμύρια χρήστες κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης που παρακολούθησαν την γέννηση του μωρού.

Στην αρχή είναι τρομακτικό να βλέπεις πως πλένει το μωράκι... Στη συνέχεια όμως μείναμε άφωνοι (Video)

Να κάνεις μπάνιο ένα μικρό μωράκι δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο… Χρειάζεται πολύ μεγάλη προσοχή στην θερμοκρασία του νερού και πως θα το απλώσεις πάνω στο μωράκι. Ενώ, μία μητέρα έβαλε κρυφή κάμερα την ώρα που το μωράκι της κοιμόταν. Αυτό που κατέγραψε θα σας κάνει να... χαμογελάσετε

Όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο μια νοσοκόμα από το Παρίσι, η Σόνια Ροκέλ έχει ένα διαφορετικό, ξεχωριστό τρόπο να πλένει τα μικρά μωράκια. Στην αρχή θα σας φανεί πολύ επικίνδυνο και τρομακτικό γιατί η τεχνική είναι πολύ ασυνήθιστη στο μάτι.

Όμως η Σόνια είναι επαγγελματίας και έχει αφιερώσει πολλά χρόνια της ζωής της για να αναπτύξει τεχνικές για το πως να πλένεις ένα μωράκι.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share