Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Δασκάλα μαθαίνει ότι τα παιδιά στην τάξη κοροϊδεύουν συνέχεια μια μαθήτριας της - Η αντίδρασή της; Συγκλονιστική!

Μάθημα ζωής

5 Ιουλίου 2020 14:54
Δασκάλα μαθαίνει ότι τα παιδιά στην τάξη κοροϊδεύουν συνέχεια μια μαθήτριας της - Η αντίδρασή της; Συγκλονιστική!
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Η Κίνσει Τζόουνς είναι δασκάλα στο Δημοτικό Σχολείο Anette Winn. Αγαπά τη δουλειά της και αγαπά ακόμα περισσότερο τους μαθητές της. Μια μέρα, όμως, λυπήθηκε πολύ όταν έμαθε τι συνέβαινε στην τάξη της.

Η κυρία Τζόουνς διαπίστωσε ότι μια μαθήτρια της τάξης της το κακομεταχειριζόταν από τα άλλα παιδιά. Αποδείχτηκε ότι μια από τις μαθήτριες της χτένισε τα μαλλιά της κάπως περίεργα και οι συμμαθητές της την κορόιδευαν για μέρες. Ενώ, σε μία συγκλονιστική ιστορία, 30 χρόνια αργότερα η δασκάλα παρατηρεί σε μια φωτογραφία κάτι και δεν πιστεύει στα μάτια της!

Η κυρία Τζόουνς ήταν λυπημένη από την κακομεταχείριση του γλυκού κοριτσιού, γι “αυτό σκέφτηκε ένα σχέδιο για το οποίο είχε ενημερώσει το κορίτσι.

Την επόμενη μέρα, οι μαθητές της κυρίας Τζόουνς δεν μπορούσαν να πιστέψουν τα μάτια τους. Τα μαλλιά μας ήταν ακριβώς όπως της μαθήτριάς της. Ήταν ίδιες!

Η κ. Τζόουνς δημοσίευσε στο Facebook την ιστορία για να ενθαρρύνει τους μαθητές της να είναι ο εαυτός τους. Τόνισε ότι δεν πειράζει να είμαστε διαφορετικοί.

Την ημέρα που η κυρία Τζόουνς άρχισε να χτενίζει έτσι τα μαλλιά της, οι μαθητές της έμειναν με το στόμα ανοιχτό.

«Η μικρή κίνηση που προσπαθούσα να κάνω, μετατράπηκε σε τεράστια υποστήριξη για την μικρή μου μαθήτρια και φίλη. Όλα τα κορίτσια της τάξης μου πλέον χτενίζουν τα μαλλιά τους με αυτό τον τρόπο!»

Φρίκη: 51χρονη δασκάλα έπνιξε μωράκι με μαξιλάρι (Video)

Μια σοκαριστική δολοφονία έλαβε χώρα σε παιδικό σταθμό στην Ουκρανία. 51χρονη δασκάλα σε νηπιαγωγείο έπνιξε με μαξιλάρι ένα μωράκι ενός έτους, προκαλώντας του το θάνατο από ασφυξία και εμετό. Επίσης, ένα φρικιαστικό έγκλημα σημειώθηκε στο Τέξας των ΗΠΑ, καθώς μωρό δύο ετών βρέθηκε νεκρό σε κάδο απορριμμάτων.

Η «παιδαγωγός», ιδιοκτήτρια παιδικού σταθμού, ήθελε να σταματήσει το παιδί να κλαίει, μετά από δάγκωμα άλλου παιδιού, την πρώτη του ημέρα στον παιδικό σταθμό. Στο βίντεο φαίνεται να βάζει το μαξιλάρι στο πρόσωπο του παιδιού, προτού το βάλει για ύπνο. Σύμφωνα με την Αστυνομία, το παιδί πνίγηκε με τον εμετό του.

Η ιδιοκτήτρια, αντί να καλέσει άμεσα ασθενοφόρο, συνέχιζε να σκουπίζει το μωρό με μωρομάντηλο. Στη συνέχεια η Αστυνομία βρήκε το βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας, τις οποίες φαίνεται να είχε κρύψει μέσα σε μαξιλάρια η 51χρονη φερόμενη ως δράστης.

«Δεν σκότωσα το παιδί σας», επέμενε μπροστά στους γονείς της μικρής, μέσα στο δικαστήριο. Η 51χρονη πάντως κρατείται ως ύποπτη για φόνο και βρίσκεται σε εξέλιξη έρευνα για τη λειτουργία παράνομου παιδικού σταθμού.

Σύμφωνα με τους δικηγόρους των γονιών, η γυναίκα έβγαλε τις κασέτες από τις κάμερες ασφαλείας και τις έκρυψε κάτω από τα μαξιλάρια, πριν φτάσουν εκεί οι Αρχές.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share