Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Έφαγε σε live μετάδοση ένα φυτό που νόμιζε πως ήταν αλόη - Αυτό που ακολούθησε θα σας κάνει να "παγώσετε"

Αδιανόητο!

1 Ιουλίου 2020 16:12
Έφαγε σε live μετάδοση ένα φυτό που νόμιζε πως ήταν αλόη - Αυτό που ακολούθησε θα σας κάνει να

Ένα αφιέρωμα στα οφέλη της αλόης στην υγεία, θέλησε να κάνει μια 26χρονη γυναίκα με το όνομα Ζανγκ στο προσωπικό της κανάλι, αλλά την… πάτησε! Ωστόσο, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ένα φυτό αποδεικνύεται πως δεν είναι τελικά και τόσο αθώο, δείτε εδώ το πιο δηλητηριώδες φυτό που μπορεί να βρίσκεται στον κήπο σας.

Σκέφτηκε λοιπόν να φάει αλόη σε ζωντανή μετάδοση, ώστε να δείξει και στην πράξη τις ιδιότητες του φυτού. Ωστόσο έκανε ένα τεράστιο λάθος και έφαγε από τα φύλλα ενός πολύ μεγαλύτερου φυτού – της αμερικανικής αγαύης (Agave Americana), επίσης γνωστή ως αμερικανική αλόη, η οποία συναντάται στο Τέξας και το Μεξικό, και είναι…δηλητηριώδης.

Στο βίντεο η Ζανγκ δαγκώνει αρχικά λίγο από το τεράστιο φύλλο, αλλά μετά το δεύτερο δάγκωμα, αντιλαμβάνεται ότι κάτι πάει πολύ λάθος.

Το συγκεκριμένο φυτό προορίζεται μόνο για να ομορφαίνει το χώρο και σε καμία περίπτωση για κατανάλωση.

Οι χυμοί του είναι τοξικοί και προκαλούν σοβαρό ερεθισμό στο δέρμα, πεπτική δυσφορία και βλάβη στα μάτια. Η κατανάλωσή του θα μπορούσε να οδηγήσει ακόμη και στο θάνατο.

Δείτε το βίντεο με την τραγική στιγμή:

Πότιζε αυτό το φυτό για 2 χρόνια - Μόλις κατάλαβε τι ήταν "πάγωσε"

Όταν αγόρασε αυτό το φυτό υποσχέθηκε στον εαυτό της να αναλάβει την ευθύνη του, να το προσέχει και να το ποτίζει σε καθημερινή βάση και παρέμεινε πιστή στην υπόσχεση της για δύο ολόκληρα χρόνια μέχρι που συνειδητοποίησε τη γκάφα της.

Είναι πολλά φυτά χρήσιμα στη μαγειρική, άλλα με θαυματουργές ιδιότητες, αλλά ιδιαίτερα επικίνδυνα (δείτε εδώ το πιο επικίνδυνο και δηλητηριώδες φυτό) κι άλλα που είναι... ψεύτικα. Κι όμως, αυτή η γυναίκα πότιζε επί δύο χρόνια ένα φυτό που ήταν ψεύτικο.

Όσο κι αν το φρόντιζε το φυτό παρέμενε ίδιο, ούτε μεγάλωνε αλλά ούτε ξεραινόταν έτσι αποφάσισε να το αλλάξει γλάστρα όπως της σύστησαν μήπως και το πρόβλημα ήταν εκεί. Όταν λοιπόν έκανε τη... μοιραία κίνηση συνειδητοποίησε πως το φυτό της δεν θα μεγάλωνε ποτέ γιατί πολύ απλά ήταν πλαστικό.

"Νιώθω ότι αυτά τα δύο χρόνια ήταν ένα ψέμα", έγραψε στο Facebook για το πλαστικό φυτό που πότιζε και φρόντιζε με μεγάλη προσοχή.

Δείτε την ανάρτηση της στο Facebook:

Story time. I’ve had this beautiful succulent for about 2 years now. I was so proud of this plant. It was full,...

Posted by Caelie Wilkes on Friday, February 28, 2020
TAGS
 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share