Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Τα 20 πιο τραγικά κουρέματα στην ιστορία της ανθρωπότητας: Το τελευταίο μας "λύγισε"

Μιλάμε για το κλάμα!

25 Ιουνίου 2020 09:10
Τα 20 πιο τραγικά κουρέματα στην ιστορία της ανθρωπότητας: Το τελευταίο μας
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ξέρετε αυτό το συναίσθημα που θέλεις απλά να κάνεις ένα διαφορετικό κούρεμα; Κάποιοι τυχεροί έχουν πολύ καλούς κουρείς, ενώ άλλοι… Ας το πούμε αλλιώς, το αποτέλεσμα δεν ήταν αντάξιο των προσδοκιών…

Παρακάτω θα δείτε μία λίστα από κουρέματα που έχουν γίνει πολύ δημοφιλή λόγω της παραξενιάς τους. Κάθε ένα από αυτά θα σας κάνει να νιώσετε πολύ καλύτερα για το δικό σας, όσο άσχημο και να είναι:

Με την ευκαιρία να σας θυμίσουμε και το: Μετά το κούρεμα, μεταφέρθηκε εσπευσμένα στην εντατική! 3 μέρες μετά, συνειδητοποίησε το μοιραίο λάθος της κομμώτριας…

Ο κομμωτής απέτυχε στο κούρεμα του γιου του - Η αντίδραση του πατέρα θα σας σοκάρει

Ένα αδιανόητο περιστατικό έλαβε τόπο στο Μεξικό, με έναν πατέρα να αντιδρά με τρόπο που σοκάρει απέναντι στον κομμωτή, ο οποίος απέτυχε στο να κουρέψει καλά το γιο του.

Σημαντικό ρόλο στο να ξεφύγει η κατάσταση, έπαιξε η σύζυγος του άνδρα που βγήκε εκτός εαυτού και μητέρα του παιδιού, η οποία εξέφραζε τα έντονα παράπονά της στον κουρέα, ενώ σε μια άλλη ιστορία, απίστευτη ήταν η μεταμόρφωση μιας 60χρονης, όταν τα παιδιά της την πήγαν σε κορυφαίο κομμωτή.

Όπως φαίνεται σε βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα από τις κάμερες ασφαλείας του κομμωτηρίου, πατέρας και γιος κουρεύονταν μαζί, ενώ η σύζυγος/μητέρα βρισκόταν επίσης στο κατάστημα, αλλά αυτό που έβλεπε στον γιο της δεν της άρεσε. Η γυναίκα εμφανίζεται να «βάζει χέρι» στον κουρέα, που έχει αναλάβει τον μικρό.

Φαίνεται να τα λένε σε αρκετά έντονο ύφος, με τη μαμά μάλιστα να του δείχνει στο κινητό της το κούρεμα που είχε ζητήσει για τον γιο της. Αφού αντάλλαξαν κάποιες κουβέντες, ο σύζυγός της βγαίνει ξαφνικά εκτός εαυτού και γίνεται… μακελειό. Και παρά το γεγονός ότι το ξύλο ήταν άγριο, η γυναίκα δεν έκανε και πολλά για να εμποδίσει τον μαινόμενο άνδρα.

Κάποια στιγμή ο νεαρός κουρέας εκσφενδονίζεται στην τζαμαρία του καταστήματος, με αποτέλεσμα να του μπει ένα γυαλί στην πλάτη του, σύμφωνα με την ιστοσελίδα info7.mx.

Η οικογένεια του κομμωτή στην πόλη Γουαδαλούπε απευθύνθηκε στις Αρχές για να βρεθεί ο οξύθυμος άνδρας, ενώ είναι βέβαιο πως θα υπάρξουν και επόμενα επεισόδια στην ιστορία, τα οποία θα παιχτούν στα δικαστήρια.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share