Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου 2021

Μια μητέρα έφερε στη ζωή ένα υγιέστατο μωράκι - Περιμένετε όμως να δείτε τι συμβαίνει μόλις η κάμερα κάνει zoom...

Σοκαριστικό

4 Ιουλίου 2020 09:15
Μια μητέρα έφερε στη ζωή ένα υγιέστατο μωράκι - Περιμένετε όμως να δείτε τι συμβαίνει μόλις η κάμερα κάνει zoom...
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Μια μητέρα έφερε στη ζωή ένα υγιέστατο μωράκι. Περιμένετε όμως να δείτε τι συμβαίνει μόλις η κάμερα κάνει zoom... Η καισαρική κράτησε πάνω από 40 λεπτά, με αρκετές επιπλοκές λόγω του βάρους του μωρού αλλά στο τέλος, τόσο η μητέρα όσο και το νεογέννητο έχαιραν άκρας υγείας!

Ο πατέρας του παρατηρώντας πόσο πολύ τρώει ο νεογέννητος γιος του, χαριτολογώντας (ή μήπως όχι..) αναρωτιόταν αν θα μπορεί να ανταπεξέλθει οικονομικά στην σίτιση του μικρού μιας και… συνέχεια πεινάει! Η Άνι έχει αποκτήσει κι άλλα δυο παιδιά, που γεννήθηκαν και εκείνα μεγαλόσωμα αν και όσο τόσο όσο ο Άκμπαρ. Ενώ, το μωρό ενός ζευγαριού πέθανε μετά από την γέννα. Αντί να το θάψουν όμως έκαναν κάτι το σοκαριστικό...

Στην αρχή, δεν μπορεί να φανεί η διαφορά... Όταν όμως το δεις από κοντά.. τότε είναι εμφανές..

Μεγαλόσωμο μωρό

Δείτε το βίντεο:

Όταν γύρισαν σπίτι βρήκαν το μωρό τους σε αυτή την κατάσταση - Το χειρότερο όμως της υπόθεσης είναι πως...

Ένα ζευγάρι όταν γύρισε σπίτι βρήκε το μωρό τους σε αυτή την κατάσταση. Το χειρότερο όμως της υπόθεσης είναι πως... σοκαριστικό. Επίσης, αυτό το μωρό που θα δείτε εδώ έχει κάτι το ξεχωριστό. Μόλις η νοσοκόμα καθάρισε το πρόσωπό του, έπαθε πλάκα.

Ένα ζευγάρι από το Όρεγκον των ΗΠΑ ισχυρίζεται ότι η babysitter που φυλούσε το μωρό τους, το κακοποίησε σωματικά, αλλά οι αρχές δεν κινούνται νομικά. Ο Joshua Marbury και η Alicia Quinney ισχυρίζονται ότι άφησαν τον ενός έτους γιο τους Jacob μαζί με τη νταντά για μια βραδινή έξοδο το Μάρτιο.

Το ζευγάρι ισχυρίζεται ότι επέστρεψαν σπίτι και βρήκαν το παιδί τους να ουρλιάζει και η νταντά να έχει αποκοιμηθεί. Λένε πως ο Jacob ήταν γεμάτος με μελανιές το επόμενο πρωί και ανέφεραν το περιστατικό στην αστυνομία. Ωστόσο, δύο μήνες αργότερα δεν υπήρξε καμιά νομική κίνηση, και υποστηρίζουν ότι οι αρχές τους απογοήτευσαν.

Εξοργισμένος, ο Marbury έγραψε στο Facebook τη Παρασκευή ότι πιστεύει ότι μια παλιότερη δικαστική απόφαση δεν επιτρέπει να απαγγελθούν κατηγορίες στην υποτιθέμενη νταντά και δημοσίευσε φωτογραφίες του γιου του με εκτεταμένες μελανιές στο πρόσωπο.

Ο Marbury αναφερόταν σε μια απόφαση του 2012 του δικαστηρίου του Όρεγκον, όπου οι εισαγγελείς απαγγέλνουν πιο δύσκολα κατηγορίες σε περιπτώσεις κακοποίησης, όταν τα θύματα δε μπορούν να μιλήσουν, σύμφωνα με το OregonLive. Προκειμένου να καταδικαστεί ο θύτης για κακομεταχείριση και σωματική επίθεση, σύμφωνα με την ιστοσελίδα, οι εισαγγελείς πρέπει να αποδείξουν το θύμα υπέστη «σωματική βλάβη και σημαντικό πόνο».

Αυτό είναι δύσκολο να αποδειχθεί αν τα θύματα δεν είναι ικανά να εξηγήσουν την αιτία των τραυμάτων τους, σύμφωνα με ένα παλιότερα άρθρο για την δικαστική απόφαση. Οι εισαγγελείς υποστηρίζουν ότι παιδιά κάτω των 5 ετών είναι ανίκανα να εξηγήσουν κάτι τέτοιο και ισχύει και για παιδιά με προβλήματα ανάπτυξης ή όσα φοβούνται να μιλήσουν κατά των καταχραστών, αναφέρει η OregonLive.

Η δικαστική απόφαση σημαίνει ότι οι ενήλικες μπορούν να τη γλιτώσουν από τη κακοποίηση παιδιών, αρκεί οι τραυματισμοί να μην είναι πολύ έντονοι, όπως μελανιές και εκδορές, και δεν επαρκούν για να απαγγελθούν κατηγορίες.

“Κάτι πρέπει να γίνει. Κανείς δε μπορεί απλά να χτυπάει ένα παιδί και να τη γλιτώνει, επειδή το παιδί δεν μπορεί λεκτικά να το πει.” Η δημοσίευση του Facebook γρήγορα έγινε viral και έχει μοιραστεί πάνω από 150.000 φορές. Ο πατέρας του παιδιού υποστηρίζει ότι έχουν επισκεφτεί πολλούς γιατρούς και όλοι λένε ότι η μελανιά στο πρόσωπο φαίνεται να έχει ένα αποτύπωμα χεριού.

Η μητέρα του Jacob δήλωσε ότι όταν γύρισαν σπίτι εκείνο το βράδυ και είδε το μελανιασμένο μάτι του γιου της, υπέθεσε ότι κάποιος το είχε ζωγραφίσει. Αλλά στη συνέχεια βρήκε σημάδια στο μάγουλο, το αυτί, το χέρι και τη πλάτη του μωρού.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share