Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Έβαλε πάνω στα πλήκτρα του πιάνου μαγιονέζα - Ο λόγος θα σας αφήσει άφωνους!

Απίστευτο!

23 Ιουνίου 2020 12:24
Έβαλε πάνω στα πλήκτρα του πιάνου μαγιονέζα - Ο λόγος θα σας αφήσει άφωνους!

Η μαγιονέζα εκτός από ένα πολύ νόστιμο υλικό που έχουμε στο ψυγείο μας, μπορεί να χρησιμοποιηθεί με πολλούς ακόμη τρόπους, διευκολύνοντας τη ζωή και την καθημερινότητά μας. Χάρη στην υψηλή περιεκτικότητά της σε λάδι, η πλήρης σε λιπαρά μαγιονέζα, μπορεί να σου φανεί πιο χρήσιμη από ότι φανταζόσουν, για παράδειγμα, δείτε εδώ τι θα συμβεί αν τρίψετε με μαγιονέζα έναν τοίχο.

Καλά, δεν λέμε να αντικαταστήσετε τα καθαριστικά σας με μαγιονέζα, αλλά σε κάποιες περιπτώσεις, είναι θαυματουργή. Αν έχετε λοιπόν πιάνο σπίτι σας και τα πλήκτρα του έχουν κιτρινίσει ελαφρώς, βάλτε προσεκτικά λίγη μαγιονέζα πάνω τους, περιμένετε μερικά λεπτά και στη συνέχεια τρίψτε με ένα καθαρό πανί. Το αποτέλεσμα θα σας αφήσει με το στόμα ανοιχτό!

Αλείφει τα μαλλιά της με μαγιονέζα και περιμένει 20 λεπτά...Το αποτέλεσμα θα σας ενθουσιάσει!

Σίγουρα έχετε ήδη δοκιμάσει πολλούς τρόπους και προιόντα του εμπορίου, για να κάνετε να μαλλιά σας να φαίνονται υγιή, όμως δεν βοηθούν. Σε πολλές περιπτώσεις έχουν επιδείνωσει την κατάσταση. Εμείς σας βρήκαμε έναν τρόπο να λύσετε το πρόβλημα και πειρλαμβάνει την μαγιονέζα!

Αν δεν θέλετε να κόψετε τα μαλλιά σας, γιατί τα έχετε συνηθίσει έτσι ή δεν ταιριάζει κάποιο άλλο στιλ στο πρόσωπό σας, δείτε τι πρέπει να κάνετε σε αυτή την περίπτωση!

Αυτό το κορίτσι προτείνει να εφαρμόσετε στα μαλλιά σας μια μάσκα μαγιονέζας . Γιατί όχι; Ας δούμε τα συστατικά του: φυτικό λάδι, νερό, αυγά, ξύδι, αλάτι, ζάχαρη, χυμό λεμονιού, μουστάρδα. Όλα αυτά τα συστατικά χρησιμοποιούνται στο σπίτι και για μάσκες για τα μαλλιά.

Ακόμα και αν υπάρχει μια μικρή μαγιονέζα με συντηρητικά, είναι σε κάθε περίπτωση πολύ πιο χρήσιμη από οποιοδήποτε μαλακτικό μαλλιών!

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share