Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Μια αρκούδα πλησίασε τις κοπέλες που έκαναν πεζοπορία - Όταν η μια από αυτές πάει να βγάλει selfie...

Δεν θα το πιστεύετε

21 Ιουλίου 2020 12:32
Μια αρκούδα πλησίασε τις κοπέλες που έκαναν πεζοπορία - Όταν η μια από αυτές πάει να βγάλει selfie...

Ενώ οι περισσότεροι άνθρωποι φρικάρουν, αν τους πλησιάσει μια μαύρη αρκούδα, αυτοί οι πεζοπόροι αποφάσισαν να σταματήσουν και να βγάλουν μια selfie. Δείτε το σοκαριστικό βίντεο στο Athensmagazine.gr

Το περιστατικό συνέβη στο Οικολογικό Πάρκο Chipinque στο San Pedro Garza García, Μεξικό, και κανείς δεν φάνηκε να έχει τραυματιστεί. Ένα βίντεο τραβήχτηκε από έναν περαστικό καθώς η αρκούδα περπατούσε άνετα κοντά στη νεαρή γυναίκα και άρχισε να μυρίζει τα πόδια της.

Παραμένοντας εντελώς ήρεμη, η γυναίκα στέκεται ακίνητη καθώς η νεαρή αρκούδα σηκώνεται στα πίσω πόδια της, αποδεικνύοντας ότι είναι περίπου το ίδιο ύψος με αυτήν.

Συνεχίζοντας να την μυρίζει, η γυναίκα μένει ακίνητη αλλά ανυψώνει το χέρι της για να τραβήξει μια selfie με την αρκούδα..γιατί αυτή είναι η πρώτη σκέψη που πρέπει να κάνετε όταν μια μαύρη αρκούδα στέκεται ακριβώς πίσω σας. Τελικά δεν της επιτέθηκε και ήταν φιλική, σε αντίθεση με μια άλλη αρκούδα που συνάντησε αυτή εδώ η κοπέλα.

Οι άνθρωποι ήταν δύσπιστοι για το αν η αρκούδα είναι εκπαιδευμένη ή όχι, και που πολλοί που έχουν επισκεφτεί το φυσικό καταφύγιο αναρωτήθηκαν το ίδιο.

Σύμφωνα με έναν χρήστη του Twitter, δεν είναι ασυνήθιστο οι αρκούδες να πλησιάζουν κοντά στην πόλη . Ένα άλλο άτομο επιβεβαίωσε ότι το πάρκο είναι γεμάτο άγρια ζώα, συμπεριλαμβανομένων αρκούδων.

Αρκούδα πλησιάζει και ανοίγει την πόρτα του αυτοκινήτου - Η συνέχεια θα σας εκπλήξει

Εάν αφήσετε ποτέ το αυτοκίνητό σας χωρίς επίβλεψη σε μια δασώδη περιοχή και δείτε μια αρκούδα να πλησιάζει, βάλτε τις φωνές. Αποδεικνύεται ότι είναι μια δοκιμασμένη και αξιόπιστη μέθοδος. Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr

Ενώ δεν έχω βρεθεί ποτέ σε αυτήν την κατάσταση, για να ξέρω πώς θα αντιδρούσα, βλέπουμε μια ομάδα φίλων στο βίντεο να έχουν τρομοκρατηθεί, όταν μια περίεργη αρκούδα πηγαίνει προς την ασημένια Mercedes τους. Σε αντίθεση αυτό το 12χρονο αγόρι παρέμεινε ψύχραιμο, όταν άρχισε να τον κυνηγάει μια αρκούδα, για αυτό και η αντίδραση εξαρτάται από το άτομο.

Οι φίλοι μαγνητοσκοπούσαν το βίντεο από την κορυφή ενός λόφου, και παρατήρησαν το πλάσμα καθώς περνούσε μέσα από το δάσος.

Μία από τις γυναίκες φάνηκε να αισθάνεται ότι κάτι κακό επρόκειτο να συμβεί καθώς ακούγεται να ρωτά έναν άλλο φίλο: «Είστε σίγουροι ότι έχετε κλειδώσει την πόρτα;» Η απάντησή τους ήταν ακατανόητη, αλλά σύντομα κατάλαβαν ότι ήταν ανοιχτή. Τότε άρχισαν να φωνάζουν...

Ένας άντρας προτείνει στον ιδιοκτήτη της Mercedes να «τρέξει και να κλείσει [την] πόρτα» προτού φτάσει η αρκούδα, αλλά αποδεικνύεται ότι δεν είχαν χρόνο για αυτό καθώς το πλάσμα περπάτησε προς το αυτοκίνητο και σηκώθηκε στα δύο του πόδια, για να δει μέσα από το παράθυρο.

Τράβηξαν την προσοχή της αρκούδας, η οποία γύρισε να κοιτάξει την ομάδα με ένα βλέμμα, που θα μπορούσε να προκαλέσει μόνο σύγχυση. Φαίνεται σαν να προσπαθούσε να κλέψει το αυτοκίνητο, και για καλή τους τύχη δεν συνέβη κάτι χειρότερο, αφού δεν τραυματίστηκε κανείς.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share