Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Έβαλε στοίχημα και έφαγε 50 αυγά - Λίγα λεπτά μετά...

Σοκ!

19 Ιουνίου 2020 15:37
Έβαλε στοίχημα και έφαγε 50 αυγά - Λίγα λεπτά μετά...

Όλοι ξέρουμε πως τα αυγά είναι ένα από τα πιο θρεπτικά τρόφιμα που μπορεί να καταναλώσει κάποιος καθώς είναι πλούσια σε πρωτεΐνη και βιταμίνες. Βέβαια η κατανάλωση τους και η ένταξη τους στην διατροφή μας πρέπει να γίνεται με μέτρο, δείτε εδώ πόσα αυγά μπορείτε να τρώτε την εβδομάδα.

Αυτό ακριβώς το μέτρο ξεπέρασε ένας άντρας από την Ινδία όταν έβαλε στοίχημα να φάει 50 ολόκληρα αυγά. Δυστυχώς ο άντρας έχασε το στοίχημα όχι όμως επειδή δεν τα κατάφερε αλλά επειδή το στοίχημα κατέληξε σε τραγωδία καθώς ο άντρας βρήκε τραγικό θάνατο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, της αστυνομίας, οι δύο άνδρες επισκέπτονταν την αγορά της Μπιμπιγκάνζ, στην περιοχή Τζαουνπούρ, του Ούταρ Πραντές, όταν ξαφνικά άρχισαν να μαλώνουν.

Για να λύσουν τις διαφορές τους αποφάσισαν να βάλουν στοίχημα 2000 ρουπίες, (25 ευρώ), για το ποιος θα έτρωγε πρώτος πενήντα αυγά. Μόλις ο Σουμπντάς Γιαντά, άρχισε να τρώει, το 42ο αυγό, κατέρρευσε και έπεσε αναίσθητος.

Ο 42χρονος Γιαντά, διακομίστηκε στο νοσοκομείο όπου λίγες ώρες αργότερα πέθανε.

Σύμφωνα με τους γιατρούς ο θάνατος του Σουμπντάς Γιαντά προήλθε από υπερβολική κατανάλωση φαγητού.

Τον Αύγουστο, στην Καλιφόρνια, κατά την διάρκεια διαγωνισμού με μεξικάνικα τάκος, η Ντέινα Χάτσκινγκς πέθανε καθώς πνίγηκε ενώ κατάπινε και στην συνέχεια χτύπησε το κεφάλι της στο τραπέζι την ώρα που έπεφτε στο έδαφος.

Τον Φεβρουάριο, η Μπέθαν Γκάσκιν, 24 ετών, πνίγηκε στην προσπάθεια της να δει πόσα κομμάτια κέικ, μάρκας Τζάφα (Jaffa Cakes) , μπορούσε να χωρέσει στο στόμα της.

Αγόρασε αυγά από το σούπερ μάρκετ και αντίκρισε... Συμβαίνει μια φορά στα 25.000.000

Μια γυναίκα αγόρασε αυγά από το σούπερ μάρκετ και όταν θέλησε να φτιάξει αυγό για να βάλει στο τόστ της είδε κάτι που είναι σπανιότερο από το να κερδίσεις το λαχείο.

Βρήκε ένα... τρίκροκο αυγό. Έχετε φάει ποτέ βραστά αυγά, αναμειγμένα με ξύδι; Είτε το πιστεύετε είτε όχι, μόνο ένα βραστό αυγό και λίγο ξύδι κάθε πρωί μπορεί να συμβάλλει στη εξουδετέρωση ενός από τους μεγαλύτερους εχθρούς της υγείας.

«Έχει τύχει να βρω πολλές φορές δίκροκα αυγά αλλά αυτό πρώτη φορά μου συμβαίνει», δήλωσε και πρόσθεσε πως «Δεν είχα καταλάβει ότι ήταν τόσο σπάνιο. Ένας υπάλληλος από την εταιρεία των αυγών μου έδειξε το πρωί μια ιστορία μιας οικογένειας που βρήκε τρίκροκο αυγό τον Μάιο.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share