Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Αυτή η νύφη έχει γίνει viral με αυτό που έκανε στην εκκλησία - Όταν το δείτε θα καταλάβετε

Εσείς τι θα κάνετε στην θέση της;

8 Ιουλίου 2020 13:26
Αυτή η νύφη έχει γίνει viral με αυτό που έκανε στην εκκλησία - Όταν το δείτε θα καταλάβετε

Αυτό που έκανε η νύφη μέσα στην εκκλησία προκάλεσε χαμό και έγινε αμέσως viral. Μόλις το δείτε θα καταλάβετε και εσείς τον λόγο.

Δεν εννοούμε βέβαια να κάνει κάτι ακραίο, σαν αυτό που έκανε μια 50χρονη νύφη, αλλά κάτι που είναι αποδεκτό και φυσιολογικό. Τίποτα δε μπορεί να σταματήσει την Κριστίνα Τορίνο Μπέντον από το να θηλάσει την μικρή της κόρη όταν κλαίει, ούτε καν το γεγονός ότι την ίδια εκείνη στιγμή, βρίσκεται στην εκκλησία, φοράει το νυφικό της και παντρεύεται.

Πολύ καλά διάβασες, αυτός ακριβώς είναι ο λόγος που η μητέρα από τον Καναδά έχει γίνει viral, με τις φωτογραφίες στις οποίες τη βλέπουμε να θηλάζει την 9μηνών κόρη της, Τζέμμα.

Περίπου 15 λεπτά μετά την έναρξη της τελετής, η μικρή Τζέμμα άρχισε να κλαίει, και φυσικά η Κριστίνα δε μπορούσε να μην της δώσει σημασία. «Δε μπορούσα να συγκεντρωθώ επειδή δεν την αφήνω ποτέ να κλαίει, οπότε ήταν δύσκολο για μένα να συνεχίσω. Κοίταξα τη μητέρα μου και της είπα να μου τη δώσει. Κοίταξα τον άντρα μου ο οποίος μου χαμογέλασε, πήρα τη μικρή και κατέβασα το στράπλες νυφικό μου. Ήταν αρκετά διακριτικό και μέσα σε 5-10 λεπτά η Τζέμμα κοιμήθηκε κι έτσι ολοκληρώσαμε την τελετή».

Στη συνέχεια η Κριστίνα μοιράστηκε τη φωτογραφία που θηλάζει την κόρη της, σε ένα group στο facebook που αφορά στον θηλασμό.

Η νύφη έζησε τον χειρότερο της εφιάλτη την μέρα του γάμου - Εκεί που έχασε κάθε ελπίδα...έγινε το θαύμα

Η νύφη της φωτογραφίας βίωσε τον χειρότερο εφιάλτη την ημέρα του γάμου της. Εκεί που είχαν απελπιστεί, τελικά έγινε το θαύμα.

Μπορεί να έχουν συμβεί και χειρότερα σε γάμο, όπως να πέσουν μπουνιές ανάμεσα σε κουμπάρο και νύφη, αλλά και το παρακάτω μπορεί να είναι μοιραίο. Η Λίσντνει Κούλτερ, φωτογράφος από το Ontario του Καναδά, φωτογράφιζε έναν γάμο όταν έσπασε το φερμουάρ του νυφικού. “Είχαν χωριστεί τα δοντάκια και το φερμουάρ δεν έκλεινε”, είπε η Κούλτερ στο BuzzFeed News. Κανείς από τον γάμο δεν κατάφερε να φτιάξει το φόρεμα, έτσι ρώτησαν έναν γείτονα μήπως μπορούσε να βοηθήσει.

Η Κούλτερ είπε ότι όταν γύρισε η παράνυμφος από το σπίτι του γείτονα με μια πένσα, αποκάλυψε ότι ίσως υπήρχε πιο εύκολος τρόπος να φτιάξουν το φόρεμα. “Η παράνυμφος γύρισε και είπε ότι ο γείτονας όχι μόνο είχε πένσα, αλλά ήταν μια οικογένεια προσφύγων από την Συρία και ο πατέρας ήταν ράφτης.”

Πέρασαν μερικά λεπτά με τις παράνυμφους να προσπαθούν να φτιάξουν μόνες τους το φόρεμα πριν χτυπήσει η πόρτα. Ήταν ο Σύριος πατέρας και ο γιος που μπήκαν μέσα με ένα κουτί με ραφτικά.

“Βγήκα έξω για να τραβήξω φωτογραφία τους φίλους του γαμπρού και γύρισα όταν ο ράφτης περνούσε τις τελευταίες βελονιές στο νυφικό”, έγραψε η Κούλτερ σε μια δημοσίευση στο Facebook.

“Ο γείτονας, ο Ντέιβιντ, μου είπε ότι είχε έρθει στον Καναδά μόλις 4 μέρες πριν.” Η Κούλτερ είπε ότι ο πατέρας και ο γιος δεν μιλούσαν αγγλικά και χρησιμοποίησαν την γλώσσα του σώματος για να συνεννοηθούν.

“Μεγάλο μέρος της οικογένειας την νύφης είχε έρθει από την Κίνα, κι έτσι ήδη δεν μιλούσαν πολλά άτομα αγγλικά. Ήταν απίθανο να τους βλέπεις όλους να επικοινωνούν με χειρονομίες, για παράδειγμα να υποκλίνονται για να πουν ευχαριστώ.”

Ο Ιμπραήμ Χαίλ Ντούντου, ο ράφτης, είπε στο CTV News ότι ήταν πανευτυχής που βοήθησε. “Ήταν τόσο ενθουσιασμένη και χαρούμενη, ήμουν πανευτυχής που βοήθησα. Μου αρέσει να βοηθώ τους Καναδούς από την καρδιά μου”, είπε ο Ντούντου, ο οποίος δούλευε σαν ράφτης στο Aleppο για πάνω από 30 χρόνια.

Η εγκάρδια πράξη του Ντούντου και η συγκινητική ιστορία της Κούλτερ προκάλεσε κύμα σχολίων στο Facebook από άτομα που δηλώνουν πόσο περήφανοι είναι που είναι Καναδοί.

Η Κούλτερ είπε ότι πάνω από 500.000 άτομα έχουν δει την δημοσίευση της και έχει χιλιάδες σχόλια και κοινοποιήσεις.

“Όσοι Καναδοί σχολίασαν δηλώνουν την περηφάνια τους και οι άνθρωποι από άλλες χώρες χαίρονται για την οικογένεια και ελπίζουν οι χώρες τους να ακολουθήσουν το παράδειγμα του Καναδά.”

O Ντούντου έχει λάβει πολλές προσφορές για δουλειά από τότε που έγινε γνωστή η ιστορία, λέει η Κούλτερ, αλλά επικεντρώνεται στην βελτίωση των αγγλικών του προς το παρόν.

TAGS
 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share