Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

30χρονη έμεινε έγκυος χωρίς να το θέλει - Όταν όμως πήγε να κάνει έκτρωση συνέβη ένα θαύμα...

Μιλάει για θεϊκή παρέμβαση

23 Ιουνίου 2020 14:45
30χρονη έμεινε έγκυος χωρίς να το θέλει - Όταν όμως πήγε να κάνει έκτρωση συνέβη ένα θαύμα...

Αυτή η γυναίκα έμεινε έγκυος χωρίς να το θέλει, και αποφάσισε να κάνει έκτρωση. Όταν έφτασε όμως εκείνη η στιγμή συνέβη το θαύμα.

H μητρότητα είναι η μεγαλύτερη ευλογία. Κάποιες γυναίκες όμως την βιώνουν μαζί με πολλούς φόβους και αμφιβολίες, ενώ άλλες μπορεί να μην γνωρίζουν καν ότι έχουν μείνει έγκυος, έως την στιγμή της γέννας. Μία τρομοκρατημένη έγκυος γυναίκα βίωσε μία ‘απίστευτη θεϊκή παρέμβαση’ που άλλαξε τη ζωή της για πάντα. Ενώ σκεφτόταν να πάρει την πιο δύσκολη απόφαση της ζωής της, ο Θεός την πήρε από το χέρι και της έδειξε το δρόμο!

Η Κίμπερλι Χέντερσονμ ήταν ήδη μητέρα τριών παιδιών όταν έμαθε πως ήταν ξανά έγκυος. Δεν το είχαν σχεδιάσει και έμοιαζε περισσότερο σαν βάρος, παρά σαν ευλογία.

Επειδή ο φίλος της την απατούσε και τα τρία της παιδιά την κούραζαν, πήρε την απόφαση να κάνει έκτρωση. Ενώ περίμενε στην κλινική, ένιωθε πολύ άσχημα. Περίμενε για 7 ώρες και προσπαθούσε να σιγουρευτεί αν αυτό που ήθελε να κάνει ήταν σωστό ή λάθος. Τελικά, πλησίασε προς το γραφείο για να ξεκινήσει η διαδικασία.

Καθώς έψαχνε την ταυτότητά της, κάτι άλλο έπεσε από την τσάντα της. Ήταν μία κάρτα που ένας πελάτης της είχαν αφήσει λίγες μέρες πιο πριν.

Η Κίμπερλι ένιωσε πως ήταν θεϊκή παρέμβαση. H κάρτα είχε το όνομα μίας εκκλησίας και ένα μήνυμα γραμμένο πάνω της:

‘Μην φοβάσαι, γιατί είμαι μαζί σου. Μην χάνεις την ελπίδα, γιατί είμαι ο Θεός σου. Θα σε ενδυναμώσω και θα σε βοηθήσω. Θα σε κρατήσω στα χέρια μου.’ Ησαΐας 41:10.

Ένιωσε την αμφιβολία να φεύγει από μέσα της. Η Κίμπερλι ήξερε πως η πίστη της θα την οδηγούσε σε αυτό το ταξίδι. Είπε τότε στον γιατρό πως άλλαξε γνώμη. Δύο χρόνια μετά, η Κίμπερλι μοιράστηκε την ιστορία της στην σελίδα της στο Facebook.

‘Πιστεύω πως έτσι ο Θεός θέλησε να μου δείξει το σχέδιό του.’ Ο Θεός λειτουργεί με παράξενους τρόπους και εκείνη πίστεψε πως ήταν μαζί της εκείνη τη μέρα, προσέχοντας εκείνη και τα παιδιά της.

Η Κίμπερλι έγραψε και ένα τραγούδι, εμπνευσμένο από το ταξίδι της, με όνομα «Little Hearts.» (Νεαρές Καρδιές) Ακούστε το στο βίντεο που ακολουθεί:

Κατάφερε να ξεπεράσει τις δυσκολίες λόγω της πίστης της. Εκείνη την μέρα δεν σώθηκε μόνο το παιδί της, αλλά και η ίδια. Η ζωή πολλές φορές δεν πηγαίνει βάσει τα σχέδιά μας. Η πίστη όμως μας δίνει τη δύναμη που χρειαζόμαστε για να τα καταφέρουμε.

Οι σκέψεις σας;

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share