Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Αυτή η μάνα έμεινε 8 φορές έγκυος - 60 χρόνια μετά αποκαλύφθηκε το σκοτεινό μυστικό…

Αληθινή ιστορία

17 Ιουλίου 2020 16:40
Αυτή η μάνα έμεινε 8 φορές έγκυος - 60 χρόνια μετά αποκαλύφθηκε το σκοτεινό μυστικό…

Αυτή η μητέρα είχε μείνει έγκυος 8 φορές, και μετά από πολλά χρόνια βρήκε ένα γράμμα, που της άλλαξε τη ζωή. Αυτή η ιστορία είναι σχεδόν απίστευτη… αλλά είναι 100% αληθινή.

Η Κάθυ μεγάλωσε με δύο αδερφές, έναν αδερφό, και τη μητέρα της. Αλλά η ταυτότητα του πατέρα της περιβαλλόταν πάντα από μυστήριο. Ήταν σαν ένα κρυμμένο οικογενειακό μυστικό, σαν αυτό που αποκάλυψε ένα ζευγάρι μετά από 70 χρόνια.

Το 2011 – ενήλικη πλέον – η Κάθυ είδε το πιστοποιητικό γέννησης της για πρώτη φορά. Εκεί ήταν γραμμένο το όνομα του πατέρα της: Κλίφορντ. Τον έψαξε, του έγραψε ένα γράμμα και έβαλε και τον αριθμό της. Εκείνος καταχώνιασε το γράμμα στο γραφείο του.

Μια μέρα, δεκαετίες αργότερα, η κόρη του Κλίφορντ Κάρολ βρήκε το γράμμα. «Το κορίτσι στο γράμμα… είναι κόρη σου;» τον ρώτησε εκείνη. Αλλά ο Κλίφορντ είπε ότι δεν ήξερε. Σε εκείνο το σημείο, ο Κλίφορντ πέθαινε από λευχαιμία και είχε μόλις 4-6 εβδομάδες ζωής.

Η Κάρολ ήξερε ότι έπρεπε να μάθει την αλήθεια πίσω από το γράμμα πριν να είναι πολύ αργά. Κάλεσε τον αριθμό που ήταν γραμμένος στο γράμμα και βρήκε την Κάθυ – αλλά εκεί είναι που η ιστορία γίνεται απίστευτη.

Η Κάρολ και η Κάθυ ένωσαν τα κομμάτια μαζί. Πήγαιναν στο ίδιο σχολείο όταν ήταν παιδιά. Ήταν στις ίδιες τάξεις. Ζούσαν μόλις ένα τετράγωνο μακριά, και ήταν φίλες και έπαιζαν μαζί. Δεν είχαν ιδέα ότι ήταν πολλά παραπάνω από αυτό…

Δείτε στο παρακάτω βίντεο την απίστευτη ιστορία. Είναι πραγματικά ξεχωριστό να βλέπεις αυτές τις δύο γυναίκες ναι βρίσκονται μετά από τόσα πολλά χρόνια.

Άγριο ξύλο σε έγκυο μητέρα από 4 ανήλικους - Κλώτσησαν στο κεφάλι και το παιδί της που είχε μαζί της (Video)

Σκηνές-σοκ εκτυλίχθηκαν στο Μπρούκλιν του Ιλινόι όπου ομάδα ανηλίκων επιτέθηκαν με πρωτοφανή αγριότητα σε έγκυο μητέρα και το παιδάκι της. Επίσης, σοκ και αποτροπιασμό έχει προκαλέσει στην Αυστραλία βίντεο στο οποίο έχει καταγραφεί το άγριο ξύλο μιας 15χρονης από μια ομάδα 8 κοριτσιών.

Μια ομάδα 4 ατόμων (αγόρια και κορίτσια μαζί) επιτέθηκαν σε μια έγκυο μητέρα στη μέση του δρόμου και άρχισαν να τη γρονθοκοπούν και να την κλωτσούν άγρια. Από τη μανία των νεαρών δεν γλύτωσε ούτε το μικρό κοριτσάκι της εγκύου που είχε μαζί της.

Μάλιστα όπως κατέγραψε και η κάμερα, ένας έφηβος παίρνει φόρα, και με κλωτσιά καράτε χτυπάει το μικρό κοριτσάκι στο κεφάλι την ώρα που η έγκυος μητέρα του πεσμένη στην άσφαλτο, δέχεται βροχή χτυπημάτων στο πρόσωπο και το κορμί της.

Την ίδια στιγμή το κοριτσάκι κλαίει και η μητέρα φωνάζει σε βοήθεια αλλά δεν παρεμβαίνει κανείς. Τα αίτια αυτού του τσακωμού δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά αλλά οι αστυνομικές αρχές εξετάζουν το βίντεο για να ταυτοποιήσουν τους 4 έφηβους που έδειραν την έγκυο.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share