Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

21χρονη σερβιτόρα έβγαζε 440 ευρώ το μήνα και τώρα βγάζει... 1.100 ημερησίως - Η απόφαση που τις άλλαξε την ζωή

Σοκ

29 Ιουνίου 2020 11:23
21χρονη σερβιτόρα έβγαζε 440 ευρώ το μήνα και τώρα βγάζει... 1.100 ημερησίως - Η απόφαση που τις άλλαξε την ζωή
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Η 21χρονη σερβιτόρα Τίγκαν Κέι από την Αυστραλία έπαιρνε 440 ευρώ τον μήνα σερβίροντας πελάτες σε φαστ φουντ μέχρι που αποφάσισε να συνεργαστεί με την επί πληρωμή πλατφόρμα φωτογραφιών OnlyFans και με μερικές… πικάντικες πόζες, είδε το μισθό της να εκτοξεύεται στα 1.100 ημερησίως.

Η νεαρά χρεώνει περίπου 9,5 ευρώ για πρόσβαση στις φωτογραφίες της. Μάλιστα απέκτησε φαν σε χρόνο ρεκόρ, καθώς μέσα ένα 24ωρο από τη στιγμή που απέκτησε λογαριασμό, δέχτηκε καταιγισμό αιτημάτων. Μάλιστα η ίδια είπε ότι μεγάλο μέρος αυτών είναι γυναίκες, μοντέλα και φωτογράφοι που ψάχνουν για έμπνευση. Επίσης, διαβάστε αυτή την αληθινή ιστορία από έναν άνδρα που άφησε 36$ φιλοδώρημα και έφυγε γρήγορα αφήνοντας πίσω του ένα σημείωμα. Η σερβιτόρα που τα βρήκε ξέσπασε σε λυγμούς!

Η πλατφόρμα OnlyFans δημιουργήθηκε το 2016 και τη χρησιμοποιούν πολλά μοντέλα για να ανεβάζουν περιεχόμενο με καλλιτεχνικό γυμνό ή με παρασκήνια από τις πασαρέλες, καθώς σε άλλες, όπως το Instagram, θα «κατέβαιναν».

Λίγο πριν σερβίρει το λουκάνικο η υπάλληλος εστιατορίου η κάμερα την καταγράφει να κάνει κάτι που θα σας κοκαλώσει

Θα σοκαριστείτε πραγματικά με το περιστατικό που κατέγραψε κάμερα ασφαλείας σε γνωστό εστιατόριο, αφού η σερβιτόρα του μαγαζιού έκανε κάτι πολύ σιχαμένο πριν αφήσει το πιάτο με το λουκάνικο στον πελάτη που το είχε παραγγείλει.

Ωστόσο να πούμε ότι αυτή δεν είναι η μόνη κακή στιγμή που συμβαίνει σε κουζίνα εστιατορίου, αφού πρόσφατα βγήκε στη δημοσιότητα βίντεο που δείχνει τραγικές εικόνες βρωμιάς και χάους σε γνωστό μαγαζί.

Η συγκεκριμένη κοπέλα αποφάσισε να χρησιμοποιήσει ένα λουκάνικο σαν ''ταμπόν'' πριν το βάλει πίσω στο πιάτο με λίγη κέτσαπ και το πάει στον πελάτη. Φαίνεται επίσης να κοιτάει τριγύρω για να σιγουρέψει πως κανείς δεν την έχει δει.

Προφανώς κανείς δεν είχε καταλάβει στην δουλειά της ότι εκείνη αντιμετωπίζει κάποιο ψυχικό πρόβλημα για να κάνει με τέτοια αηδιαστική πράξη με αποτέλεσμα να μην υποψιαστεί κανείς το παραμικρό.

Αλλά ακόμα και έτσι, αυτό δεν δικαιολογεί σίγουρα αυτό που έκανε στον άνθρωπο που επρόκειτο να το φάει.

Δυστυχώς, δεν αναφέρεται η ταυτότητα της σερβιτόρας ή το όνομα του εστιατορίου, οπότε δεν έχει γίνει γνωστό ποια είναι!

Δείτε την σοκαριστική φωτογραφία:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share